ModeTøj

Sketch skirt: mønstre og stilarter

Messen sex gør deres bedste for at overvåge deres udseende og garderobe. Denne kvinde er smuk i alle, uanset hvad hun bar, men mere feminin og attraktiv bliver det, når den charme af hendes figur, samt nogle ulemper rentable slået eller, tværtimod er skjult smukke kjoler og nederdele.

Nederdel - dette er en af de vigtigste elementer i kvindernes omklædningsrum. Uden det, er det praktisk talt umuligt at forestille sig en rigtig kvinde. Nederdele kan være lang, kort, lige og blusset. Uanset længden af skørtet, altid har mulighed for at se charmerende og attraktiv. Når en dame er beundret rundt, der er, mænd og kvinder, dette øger selvværd og giver styrke og inspiration.

De største verdens designere betale en masse opmærksomhed på det her. Ingen af samlingen er ikke komplet uden præsentation af nye modeller, de opdaterede trendy hånd.

Det er klart, at den økonomiske situation ikke altid giver mulighed for regelmæssigt at opdatere din garderobe. Det er derfor, kvinder ikke har råd til at købe en ny nederdel tiltalende stil. Derudover kan der være en anden faktor: der er en passende model. Både den første og den anden mulighed fører til det faktum, at de damer beslutte at sy en nederdel med hænderne.

Som praksis viser, sy nederdele - er det første, de underviser novice needlewoman. Før vi går direkte til processen med at sy, skal du først lære at tage målinger korrekt. Derudover skal du vælge, hvilke design model nederdel vil blive lagt til grund.

Forberedelse til måling

Målinger bør fjernes omhyggeligt og præcist som muligt. Meget afhænger af dem, nemlig der sidder så godt på figuren af det færdige produkt. Under alle omstændigheder er det umuligt at fjerne dem selv, fordi ikke være i stand til at få en præcis skitse nederdel. Alle målinger er taget kun når kroppen modellen er undertøj og strømpebukser. Al den overskydende tøj bør fjernes, fordi den fordrejer parametrene. Det er tilrådeligt at bære de sko, du planlægger at bære en nederdel til fremtiden.

Sagen er, at den type fodtøj og højden af hælen afhænger af mange ting - næsten radikalt ændret kropsholdning og tal linje. Til fjernelse af foranstaltninger brug centimeter blød struktur. Det er meget vigtigt, at det er så lige som muligt. Under ingen omstændigheder bør ikke tage målinger målebånd, som en eller anden grund blev deformeret. Under fjernelsen af foranstaltninger bør stå foran et spejl for at se udgangsstillingen i figuren. Tag ikke ukarakteristisk kropsholdning, samt meget at involvere maven.

grundlæggende betegnelser

Skitse skørt er dannet på grundlag af målestokke. Alle målinger skal registreres i en bestemt rækkefølge. Alle sløjfer måles og delt i halve. Fuld omkreds kan betegnes - omkring halvdelen - C, længde - D højde - i, lav - H, hip - B talje - T.

Fjernelse af målestokke

Talje måles på det naturlige niveau. Der bør ikke være nogen sammentrækninger, samt kvoter. hofte linje måles på det mest fremtrædende punkt på balder, og maven. I det tilfælde hvor maven overvægt er til stede, skal først wrap hoveddelen af segmentet af papir eller tapet. Dette gøres overlapning. De nedre og øvre ender fastgjort.

Først derefter kan du gå videre til fjernelse af målestokke i taljen området. Det er også nødvendigt at definere skørtet længde. Denne parameter måles på forsiden af figuren. Det starter fra taljen linje og slutter, hvor det vil være om bundlinjen nederdel. Lignende målinger foretages ryg og sider. Efter at have modtaget alle målingerne, er det muligt at lave en skitse af skørtet.

Nederdel polusolntse

Denne stil har i lang tid forbliver på mode. Som regel får en stil giver deres præference til de af messen køn, som har tilstrækkeligt brede hofter og tynde talje. Syning disse smukke nederdele, kan du vælge en bred vifte af vævstyper. Desuden er det muligt at gøre din favorit model, da der er en hel masse af dem. De kan være et bælte, åg, og selv en elastik. Nederdele polusolntse kan henføres til klassikerne. De kan bæres til enhver lejlighed. Dette kan være en corporate ferie, en romantisk dato, og bare gå på arbejde.

lave to måder ofte skitse nederdel polusolntse:

- tilstedeværelsen af en søm;

- tilstedeværelsen af de to sidesømme.

Pencil Skirt

Blandt de mest populære i dagens tid stilarter kan identificeres blyant nederdel. Vi kan sige, at lige nu, denne form for nederdel er i toppen af popularitet. På grund af det faktum, at denne model er monteret, smallere og aflang stil, kan du bære at besøge en bred vifte af aktiviteter. Ofte er der ingen grund til at gøre deres vej attraktiv, fordi han giver silhuetten nederdel stil raffinement.

For at se mere ekstravagant, kan du eksperimentere og prøve nogle mere interessant mulighed. Dette kan være en blyant nederdel af denim stof eller læder. Længden skal være lidt under knæet. Pencil skirt kræver passende fodtøj. Med denne fantastisk kombination af stilarter sko med høje hæle - det endda længere ben og slank figur.

For at gøre en skitse blyant nederdel, skal du fjerne de grundlæggende målinger og bruge dem til at bygge en tegning, der vil blive brugt som grundlag. Du kan derefter foretage de ændringer, der vedrører selve modellen.

lige skørt

Denne ting bør være i garderoben i enhver moderne fashionista. De needlewoman, der perfekt mestrer teknikken med at skabe en skitse lige nederdel og hendes syning, kan nemt anvende eksisterende viden og tegninger til sy en anden model, såsom en blyant nederdel.

For at gøre en skitse af en lige nederdel, skal du tage dine mål korrekt, på følgende måde:

  • måle talje og dividere i halve;
  • hoftevidden delt i halve volumen måling udføres ved den udragende del;
  • afstanden fra hoften til taljen;
  • længden af skørtet.

Pick up mode og skabe ting som!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.