HjemlighedReparationer

Limen plast?

Før du finde ud af hvad at lime plast, skal det bemærkes, at al plast, uanset polaritet, en metode til overfladebehandling og den kemiske sammensætning, med held kan klæbes.

For eksempel et barns brudt legetøj, beskadige del af bilen. For at liste alle de områder, hvor binding af plast bruges, er det nødvendigt at tale om hele produktionen af dette materiale.

Plast er et komplekst organisk forbindelse fremstillet af polymerer. At lave en bonding dele, bør kun kvalitative blanding anvendes. Den dag markedet tilbyder en række midler af forskellige mærker at vælge egnede lim til plast, er det bedst at rådføre sig med kyndige folk, og nøje overveje oplysningerne i instruktionerne til anlægget.

Listen over de mest populære lim til plast omfatter følgende produkter:

· Moment;

· Kraftig Plast;

· Power Plast;

· UHU;

· WEICON constraction;

· Lim AKFIX, og andre.

Limen plast: Tips til at forbedre kvaliteten af forbindelsen

Kan være utilstrækkeligt holdbare forbindelser foretaget via kolde hærdende klæbemidler. En særlig negativ virkning på et materiale, som drives ved høje temperaturer eller høj luftfugtighed. For at forbedre kvaliteten binding og dermed udvide udvalget af plast klæbemiddel til at hjælpe opvarmningsmetode. I sådanne tilfælde kan den maksimale forbindelse opnå en stærk epoxy og polyurethan klæbemiddel er velegnet til dette formål, og fenolopolivinilatsetalnye sammensætning, for eksempel BF, 0T, BC, BC-350.

Termohærdende klæbemiddelsammensætninger er limet godt plastbaserede er termohærdende polymerer, såsom polyurethaner, polyestere, epoxyer og andre materialer. For disse plastmaterialer er egnede, bortset fra anførte forbindelser, furan og cyanacrylatsammensætmngen samt klæbemiddel, som omfattede en syntetisk gummi.

Til velbevandret i spørgsmålet om, hvad at lime plast, må man også vide, at kvaliteten af forbindelsen af nogle termoplastiske materialer forbedres ved brug af ultralyd. Dag udviklet en metode til at modificere polymere overflader, der skal bundne ved bestråling af UV-stråler eller halogener.

Limen plast: Brugsanvisninger

Du skal først sikre dig, at de overflader, der skal behandles er rene og tørre. Kanterne af dele skal så præcist tilpasset hinanden. Dernæst et klæbemiddel påført, skal du sørge for, at blødgøring af dele af det var på hele overfladen og en maksimal dybde. I arbejde bedre at bruge en børste eller en sprøjte, kan anvendes påforstøvningsmetoden eller påføres ved neddypning værktøjsdele.

Yderligere, for at sikre en god kvalitet forbindelse er de to samhørende dele holdes under tryk, bør eksponeringen foretages i tilstrækkelig og at danne en hård klæbelag. Kun opnå maksimal styrke, er det muligt at udføre bearbejdning eller efterbehandling detaljer.

Limen plast, hvordan man gør det, at emner har spredt under operationen? At sikre en fast forbindelse anvendes ofte plastforstærkning metode under anvendelse af et specielt materiale, der er klæbet eller priplavlyayut opløsningsmidler eller klæbemiddel. Kendte teknikker sammensatte termoplast ved plasmabehandling eller ved påføring på den opvarmede metal overfladelag til formalede pulver masse (i sådanne tilfælde en støbejern eller stål filspåner).

Hvis du ikke er i stand til at finde ud af præcis, hvad slags plastik foran dig er bedre at bruge universel lim. Den er velegnet til forbindelse af enhver polymermateriale, men kvaliteten er ofte lavere end de særlige klæbemidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.