ModeTøj

"Grace" strømpebukser. En række forskellige modeller

På markedet for SNG og russisk varemærke "Grace" har kendt i mere end et årti. Mærket tilhører virksomheden "Arcturus". Sortiment af varer af firmaet omfatter fire linjer af undertøj og strømpebukser. Hver af dem har sit eget navn. Forarbejdede varer under følgende mærker:

- "Golden Grace";

- "Fantasy";

- "Grace Mode»;

- "Grace børn."

"Arcturus" Selskabet er ved at udvikle sin forretning på salg af strømpebukser af import. Italienske selskab implementeret et produkt for kvinder «Levante» og «Golden Lady» før krisen i halvfemserne i det sidste århundrede. Siden august 1998, selskabet "Arcturus" begyndte at indgå aftaler om placeringen af deres ordrer til produktionsanlæg i Rusland og Hviderusland. Og et halvt år for sådanne aktivitet "Grace" strømpebukser indtastet top fem bestsellere, som tidligere havde været sådanne kendte mærker som «OMSA», «San Pellegrino», «Golden Lady» og "Levante".

Kendt mærke "Arcturus" perfekt kombinerer kvalitet og rimelig pris. Linned og "Grace" Strømpebukser er et førende produkt på hjemmemarkedet. Hele sortiment af produkter, der sælges af selskabet, er repræsenteret i den imponerende katalog. På samme strømpebukser "Grace" kan købes på online butik, hvor de sælger til konkurrencedygtige priser. Levering vil finde sted som en samlet pakke og forsendelse.

Forskellige modeller for "Grace" strømpebukser omfatter en sortiment af tætsiddende, silkeagtig og gennemsigtig produkt af en række luksusvarer. Deres sammensætning inkluderet multifibra. Tights "Grace" af stor størrelse er lavet med lycra og taktelya. Listen over forarbejdede varer omfatter også elementer med en velour effekt. Rækken af mærkevarer "Grace", "holde trit" med verdens modetrends. Dette er grunden til køberne kan altid forkæle i nyheder, der indgår i de nyeste kollektioner.

I øjeblikket er de "Grace" strømpebukser lavet i mængden af tyve millioner enheder om året. Denne indikator - 10-15 procent af strømper produkter på russiske marked.

"Arcturus" Selskabet løbende løser problemet med kvaliteten af sine produkter. I den nærmeste fremtid planlægger vi at fremstille avancerede modeller, hvis produktion vil blive udført direkte på virksomheden. For at gøre dette, er der med succes indført avancerede produktionslinjer.

Undertøj "Grace" er virksomhedens relaterede produkter. På grund af det høje indhold af elastiske fibre, det passer perfekt til kroppen. Produkter, der er inkluderet i rækken af "Golden Grace", perfekt samlet med sportstøj, derfor folk foretrækker at bære energisk vedhængende til en aktiv livsstil. Det skal bemærkes, at farverne på tøjet er ikke særlig forskelligartet. Et lille sted i samlingen kun er optaget farvede trusser.

"Grace" strømpebukser og undertøj præsenteres under brandet er meget forskellige. Eksperter stræber efter at løbende at forbedre den eksisterende model rækkevidde. Således har virksomheden "Arcturus" ønsker at øge sin tilstedeværelse på forbrugermarkedet ved gennemførelse af kvalitet varer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.