Kunst og underholdningFilm

Filmen "The Fountain": anmeldelser, anmeldelser

Darren Aranofski anderledes deres talent på et lille budget fjerne tape, som senere bliver kult: første amerikanske instruktør udgivet skærme "Pi" (budget 60 tusind dollars ..), derefter "Requiem for a Dream" (4 millioner budget ..). I 2006 Aronofsky på bare $ 35 million. Instrueret filmen "The Fountain". Anmeldelser af offentligheden og kritikere om ham blev blandet. Hvad denne film, lad os se?

Darren Aronofsky, og andre filmskabere

Darren Aronofsky og projektet ændrede ikke sine egne traditioner. Først talte han samtidig en instruktør, manuskriptforfatter og producent af båndet. For det andet på linjen igen stod globale ideer og Napoleons planer: i et interview, direktør indrømmede, at han forsøgte at gøre alt, at filmen var en hård prøve. Den "film genren" kolonnen indikerede "lignelse", der straks justerer til beskueren opfattelsen af "høj" refleksion over mennesket. Måske er det derfor at filmen "The Fountain" var meget kontroversielle anmeldelser fra kritikere og publikum.

Aronofsky foretrækker at arbejde med troværdige mennesker, så filmholdet "Fountain" i langt de fleste bestod af dem, med hvem instruktøren allerede har arbejdet. For eksempel blev soundtracket til filmen er skrevet af Clint Mansell, som også arbejdede på den musikalske scoring af 2 tidligere film Darren Aronofsky :. "Pi" og "Requiem for a Dream" Metyu Libatik operatør også "migreret" til et nyt projekt på to tidligere instruktørens film. Og Producere filmen, bortset fra Aronofsky, han var engageret i et israelsk multi-milliardær Arnon Milchan, der er relateret til den seneste arbejde som direktør - "Noah" (2014).

Filmen "The Fountain" - hvad er pointen?

Alt hvad der sker i filmen "The Fountain" i 96 minutter, kan fortolkes på forskellige måder: hovedsagen er konstant afbrudt af nogle surrealistiske malerier, som ved første øjekast kun distrahere fra hovedhistorien. Men sådan er det modtagelse, som blev valgt direktør for historien om historien, giver det ingen mening at kritisere. Hvem ved, måske denne utraditionelle tilgang gjorde publikum se filmen "The Fountain", efterlade en positiv anmeldelse. Alt usædvanligt tiltrækker opmærksomhed.

Filmen udvikler tre parallelle historier: i nutiden, fremtiden og fortiden. Denne kone onkolog Tom Creo (Hyu Dzhekman) er ved at dø af en hjernesvulst, og en mand skrabe deres hoveder over, hvordan at redde hende. Izzi Creo (Reychel Vays) deler ikke sin mands besættelse af hendes redning, er det langt vigtigere end bare tilbringe tid sammen med dem, til at kommunikere, at afslutte sin bog. Endelig Tom fundet et fingerpeg: han mener, at nederlaget tumoren kan hjælpe ekstrakt af et træ. Men Tom havde ikke tid til at gennemføre sin plan, Izzie dør, manden beder om at afslutte sin ufærdige bog.

Episoder fra bogen Izzy og symbolske drømme Tom konstant blandes med virkeligheden og fletter i et morads. Ingen af Aronofsky ikke bekræfte disse fortolkninger af surrealistiske malerier, og benægter ikke, hævder, at alle kan se, hvad der sker på deres egen måde.

Skuespillere og roller

For enhver skuespiller ville være ikke let at skyde filmen "The Fountain" - anmeldelser, plot beskrivelse bekræftelse. Medvirkende i filmen fik Hyu Dzhekmanu og Reychel Vays og direktør bedst værdsat det arbejde, som skuespillere.

Også i billedet det var involveret Ellen Burstyn, før Sarah Goldfarb spilles i filmen "Requiem for a Dream". Mark Margolis, der har været involveret i filmen "Pi", denne gang legemliggjort billedet på skærmen af helgen af Avila far. Stiven Makhetti - canadisk skuespiller, der i 2006 spillede i drama "300", og i 2011 i filmen "Immortals" - i "The Fountain" spillede rollen som storinkvisator.

Vild stamme Maya skærm legemliggjort 70 skuespillere, hvoraf 20 er faktisk efterkommere Maya bosiddende i Guatemala. Blandt dem er Fernando Hernandez, vandt rollen som kaptajn på Xibalba takket være det fremragende beherskelse af engelsk.

Hertil kommer, på billedet kan man se Cliff Curtis ( "Die Hard 4"), Sean Patrika Tomasa ( "Cruel Intentions"), Donna Murphy ( "Spider-Man 2"), Ethan Suplee ( "The Butterfly Effect") og så videre. d.

Hyu Dzhekman og hans karakter, Tom Creo

Positive anmeldelser af filmen "The Fountain" (2006), der ofte involverer spillet Pet Hollywood - Hyu Dzhekmana.

