RelationerSeksualitet

Under sex, til et medlem af falls, hvorfor og hvad gør?

Måske nogle mennesker under samleje over for en sådan situation, at en mand under sex, et medlem af faldet. Hvorfor sker det? Det skal siges, at hvis dette fænomen skete kun én gang, behøver du ikke bekymre dig, fordi det sker, at en mand er træt eller overbebyrdede og har brug for hvile og samle kræfter.

En anden ting, hvis situationen gentager sig hele tiden. Så bliver det klart, at der er nogle fejl i den mandlige krop. Således har en rask person sådanne problemer ikke ske. Årsagerne til dette fænomen kan være et par stykker. I den indledende fase er det nødvendigt at præcisere karakteren af forekomst - en fysiologisk ændring er den mandlige krop eller en psykisk lidelse.

Under sex, et medlem af faldet. Hvorfor sker dette problem?

Hvis vi taler om psykologiske årsager, en af de mest almindelige er frygten for samleje. Dette sker normalt hos mænd i en ung alder, da den første seksuelle oplevelse begynder. Nogle af pigerne fandt, at den fyr falder medlem under sex. Hvis den unge mand tog en dårlig samleje, næste gang han konstant spinning ideen i mit hoved, der kan være en anden tilbageslag. Som et resultat af stress, er det muligt, at situationen vil gentage sig, og penis vil falde igen.

Der er tilfælde, hvor unge mænd foretrækker at opgive at have sex, fordi de er bange for, at situationen vil gentage sig selv, og de vil ikke i det bedste lys foran pigen. For mange mænd, frygten for fiasko i sengen bliver en hindring for en normal samtale med en kvinde. De foretrækker at opgive sex. Denne adfærd kan i sidste ende føre til kroniske sygdomme.

I denne situation er det klart, at grunden til, at det medlem af falls, er et psykologisk problem. For at løse det, du har brug for at tage fat på sexolog eller psykolog. Også i denne situation, kan hjælpe seksualpartner med erfaring. Med hensyn til lægemidler, der er en læge kan ordinere medicin af naturlig oprindelse til en normalisering af nervesystemet.

grunde

Så hvorfor et medlem af falder under sex? Årsagerne til den manglende erektion tilstrækkelig forskelligartet. Hertil kommer, en masse af dem.

Der er psykologiske årsager til, at et medlem falder under sex. Hvorfor sker det?

  1. For det første er der en nervøs stress, træthed, depression og stress. Desværre, hverdagen ofte skubber en person i en trist tilstand. På mandens skuldre som regel, har ansvaret for at sikre, at familien, tjene penge, beslutningstagning og så videre. Derfor kan manglende have en negativ indvirkning på hans helbred.
  2. Psykologiske ubehag forbundet med de problemer på arbejdspladsen eller i familien, splid i ethvert forhold og erfaring.
  3. Der er situationer, hvor partnerne leve med hinanden i lang tid, og på et eller andet tidsrum af deres forhold var i opløsning. Så manden kan være ikke at tage kvinder til sex. Det er også grunden til, at medlemmet falder under sex, kan det striglet pige.
  4. Et menneske kan opleve en stærk følelse. Sidstnævnte kan udløses af nogen tredjepart årsager og konsekvenser for den intime sfære.

Hvilket er grunden under sex medlem falder? Hvorfor er der sådan en situation? Et medlem kan falde under sex på grund af det faktum, at samleje sker på det punkt, hvor partnerne kan tages af enhver. Denne situation har en dobbelt karakter. Nogle mennesker har mulighed for at blive fanget under sex spændende, mens andre gjorde afskrækker.

fysiologiske årsager

Hvorfor penis falder under sex? Ud over psykologiske årsager er der fysiologiske, som er forbundet med nogen sygdom. Den vigtigste indikator for, hvad fysiologiske årsag er manglen på spænding om morgenen. Hvis en mand i morgen har en erektion under onani og hun kommer hurtigt, så problemet er psykologisk. Af fysiologiske årsager omfatter afbrydelse af kroppen.

  1. Relaterede sygdomme i uorgenitalsystemet. F.eks prostatitis.
  2. Hormonelle forstyrrelser.
  3. Medfødte sygdomme relateret til det reproduktive system.
  4. Overvægt (påvirker også erektion).
  5. Diabetes mellitus.
  6. Hjertesygdom.

