Nyheder og SamfundØkonomien

Omfattende økonomisk analyse

Det er svært at overvurdere den økonomiske analyses rolle i organisationen og ledelsen af en moderne virksomhed eller virksomhed. Den mest komplette version af den er en omfattende økonomisk analyse, der giver dig mulighed for at træffe optimale beslutninger i disse spørgsmål for at sikre deres maksimale effektivitet. I forbindelse med enhver økonomisk forskning analyseres den primære information for:

- Sammenligning af virksomhedens præstationer med indikatorerne for tidligere perioder, planlagte prognoser og indikatorer for andre virksomheder

- etablering af de vigtigste faktorer for indflydelse på virksomhedens økonomiske situation

- Identifikation af mangler og fejlberegninger ved at træffe ledelsesbeslutninger om ledelse af en virksomhed eller virksomhed.

Indholdet, opgaverne og principperne, som indebærer en omfattende økonomisk analyse, er som følger:

- indholdet er viden og besiddelse af pålidelige økonomiske oplysninger, som giver en ide om arbejdet med analysemålet. Dette giver os mulighed for at sikre vedtagelsen af de rigtige beslutninger om virksomhedens ledelse, at vurdere virksomhedens planlægning på passende vis, at finde svagheder og forbehold på bedriften for at overvinde negative fænomener.

- De opgaver, som komplekse økonomiske analyser løser, kan reduceres til at løse følgende problemer:

A) Undersøgelse af alle faktorer, der påvirker den økonomiske aktivitet og bestemmer de positive og negative resultater af denne aktivitet

B) en objektiv vurdering af virksomhedens forretningsaktiviteter

C) videnskabelig begrundelse og videnskabelig undersøgelse af virksomhedens forretningsplaner

D) søgning og definition af landbrugsreserver til udvikling af et firma eller firma.

Som hovedregel er de vigtigste kilder, der bruges til omfattende analyse, operationelle, statistiske og regnskabsmæssige data.

Alle resultater af forretningsaktiviteter, virksomhedens økonomiske resultatindikatorer er indeholdt i årsregnskabet. Heri er indikatorerne for karakterisering af disse resultater også koncentreret.

Den mest informative balance samt et dokument som en resultatopgørelse. Statistisk information er også nødvendig for at udføre CEA. For KEA er en rapportering ikke nok, planlagte og regulatoriske indikatorer for virksomhedens arbejde er obligatoriske, samt lovgivningsmæssige retsakter, teknisk dokumentation, organisationens økonomiske dokumenter, information i medierne, information i Goskomstat databaser.

Der er en empirisk rækkefølge, hvorefter den komplekse økonomiske analyse af virksomheden udføres, som omfatter følgende faser:

1 etape: Indledende karakteristika for forretningsaktiviteter i systemet med generalisering af indikatorer. Den foreløbige konklusion på dette stadium er lavet på grundlag af et relativt begrænset antal nøgleindikatorer.

Trin 2 - detaljeret analyse, som omfatter analyse af firmaets teknologiske niveau, solvens, forskning af sociale, eksterne økonomiske, naturlige forhold, arbejdskraft ressourcer, salgsstatus, rentabilitet, generelle økonomiske tilstand.

Trin 3 - indeholder en omfattende vurdering af effektiviteten af forretningsaktiviteter og resultater

Selve navnet - en omfattende økonomisk analyse - indebærer anvendelsen inden for rammerne af en lang række måder og retninger af analytisk arbejde. Du kan nævne nogle af dem.

Systemtilgangen går ud fra, at en virksomheds eller en virksomheds forretningsmæssige aktivitet ses ud fra sin strukturelle og funktionelle organisation i sammenkoblingen af alle dets divisioner og den logiske rækkefølge af deres økonomiske aktiviteter.

Opgaverne og kilderne til en sådan retning som en omfattende økonomisk analyse af finansielle aktiviteter er undersøgelsen af virksomhedens økonomiske resultater, gennemførelsen af tilstrækkelige og nødvendige niveauer af kontrol over det, undersøgelsen af overskudsposter.

Den komplekse undersøgelse omfatter andre analyser. Det drejer sig om analyse af anlægsaktiver, deres bevægelser og strukturer, effektiviteten af anvendelsen, analysen af ressourcer og deres forsyning, analysen af arbejdskraftressourcer og mange andre aspekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.