TravelingRetninger

"Bastion" Hotel (Sudak, Krim). Billeder og anmeldelser

Den mest solrige og nok den smukkeste på Krim-halvøen - byen Sudak. Hotel "Bastion" er beliggende i den ekstremt bekvemme beliggenhed tæt på havet, ved foden af bakken oven på som står den gamle fæstning af genovesisk, der boede her 500 år siden, i sandhed er et lokalt vartegn. Pointen her er ikke så meget i originaliteten af design af bygninger og område, som i regalier af denne vidunderlige institution. Så siden 2006 i forskellige konkurrencer, og organisere i spa virksomhed, for eksempel, "Krim Pearl", "udvej og turisme", "offentlig anerkendelse", "Bedste af de hotelkomplekser", mødestedet for som var Krim, Sudak, hotel " Bastion "konsekvent modtaget priser og diplomer som en af de bedste i byen, og vi alle halvøen.

Alle disse store resultater er blevet gjort muligt takket være det professionelle arbejde af hver medarbejder på hotellet - fra manager til pigen. Lad os se på denne moderne "Bastion" og se for dig selv, hvor godt det er.

Beliggenhed

Hotel "Bastion" (Sudak) ligger i Sudak bugt ved foden af Castle Hill (højde - omkring 160 meter). Til havet fra porten på 150 meter. I nærheden er der en lokal speciel aktiemarkeder, butikker, museer, en marina, hvor du kan leje vandscootere, caféer, barer og, vigtigst af alt, et busstoppested. Kun et par skridt væk er en omfattende medicinsk center, hvor du kan få medicinske konsultationer og behandlinger. Afstande til større byer i Krim fra hotellet er: Simferopol - 107 km, til Jalta - 131, til Feodosia - 55 til Alushta - 93 til gamle Krim, berømt for sine historiske og arkitektoniske seværdigheder - 36 til Dzhankoy - 148 km, Kerch - 153 og til Sebastopol - 180 km. Den nærmeste, omkring 7 km (afstanden fra hotellet, mange feriegæster overvinde afstand som fods), det er den nye verden, den udvej landsby, berømt for sine champagne vine (der er en fabrik, prøvesmagning værelse).

Vigtigt! Resort "Bastion" (Sudak) er ikke i hjertet af byen, så rejsende ikke forstyrrer søvn om natten ingen højt disco musik, ingen støj, som typisk er på resorts. Alt, hvad der kan høres om natten, åbne vinduet, sang af cikader og hvisken havets bølger.

Hotel postadresse er: Str. Ushakov, bygning №3.

Kom der

En vigtig fordel er den bekvemme beliggenhed i forhold til transport udveksling, der har "Bastion" (hotel). Sudak er forbundet til alle større byer på halvøen en god asfaltvej. For at komme til dette hotel simpelthen, det vigtigste - at komme til Simferopol. Det er den mest praktisk udgangspunkt, for her kommer passageren og udtrykke tog fra hele Rusland, og mange regionale centre i landet flyve i fly. Derefter kan du gå til hotellet med taxa eller bus. I sommeren de kører hver 15-20 minutter. Billetter på box office er der altid bussen, "Holiday", er beliggende få skridt fra tog / banegård. Søg det let, skelsættende restaurant er McDonalds. Tid på vejen - lidt mere end 2 timer. Det koster 400 rubler per person. En taxa vil komme ud omkring 2000 rubler per bil.

Busser tage dig til hotellet og fra andre byer i Krim, Feodosia, Yalta, Yalta, Alushta.

Hvem kan bestille hotel shuttle service fra lufthavnen eller tog / banegården i Simferopol.

område

På det område på mindre end en hektar designere har formået at bryde den smukke have med blomsterbede, cypres og andre stedsegrønne planter, og mellem dem farverige fit springvand, bygge en anstændig på poolområde med broen og øen-sten i midten, skal du placere fem bygninger, sauna, bar, restaurant, tehus, hyggelig havepavillon og parkering. Her er en han på ydersiden, hotellet "Bastion" (Sudak). Billeder viser turister, hvor god område her.

Efter temaet navn, designerne diversificeret udseendet af området ved at placere pistolen der og pyntet med kæder antikke nogle hjørner. Plus, hele området 24 timer i døgnet bevogtet, og om natten smukt belyst. Den eneste hage, hvilket ikke er i alles smag: det område kan gå og nyde poolen, feriegæster fra den tilstødende hotel "Lion".

Som nævnt i en bedømmelse, Wi-Fi fungerer godt på næsten alle områder.

boliger

"Bastion" - Hotel (Sudak), hvor at skabe skønhed år efter år. Alle sager her dog lavet i samme stil, men forskellige i deres interne indhold, som overgav sig i forskellige perioder. I 2000 dukkede det kroppen №2, som på mange websteder erklæret som sommerhuse. Faktisk er denne bygning er en nedlagte og konverterede trailere, som nu tilbydes klasse boliger "økonomi".

