BilerBiler

Sportsvogn Bugatti EB110: beskrivelse, komplet

Bugatti EB110 er en virkelig legendarisk bil. Han er en kraftfuld, ekstraordinær og allerede helt "voksen". Han dukkede op i slutningen af 80'erne. Og denne maskine var helt forskellig fra andre bilmærker.

Lidt historie

Så forestille sig en helt ny "Bugatti" verden i 1990 i Paris. Navnet givet til det, blev givet til ære for denne betydelige dato. Nemlig 110th årsdagen for fødslen af den største mand - Ettore Bugatti, grundlægger af virksomheden.

Den overordnede layout af maskinen udviklet Paolo Stantsani, der var på det tidspunkt teknisk direktør i selskabet. Han beskæftiger sig med design af Marcello Gandini. Men den væsentligste finansmand med projektet var utilfreds med, at formen af bilen er meget lig "Lamborghini" model. Gandini men ikke var enig at behandle design. Så han blev fjernet fra dette arbejde, og udnævnte i hans sted Giampaolo Bendina.

Den tekniske del

Det skal bemærkes, at en helt ny motor blev udviklet til Bugatti EB110. Oprettelsen involveret Nikola Materatstsi. Det var en V-formet 12-cylindret motor, hvis størrelse er begrænset til 3,5 liter. Interessant, den samme mængde af enheder begavet biler involveret i Formel 1. Med fire turbiner, denne motor genererer en effekt på 560 "heste". Et maksimum som maskinen kan nå, er 336 kilometer i timen.

Motor blok af aluminium. Generelt designerne formået at opnå en lav kompressionsforhold. Bugatti EB110 til bremser designet af "Bosch". Og bilproducent besluttede derefter at forbedre deres design. Concern specialister udstyret med ABS bremser (ventileret).

prøve

Alle enheder og Bugatti EB110 knuder stringent testet for kvalitet og pålidelighed. Motorer, for eksempel, der afprøves på dynamometeret. I dette tilfælde var mængderne på 95 procent af den maksimale. Og så - (!) I 300 timer. Efter 50 tusinde kilometer har mistet sin stivhed test aluminium chassis. Den faldt med 20 procent. Og da det blev konstateret, missilet-building enhed kaldet Aerospatiale var at udvikle en monocoque kulfiber. Alle ved, hvor let og holdbar dette materiale. Det er meget mere pålidelig end aluminium, men vejer mindre.

Monocoque er udformet til at bære et hjul drivsystem og gearkasse, som er beliggende foran motoren og forbundet til kardankuglen perednekolesnym forskellen. Interessant, transmission udviklet "Porsche" sammen med specialister.

Testene involverede tolv prototyper og ansvar for test arbejde lagt på skuldrene af Jean-Philippe Vitekoka og Lorisa Bikochchi. Der er stadig et interessant faktum - virksomheden Michelin har produceret specifikt til Bugatti EB110 som dæk, der kan modstå mere end 300 km / t, og vinterdæk.

Design og andre funktioner

Interessant nok sportsvogn har et legeme fremstillet af aluminiumpaneler på kulfiber rumlige ramme. En dør type "guillotine" er blevet et kendetegn for denne model. Motoren blev besluttet at sætte udstillet gennem glasset dækket med motorhjelmen top. Bagskærm ses store, hvilket i sig selv ud, når maskinen bevæger sig ved høj hastighed. Selv om det kan aktiveres mere ved at klikke på den passende knap i kabinen.

Særlig opmærksomhed skal rettes til føreren. Det ligner et fly cockpit. Stolen er behagelig at det indtryk, at det indhyller føreren, og derved åbne den nemme adgang til alle knapper.

