Selv-dyrkningPsykologi

Alan Chumak. Biografi af den første sovjetiske healer

Alan Chumak, hvis biografi præsenteres i denne artikel, var den første person, til at sætte seerne med det tidligere Sovjetunionen sådan et erhverv som healer. Og dette sker levende, og til ham som opdageren måtte tage på en byge af beundring og negativitet i form af publikum reaktion. I de 80 år var det svært at finde nogen, der ikke havde set sessioner healeren. Men efter den bragende succes af Alan Chumak (se foto. Nedenfor) pludselig forsvandt, og næsten ingen havde hørt om hans fremtidige bestræbelser.

Barndommen og ungdommen

Oplysninger om denne periode ganske lidt. Det er kendt, at Chumak ikke viste et barn ingen psykiske evner. Han var den sædvanlige gennemsnitlige barn. Så siger de fleste kilder.

Men så begyndte at dukke modstridende budskaber om, hvad usædvanlige evner Alan dukkede mere i den tidlige ungdom. Det var dengang, at han begyndte at fortælle sin bror om indisk religion og kultur. Og hvad er ikke sædvanligt, spørger du. Lige på det tidspunkt i deres hjem var ikke en eneste bog om Indien.

Chumak er også krediteret med besiddelse af en vis Psykometriske, takket være som det kunne svare på det uventede spørgsmål om enhver historisk person eller begivenhed. Uden nogen uddannelse en fremtidig healer i alle detaljer at redegøre for de forhold, slående fantasi af disse samtalepartnere.

Her er hvad han siger Alan Chumak, hvis billeder blev solgt i store mængder i Sovjetunionen, om deres evner til oversanselige:

"Min gave til åbnet i en temmelig sen alder - 42 år. I det øjeblik så jeg en fantastisk omgivende virkelighed i alle de mange forskellige energi-informations interaktioner. Jeg begyndte at skelne den aura af mennesker.

Og så på mig, som om slog vandfald. Strømme af vand der falder ovenfra og vaskede min krop. Jeg følte deres hver eneste celle. Men i virkeligheden, ingen vand var ikke rundt. Der var kun energi. Hendes kraftfulde strøm fodret min krop. Over tid, føle sig svag og var ikke så lyse. Imidlertid er energien ikke bliver mindre.

Da jeg var at koncentrere sig om sine hænder og passerede dem gennem strømmen af energi, de rødmede og håndled svulmede vener. Nogle gange har jeg kraftigt springer pres, kvalme ruller - kroppen ikke er i stand til at klare den styrke, hælde ind i ham ".

Skole og universitet

Alan Chumak, hvis biografi var kendt for enhver sovjetisk borger, som ikke er meget godt i skolen. Hans eneste lidenskab på det tidspunkt var astronomien. Også drengen alvorligt glad for cykling og selv modtaget titlen Master of Sports.

Efter gymnasiet, Chumak indtastet Institute of Physical Kultur i Moskva. Efter endt uddannelse, Alan fik en træner i cykelhold og opnåede en vis succes på dette område. Men da Chumak vendte 30, blev han tvunget til at forlade der.

Passion for journalistik

Reflektere over de nye områder, fremtiden psykiske Alan Chumak besluttet på journalistik. Han let ind i Moscow State University, og efter endt uddannelse fik en plads i avisen "Evening Moskva". Så arbejdede han mere i flere udgaver -. "Moskovsky Komsomolets", "Arbejde", osv På det tidspunkt så det ud til den magiske gave. Undersøgelsen opdagede evne til nyfødte healer viet al sin fritid.

Healing sessioner

Alan Chumak, hvis biografi er fuld af begivenheder, har hver dag arbejdet på at forbedre sine helbredende evner. Han begyndte at tage patienter. Over tid, en mand fuldstændig forladt journalistik.

I 1989 Alan Chumak, terapeutiske sessioner som nydt stigende popularitet, blev inviteret til tv'et. Netop i denne periode, at bryde stereotyper i et samfund trang til nye ideer, formater, programmer og enkeltpersoner. Healer øjeblikkeligt blev en landsdækkende berømthed.

Alan Chumak, healing sessioner, som stadig huskes, opkræves vandet i det fjerne, gjorde magiske manipulation af hænder, gav de oplysninger, der skal anvendes til stearinlys, osv Alt blev gjort bare for en - for at vende tilbage seerne sundhed.

Snart en række psykiske transmission sluttede, og læserbreve kanal fortsatte med at modtage en lind strøm. I sin bog skrev Chumak, at deres antal oversteg 6 millioner. Folk ønsker en gentagelse sessioner, tak, kritisere, bedt om et personligt møde. Denne succes krævede en fortsættelse af en healer, men Sundhedsministeriet troede ellers. Han skar hurtigt kort populariteten af psykiske usund og stoppede dens masse arbejde.

Hvad skete der så?

I de efterfølgende år, Alan Chumak, hvis biografi er blevet beskrevet ovenfor, med hovedet tilbage i det videnskabelige og eksperimentelle arbejde. Sammen med andre fagfolk, der arbejder i studiet af deres egen psykiske gave. Alan tog også individuelle patienter og nogle gange arrangeret betragtning i små spillesteder. Nu healeren skriver bøger (i øjeblikket udgivet tre udgaver), periodisk giver interviews og medvirkede i tv-shows.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.