Sport og FitnessFodbold

Luciano Vietto - argentinske håb

Luciano Vietto - dette er en af de største talenter af højttalere i Madrid, "Atletico". Den argentinske angriber har vist stor løfte, og det er muligt, at der i et par år vil stige en ny stjerne, men for at en spiller har brug for at klare den epidemi af skader, der forkrøblede ham. I øjeblikket var Luciano Vietto sendes ud i "Sevilla" for at få mere kamp praksis, at komme sig, for at demonstrere og udvikle deres bedste kvaliteter.

Tidlig karriere i "Racing"

Luciano Vietto født december 5, 1993 Argentina, der allerede er kommet ind i fodbold akademi for lokale klub "Independiente" i syv år. Der arbejdede han i otte år, hvorefter han blev inviteret til "Estudiantes", hvor han tilbragte to år før en alder af 17 at være i ungdomsklubben "Racing", som et år senere og tilbød den unge angriber en professionel kontrakt.

I sin første sæson Luciano Vietto næsten ikke fik en chance for at spille for det første hold - han er kun tre gange ud på banen og excel mål, desværre var det ikke. Men fra næste sæson, den angriber blev den spiller base - i to sæsoner han spillede 70 kampe og scorede 18 mål i dem. Som et resultat, har det tiltrukket sig opmærksomhed fra spejdere i den spanske klub, "Villarreal", som kiggede nærmere på unge spillere og besluttede, at det skulle blive transporteret til Europa. Så Luciano Vietto var i Spanien, hvor hans talent.

Flytning til Europa

"Villarreal" har gjort en utrolig meget - klubben har underskrevet en meget talentfuld fodboldspiller på bare fem og en halv million euro. Luciano Vietto fik øjeblikkeligt et sted i det første hold og begyndte at udrette mirakler. For hele sæsonen brugte han 48 spil, hvor tyve chop hoveder - som var mere end i "Racing" for de foregående to år. Selvfølgelig kunne sådanne fremskridt ikke længe forblive ubemærket, har større europæiske klubber begyndt at indse, at Luciano Vietto - fodboldspiller med en stor fremtid. Det første sted var på Madrid "Atletico", som er lagt ud til unge talenter så meget som tyve millioner euro. Fodboldspiller gik på at øge, fordi Madrid-klubben i de seneste år er blevet den tredje vigtig kraft i den spanske liga efter den "rigtige" og "Barcelona".

Faldet i "Atletico"

Desværre, en strålende ung mand var i stand til at vise det samme i den nye klub, viste han for et år siden. Luciano Vietto i "Atletico" er stort set ikke scoret. Han tilbragte et år i klubben, men i 28 kampe scorede kun tre mål. Selvfølgelig virkning, og at kampen praksis han var dobbelt så mindre. Derfor Luciano hånds position, og nu ikke alle blevet overbevist om, at han er den mest geniale, som det så for et år siden. Men angriberen er stadig meget ung, foran ham en masse tid på at forsøge at åbne helt op. Heldigvis, for det havde han mulighed - Madrid "Atletico" har underskrevet angriber "Sevilla" Kevin Gameiro og Luciano Vietto udlånt som en del af erstatningen. Så nu, at Luciano har et år til at bevise deres værd og vende tilbage til "Atletico" vundet.

Lej i "Sevilla"

Nu Luciano Vietto er udlånt til "Sevilla", og han begyndte denne sæson meget flotte - i de fem kampe, han scorede to mål, men blev skadet og er under genoptræning. Det er håbet, at han vil komme sig hurtigt og være i stand til at hjælpe sit hold i fremtiden, og vil vise alt det i stand. Hidtil har "Sevilla" er ikke nok ren angriber, da Franko Vaskes foretrækker at spille fra dyb, og Vitolo, der erstattede den skadede Luciano Vietto generel standard er wing. Der er, selvfølgelig, og Wissam Ben Yedder, men indtil videre klubben ikke er blevet aktiveret.

Forestillinger for landsholdet og personlige liv

For Argentina Luciano Vietto endnu ikke har optrådt, men på hans konto, der er fire spil til ungdomsholdet, hvor han scorede to mål. Men så igen, en ung spiller stadig forude, men i sin stilling for argentinerne spiller Paolo Diba, med succes handler i Torino "Juventus", således at Luciano bliver nødt til at forsøge, som det skal, for at lykkes. Som for hans personlige liv spiller, noget om det er praktisk talt ukendt. Det rygtedes, at der er ved Luciano Vietto pige, men indtil videre har de ikke er blevet officielt bekræftet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.