Det er værd at bemærke, at Elf Aquitaine kun for denne model selskab har udviklet en særlig mekanisk smøremiddel med forbedrede smøreegenskaber og en unik evne til helt at nedbrydes. Og udvikling af avanceret multimediesystem Nakamichi engageret specialister. Selv til hver maskine, der er knyttet forpligtelse fuld teknisk support til tre år. Og det var ikke bare en garanti. En anden maskine giver en systematisk opdatering af alle systemer og komponenter, samt udskiftning af forbrugsartikler.

yderligere produktion

Denne maskine blev meget populær. Sportsvogn med høje hvælvede døre, luksuriøst interiør, trimmet med læder og valnøddetræ, kunne ikke vinde hjerter af mennesker, der sætter pris på de rige model. Indenfor det tiltrak sig opmærksomhed fra ikke kun design, men også de imponerende dimensioner af instrumentbrættet ur, klimaanlæg, cd-optager, og en særlig funktion af det elektriske programmering støtteflade.

I 1991 udgav bandet Bugatti EB110 GT. Denne maskine er lidt forskellig fra den grundlæggende version. Ændringerne var tydelig i det indre. Selv udviklerne har forbedret motor. Motoren havde alle den samme volumen (3,5 liter), men dens kapacitet er øget til 559 liter. a. Og alligevel en højere maksimal hastighed. Bilen i GT-konfigurationen kan accelerere til 344 kilometer i timen! Denne utrolige funktion har gjort modellen den hurtigste bil i verden, er masseproducerede.

Version af den "Supersport"

I 1992 kom udgivelsen model "Bugatti" i en anden unik konfiguration. Maskinen blev kendt som Bugatti EB110 SS. De to sidste bogstaver, da det allerede var muligt at gætte, betyder "Supersport". Under kølerhjelmen af bilen var utrolig 610-hk motor, hvorigennem bilen kunne accelerere til et maksimum på 351 km / t! Denne model har været en hyppig deltager i forskellige sportsgrene. Og succes, selvfølgelig, var hun i stand til at opnå betydelige. Interessant, i 1994, en model købte en Michael Schumacher. Han havde ikke planlagt. Bare racer tur på denne model under testkørsel, arrangeret af en tysk magasin, og hun fortalte ham så meget, at han besluttede at købe det.

SS-version blev den bedste af de bedste. Men desværre, dette sportsvogn havde en lovende fremtid. Samlet EB 110 kunne frigives i en mængde på 150 stykker. Et projekt dukkede dømt, da efterspørgslen efter biler faldt hver måned i midten af halvfemserne. Og i 1995, er det kendt for at være fast "Bugatti" har meddelt, at de nu er gået konkurs.

udgifter til

Og selvfølgelig kan vi ikke sige, hvor meget det koster Bugatti EB bil 110. Prisen for denne bil kan ikke være lille - og det er nemt at forstå, under hensyntagen til de særlige kendetegn. For eksempel, ikke så længe siden på en auktion i byen kaldet Scottsdale (USA, Arizona) blev solgt denne bil for 775 tusind dollars. Og at der på det nuværende sats på omkring 50,25 millioner rubler! Men bilen var i perfekt stand. På trods af en meget solid "alder" - i 22 år, køre modellen var kun 8235 km. En maskine med en 550-hestekræfter motor blev opbevaret i forskellige forhold, således at prisen bad om det korrekt.

Sammenbruddet af virksomheden

Som du kan forstå, specifikationer bilen Bugatti EB 110 er meget imponerende. Og det vidste alle elskere af biler halvfemserne. Succesen har været fænomenal. I 1995 lærte verden at Romano Artiolli besluttet at supplere rækken af smarte sedan - en tilhænger af EB 110. Denne maskine ville blive kendt som EB 112. En anden Artiolli købte Lotus firma, som var berømt for sine ingeniører. Men udvikling af nye produkter og erhvervelse af utyanulo bekymring i sumpen af gæld. Projektet er resultatet viste sig at være et eventyr. Det er alt, og forårsagede konkurs fabelagtige gruppe. Efter dette, at alle rettigheder fremstille og dokumentation (sammen med en halv-made U 110) købte virksomheden Dauer Racing GmbH. Og i 2000'erne, er det kendt at være besat af bekymring "Volkswagen", der fortsatte produktion af maskiner "Bugatti". I øvrigt, den berygtede model "Veyron" (Veyron) det tog en masse fra den legendariske U 110.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.