Indledende rollen som Tom Creo blev taget af Brad Pitt. Imidlertid blev nogle alvorlige uoverensstemmelser med skuespilleren Darren Aronofsky tvunget til at opgive den tidligere udførelse sammensætning og invitere Hyu Dzhekmana projekt. Ifølge direktøren, han aldrig et øjeblik fortrudt, fordi den australske var ikke kun fleksibel og følsom performer, men også en stor plodder.

Hyu Dzhekman før skærmene, "Fontana" overraskede publikum med hans evne til at forvandle. Han er lige så godt mærkes ikke kun på det sæt, men også på scenen. Jackman filmografi spænder over alle genrer, fra thriller ( "X-Men") til musicals ( "Les Miserables"). Han passede perfekt til rollen som superhelte og skurke, kriminelle og dybt anstændige mennesker.

Til optagelserne af filmen "The Fountain", Jackman på et tidspunkt måtte barbere nalyso og helt fjerne hår fra brystet. Efternavn Jackman karakter er oversat fra spansk betyder "Jeg tror", den samme ordsprog kan anvendes til spillet af talentfulde skuespillere, som ikke mener, det er simpelthen umuligt.

Reychel Vays som Izzi Creo

Når en engelsk kvinde Reychel Vays enige om at optagelserne blev hun forlovet med Darren Aronofsky. Ifølge direktøren, skuespillerinden, efter at have læst manuskriptet, bogstaveligt "greb" ham, og sagde, at ingen bedre end hun ikke kan klare rollen.

Weiss og til at skyde i "The Fountain" er udstyret med en kærlighed til den usædvanlige film. For eksempel spillede hun en stor rolle i mysteriet thrilleren "The Mummy" og "Constantine: Dark Lord", så der er ikke noget overraskende i, at muligheden for at deltage i en eksperimentel billede af den nette så inspireret hende.

Den rolle, som en døende kræft Izzi Creo, dog ikke det fungere bedre. Samtidig skuespillerinden i filmen har reduceret udgifter på statsbudgettet to gange.

Premierer og box office

For første gang et billede af "The Fountain" af kritikere og publikum oplevede i 2006 på Venedig Film Festival. I september samme år havde han sin premiere i Frankrig på festivalen i Deauville. Indtil den 22. november (når båndet blev udgivet i USA leje) lykkedes instruktøren at præsentere filmen ved den internationale filmfestival i Toronto, Sao Paulo, København, Zürich, Warszawa, etc. I Rusland, den officielle premiere på den billede (1 marts 2007), besøgte 95 tusind. Man.

Filmen er ikke betalt for sig selv på box office: verdens gebyrer udgjorde kun 15 millioner dollars .. 6 millioner. USD formået at få et billede af den udgivelse på DVD.

interessante fakta

Filmen "The Fountain" (2006), anmeldelser, anmeldelser af hvilke står tilbage med flere spørgsmål end svar, blev oprindeligt at blive kaldt "The Last Man".

Tilbagetrækning fra projektet i 2002, Breda Pitta og Keyt Blanshett førte til økonomiske tab i 43 millioner. Dollars. Før skyderiet genoptaget i 2004, Darren Aronofsky skulle omskrive manuskriptet et par gange.

"The Fountain («The Fountain», 2006)": anmeldelser, anmeldelser

Ifølge den vurdering af filmkritikere rundt om i verden, har billedet fået 51% positive tilbagemeldinger.

Anmeldelse af filmen "The Fountain", skrevet af en af russiske kritikere, siger, at historien kom ud for forvirrende, og ikke hver tilskuer, efter at have set båndet til enden, kan fortælle med sikkerhed, hvad det blev fjernet. Læs "kryptering" - næppe seeren ønsker det, gå i biografen. Enhver instruktør, som er almindelig bruger allegori og metafor, stadig ikke bryde væk fra virkeligheden og beskuerens mentale evner, fordi billedet er fjernet for ham.

Samtidig er der mange positive anmeldelser, der roser den usædvanlige strategi rettet mod legemliggørelsen af hans ideer og hans ønske om at have en samtale om den evige - kærlighed, liv, død. Er det muligt for mennesket at undslippe døden? Eller døden er nødvendig, for at sjælen kan fornys igen og igen, at komme ind i denne verden for en ny åndelig oplevelse? På dette spørgsmål seeren bør nok finde svaret selv som Darren Aronofsky, i et interview indrømmede, at han ikke forsøger at give et svar, og filmen kan kaldes en slags "tænke højt".

Som for tilskuere, de beskriver, hvad der sker på billedet for tilnavn "smukke farverige" og generelt beundre det arbejde, Aronofsky, argumenterer, at når re-se dem åbne mere og mere af sandheden.

Afslutningsvis kan vi kun sige én ting: kreativitet Aronofsky, herunder filmen "The Fountain", betyder en gennemgang af simpel form ikke fortjener nogen af kritikerne eller seere. Filosofisk film med henblik eksisterer for at skabe kontroverser, hvor sandheden er født.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.