Mad og drikkevarerOpskrifter

Regnbueørred. madopskrifter

Spise fisk er meget gavnlig virkning på kroppen. Regnbueørred indeholder store mængder protein, vitamin A og C, samt vitaminer fra gruppe B. Fra denne fisk kan tilberedes mange retter. I kombination med grøntsager, svampe og endda frugter opnås sande kulinariske mesterværker. Hvordan til at forberede en regnbueørred?

Jeg foreslår at dumpe hendes grøntsager. For at forberede tage to fisk, ren og renset. Næste, drys med salt og enhver krydderier (du kan tage et krydderi til fisk). Nu fuldt forberedt til varmebehandling af vores regnbueørred. Opskrifter, der bruger fisk, let at forberede. Det meste af tiden besat af det forberedende arbejde. Nu fortsætter vi med behandling af andre ingredienser.

Svampe at vaske og snittes meget fint. Så vi gør med løg. Så steger dem med vegetabilske olier. Når de er let brunet, er du nødt til at sætte i panden for omkring to spiseskefulde af creme fraiche. Simmer indtil det bliver tyk. Sluk for varmen og sprede de svampe og løg i en separat skål.

Bulgarian peber bør renses og skæres i strimler. Tomater skæres i skiver. Nu skæres hver ørred på en højderyg, og bryushko shear træstave eller sy kulinariske tråd. Bagning er nødvendigt at fastsætte folien og smør det med lidt vegetabilsk olie. Spred på folie og fisk proppet med sine svampe med creme fraiche. Svampe sat på peberfrugt, og derefter tomaterne. Det viser sig, som det var båden fyldt.

skal smøres Top udstoppede ørred med mayonnaise. Madlavning i ovnen i ca 15 minutter, derefter rullende i revet ost på fisken og lad det klar i yderligere 5 minutter. Det gjort, vores fad, grøntsager og regnbueørred.

Opskrifter kan variere de anvendte ingredienser, og kan - madlavning teknologi. Forbered ørred med grøntsager, men på en anden måde. For at gøre dette, vaske og rense fisk, fjerne halen og finnerne. Så salt vi vores fisk og opgive. Nu er vi nødt til at rense løg og skær den i små strimler. Persille og Hak koriander. Tilføj til det løg, salt og eventuelle krydderier (du kan bare peber) og blandede. Dernæst lå ud ørred i en særlig bradepande og fyldte med hendes forberedte blanding. På toppen af fisken kan drysses med citronsaft.

Formen omkring fisken lå alle de grøntsager, som du ønsker at anvende til denne parabol (kartofler, peberfrugter, gulerødder, etc.). Glem ikke at salt dem og drys med krydderurter eller krydderier. Også hælde deres olie - vegetabilske eller olivenolie. Vi sætter den form, en messing kammer og bage indtil gjort. Serveres, garneret med citron og urter.

Tilbyder også opskrifter madlavning regnbueørred med appelsiner. Han er opnås en usædvanlig, men utrolig velsmagende ret. Dette opnås gennem et sæt af ingredienser, som omfatter orange og regnbueørred. Opskrifter sådan kan kaldes original.

Så først presse vi saften af en halv citron og føje den til den olivenolie, provencalske urter og salt. Alle bland godt. Nu er du nødt til at rense og vaske ørred. Derefter tørret det med et håndklæde og gnid kogte blanding. Sæt det i køleskabet i 3 timer til, hvordan det skal marineret.

Efter dette, skæres den orange i tynde skiver. Vi får det proppet med fisk og appelsiner og en kvist grønt, skiftevis lag. Næste du nødt til at lægge fisken på en bageplade og sende i ovnen i 15 minutter. Hvis du bruger en grill, du bare sætte den på grillen. Serveres med grøntsager eller noget pynt.

Der er mange produkter, der blander regnbueørred. Opskrifter kan være afsluttet på egen hånd. Vær ikke bange for at eksperimentere. Krydderier og urter vil give fisken en ny duft. Det kan forudbestille støvregn med citronsaft og lad et stykke tid. Forberedelse til regnbueørred er meget hurtig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.