I 2001 blev han bestilt en sten tre-etagers bygning №4. Her er antallet af kategorier af "standard" og "økonomi" one-plads til 2 personer og et soveværelse til 3 personer. Du kan også installere ekstra plads i form af en foldning. Den karakteristiske træk ved denne sag - et meget lille område af rummet (i nogle områder af de to-værelses - kun 6,5 kvadrat ting at overveje her ønsker at bosætte).

Boliger №№2 og 4 kun operere i sommersæsonen. Senere udvidede sine evner "Bastion" (hotel). Sudak er et klima, der her kan du slappe af hele året rundt. Derfor er den følgende krop på et hotel bygget af overvejelser tage turister både om vinteren og om sommeren.

bygning №5 det åbnede i 2002, tilbyder værelser "standard" og "luksus". I 2003 har vi sat i drift boliger №1, og i 2006 - sagen №3. I sidstnævnte tidspunkt for at sætte gode reparation bygninger, har gulvvarme og split-system, fantastisk udsigt fra vinduerne i havet og fæstning på bakken, nogle værelser har balkon eller terrasse (det er nødvendigt at præcisere, ved reservation).

Værelserne på "økonomi" og "standard"

Resort "Bastion" (Pike) tilbyder en række kategorier og værelset priser. Med den nuværende pris kan findes på webstedet hotel. De er også anderledes i design, udstyr, reparation kvalitet, område og type af vinduer. Det vil sige, når du bestiller skal du omhyggeligt undersøge alle de oplysninger om den ønskede plads. Desuden er de ovenstående karakteristika er forskellige lige antal af samme kategori, men placeret i forskellige bygninger.

Lad os starte med indførelsen af kategorier af "økonomi" og "standard", der tilbyder sine gæster en sommer hotel "Bastion" (Sudak). Kommentarer om denne ejendom, så at sige, er ikke begejstret. Disse tal er anbragt i husene №№2 og 4. Blandt dem er en-plads areal på 12 kvadrater af 2 personer (plus hvis det er nødvendigt tredje) og to henholdsvis af 3 personer og ekstra plads. Der er ingen aircondition, udsigten fra vinduerne - bjergene (foden) eller i yard områder, TV og hvis der er, i det mindste en kanal. Room udstyr - et standard sæt af møbler, badeværelse hygiejne (toilet, håndvask og bruser).

Room kategorien "standard" i de tilfælde, №№1 3 og meget mere rummelige. Således i case №1 rumnumre for 2 har et areal på 18 pladser, og fordobler Person 3 - til 26 kvadrater. Udsigt fra vinduerne er der også pænere, især fra de øverste etager, men priserne er højere. Værelserne har møbler sæt (i et soveværelse - sofa og to senge), køleskab, aircondition, gulvvarme om vinteren, TV, hygiejne rum, nogle har balkon.

suiter

Suites, der tilbyder overnatning i hotel "Bastion" (Sudak), vurderinger er meget positive. Suites er placeret i bygninger №№ 1 og 3, udsigten fra vinduerne er fantastisk - havet og bjergene, samt genovesisk fæstning. Disse værelser er store nok - fra 26 pladser til 39 pladser i et-værelses i soveværelset. Alle af dem er beregnet til 2 personer plus valgfri 1-2 ekstra senge. Suiterne er sæt af møbler af høj kvalitet, polstrede og soveværelse, tv (i hvert værelse), køleskab, aircondition, opvarmet i den kolde årstid gulve, bar skrivebord, hårtørrer, temperaturkontrol (i den kolde årstid, kan gæsterne uafhængigt reducere eller øge kapaciteten af luft opvarmning værelse). Der er også en balkon eller terrasse med havemøbler til afslapning og reb til tørring af tøj.

Hvert værelse på ankomstdagen får et sæt af hygiejneprodukter (et stykke sæbe, små flasker shampoo og shower gel, toiletpapir). Senere, idet disse midler, bortset fra at papiret ikke genopfyldes. Rengøring sker til tiden, er sengelinned og håndklæder skiftes hver 4. dag.

mad

"Bastion" (3 * hotel, Zander) tilbyder værelser af enhver kategori i morgenmad inkluderet. Den finder sted i hotellets restaurant, der starter ved 08:00 og slutter kl 10:00. Morgenmad typen - buffet, men alle de ønskede retter til gæsterne anvendes på plader arbejdstagernes hotel. I menuen, te, kaffe, juice, mælk, æg (røræg, spejlæg, kogte), salater, pølser, korn, pandekager, kager. Ingen frugt. Frokost og aftensmad kan bestilles i hotellets restaurant fra en liste af retter. Ifølge de fleste af turisterne, maden i restauranten er lækker, men dyrt. I menuen - Ukrainsk borshch, shish kebab og andre kødretter, vegetabilsk side retter, salater, kylling retter, kartofler, pasta, fisk. Det er også muligt at købe drikkevarer i baren eller cocktails (alkoholiske og ikke-alkoholiske). Hvem ønsker ikke at spise på hotellet (bortset fra morgenmad, som ikke kan udelukkes fra værelsesprisen), kan spise i en af de mange caféer og restauranter i nærheden. Priserne er meget forskellige. Mange turister som cafeer "Raisin" på havnefronten og Cheburechnaya på en nærliggende butik.