Også tage visse lægemidler kan føre til, hvad der vil være manden til at droppe et medlem under intimitet. Ved detektering af erektil dysfunktion bør fortælle lægen, hvad stoffer indtages. Måske medikamenter provokere et sådant fænomen.

Langvarig afholdenhed fra sex

En anden årsag til erektil dysfunktion er langsigtet afholdenhed fra sex. For eksempel under fasten. Hvis en person er religiøs, skal han afholde sig fra seksuelle relationer. Som en mand kan være på længere sigt ud af hans kvinde eller sygdomstilstand. Desuden kan en mand ikke være en sex-partner i lang tid. Hvis grunden til, at medlemmet falder under sex, er langsigtet afholdenhed, er det nødvendigt at træffe visse foranstaltninger for at normalisere erektion. For det første, skal du give en mand tid, ikke haste ham. For det andet kan man tage lægemidler, som normaliserer funktionen af nervesystemet, fjerne spændingen. For det tredje kvinde har brug for at kunne yde psykologhjælp. Det er også muligt at inkludere i kosten af mænds produkter, hvilket vil bidrage til excitation. En god en for at give kroppen tone og inddrivelse af erektion vil ændre situationen.

Det skal siges, at hvis problemet er fysiologiske i naturen, der er forbundet med helbredsproblemer, erektion vil ikke har tid, men ikke under samleje. Et vigtigt aspekt af behandlingen er ånden mand. Med den rigtige tilgang til at rydde op på arbejdet af penis kan være i en kort tid.

andre årsager

Hvis et medlem falder under sex, hvad de skal gøre i denne situation? Her er det nødvendigt at forstå, hvorfor dette sker. Nogle gange den grund, at medlemmet falder under sex, ligger i mændene selv. Først og fremmest, dette er på grund af dårlig kost, alkohol, rygning. Også passiv livsstil fører til det faktum, at et medlem falder under sex. For at sikre en god erektion, du har brug for at genoverveje din livsstil. Nogle vil måske mene, at disse faktorer ikke påvirker erektion, men i virkeligheden de spiller en vigtig rolle i mænds sundhed.

Hvad skal man gøre?

For eksempel med anvendelse af forkert kost fedtholdige fødevarer fører til det faktum, at kolesterol dannes i blodet. Han til gengæld fører til blokering af blodkar, som hæmmer cirkulationen. Dette fører til, at penis leverer blod til utilstrækkelig mængde. Korrekt ernæring og kost vil arbejde hurtigt til normal penis.

Overdreven brug af alkohol og nikotin har også en positiv effekt på mænds sundhed. Alkoholikere er ikke i stand til at have sex, og deres adfærd plaget partner.

Sport og aktiv livsstil har en positiv effekt på hele kroppen. Fysisk træning forbedrer blodcirkulationen, hvilket igen fører til normal funktion af penis. Vi taler ikke om, hvad du har brug for at bære ned en sports belastninger, men en tur i den friske luft og svømning bør indgå i livet for hver person.

Forholdet til partner

Hvad skal du være opmærksom, hvis under sex, et medlem af faldet? Først og fremmest, mænd har brug for at tænke over, hvad slags forhold, han havde med sin partner. Det er muligt, at den fyr føler for kvinden en følelse af afsky. Det sker ofte, at et par bor sammen uden kærlighed og respekt. Grundene til, at manden stadig er i et ægteskab, kan der være flere. For eksempel, små børn, økonomisk afhængighed, en følelse af ansvar og medfølelse. I en sådan situation er det bedre at lade end at udmatte sig selv og partershu.

Hvis et medlem falder under sex på de psykologiske grunde af frygt, skal du bruge en lille mængde spiritus, som hjælper en mand til at slappe af. Det er ikke nødvendigt at gå til langt. Da det modsatte resultat muligt. Det skal siges, at frygten for sex går efter en vellykket samleje.

en psykolog

I en situation, hvor klare det psykologiske problem ikke virker, skal henvende sig til en professionel på dette område. Må ikke være genert, fordi det er bedre at bede om hjælp på et tidligt tidspunkt.

Også, hvis en mand har en fast partner, så du kan komme til receptionen med hende. Da lægen vil give hende de nødvendige henstillinger og besvare spørgsmålet om, hvorfor manden falder medlem under sex.

konklusion

Nu ved du hvorfor kan være problemer med erektion. Vi håber, at vores anbefalinger vil hjælpe dig, og du vil være i stand til at klare en intim problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.