Hav og vejrforhold

Mange sommer for havet rejse til Krim, Sudak. Hotel "Bastion", som ligger på kysten kun to eller tre minutters gang - er det sted, hvor en strandferie går perfekt. Privat strand på hotellet er der, men en, der er tæt på, kan meget vel opfylde behovene hos hver enkelt gæst. Jorden her - sand og grus, vil så specielle gummi hjemmesko på fødderne ikke være overflødig. Indgang til stranden er gratis, men for solsenge og parasoller nødt til at skallen ud. Men keder sig her ikke give. Fritid på stranden er organiseret godt nok. Det er ridning på den "banan", katamaran og jet-ski, et udvalg af boldspil, vandrutsjebaner. I nærheden er der en vejafgift strande, hvor man kan dykke.

Sudak - er den mest solrige by i Krim. Her var der kun 84 overskyede dage. Lufttemperaturen i sommer på nogle dage stige til 40, men de fleste holdt på 30 ... + 33 grader Celsius. Vandet ud for kysten varmes i begyndelsen af juni til de 19 grader i juli og august når 25 ... + 27 i september, afholdes på omkring 20, og i oktober falder til 17. De, der vælger at ankomme til hotellet i vinteren, også for behagelige varme dage med lufttemperaturen 5 ... + 10. I "Bastion" på dette tidspunkt, selv roserne blomstrer.

fritid

"Bastion" - hotellet (Pike), der i sin lille, men hyggelige område har en swimmingpool for voksne, og næste - "soppebassin" for børn, både opvarmet. I nærheden af bygget sauna, afgår hvorfra du kan hoppe direkte i poolen. Solsenge er velkomne til at bruge gratis, og for de badehåndklæder du skal betale et depositum i mængden af 50 rubler.

Hotellets café er et sted for et spil billard, karaoke aftener arrangeres. Interesserede kan besøge skønhedssalonen, hvor en frisørsalon og massageklinik. Erfaren specialist udfører flere typer af massage. Hotellet har en båd for at udforske havet, regelmæssigt organiserede ture med en buffet af fisk og skaldyr på vandet. Alle besøgende kan nyde fiskeri (gear udstedt af båd).

For mere information og anmeldelser

Til alle rejsende kunne lide og uforglemmelig ferie i Sudak, er hotellet "Bastion" forsøger at sikre, at deres gæster anstændigt indkvartering. Desuden er det muligt at udføre forretningsmøder, møder, fejre højtidelige begivenheder, helligdage, bryllupper, jubilæer. At gennemføre forretningsmøder og lignende arrangementer, har hotellet tre værelser med en kapacitet på 10 personer, 70 og 120. Hvert værelse er udstyret med alt nødvendigt udstyr. Deltagerne i møderne er tilgængelige gallamiddage, og i løbet af dagen - kaffepauser.

Om vinteren, hotellet er vært festligheder såsom nytår, jul. Disse dage serveret bord, indtil morgen arbejder animatorer, og serveres næste dag på banket (gratis) "pohmelochny" bord med øl og snacks.

Check-out tid på hotellet - 12-00. Til at holde i rummet vil blive opkrævet ekstra timer betaling. Børn under 3 år indkvarteres uden beregning.

Kan beregnes i likvide bankkort.

En masse af turister som Krim, Sudak, hotel "Bastion". Anmeldelser af turister overvejende positive. Markerede fordele:

- bekvemme beliggenhed;

- nærhed af stranden;

- smukke omgivelser;

- rene og komfortable værelser (til suiter);

- lækker mad i hotellets restaurant;

- opmærksomme flittige personale.

ulemper:

- ikke nok rene værelser kategori "standard", gamle møbler, dårligt fungerende udstyr, VVS;

- ubehageligt og også kategori næsten ingen plads rengøring "økonomi";

- små portioner i restauranten og ved buffet - den manglende muligheder for at tage noget;

- enkelte medarbejder - surly og skrupelløse (tjenestepiger, tjenere, modtagelse personale);

- høje priser i restauranten;

- puljer arbejder kun op til 19-00;

- uopvarmede pulje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.