SundhedPræparater

Posterisan forte - brugsanvisning

Problemer, der skammer mig over at dele med din læge ... Desværre er dette ofte er tilfældet, og patienterne lider ubehag snarere end med Dr. finde den rigtige medicin og modtage behandling. Det er at komme af uønskede symptomer i det urogenitale område målrettet af stoffet "Posterisan forte". Denne medicin er meget populære i vores land på grund af sin høje effektivitet. Det er veltolereret, hurtigt virkende, og han havde ikke en masse bivirkninger. Posterisan forte anvendes ofte i form af stikpiller.

Produkt formular:

- stearinlys;

- salve i tuber af 25 g

Indikationer for brug:

- kønsorganer og anal kløe;

- hæmorider (i dette tilfælde fortrinsvis suppositorier udpeget);

- allergiske læsioner (udpeget salve);

- anopapillit;

- diverse revner, herunder smertefuld;

- postoperative sår (til stimulering af healing).

Posterisan fort, der gennemgår overvejende positive, anbefalet til brug i akutte tilfælde. Normalt er dette en anal fissur eller hæmorider forværring.

Lægemidlet påføres i et tyndt lag 2 gange dagligt kræves efter afføring. Huden skal være ren, hænder, også. At opnå en dybere indføring af salven til endetarmen, anbefales det at anvende skrue-on applikator. Når symptomerne forsvinder, er det nødvendigt at reducere mangfoldigheden af smøring til 1 gange om dagen. Hvis Posterisan Forte bruges i kampen mod kronisk dermatitis, efter afskaffelsen af kutane manifestationer er bedre at udvide behandlingen i et par uger. Rektale suppositorier i den akutte fase af sygdommen ved hjælp af 2 enheder. per dag. Efter lindre tilstanden - 1 suppositorie per dag. Det anbefales under behandling, ikke spiser krydret mad, som kan irritere rektal slimhinde (peber, adjika osv). Det er nødvendigt at overvåge rettidig afføring og forhindre forstoppelse. Dette punkt er obligatorisk i behandlingen som manglende overholdelse er i stand til at forværre sygdommen.

Kontraindikationer

Specifik anogenitale sygdom (dette omfatter syfilis, svampeinfektioner, gonoré, tuberkulose, virussygdomme), overfølsomhed, graviditet, amning.

Bivirkninger af stoffet "Posterisan forte"

Dermatologiske reaktioner med langvarig brug (telangiectasia, hudatrofi, steroid acne, striae), mindre allergiske reaktioner. Anvendelsen af høje doser forøger sandsynligheden for systemiske effekter, som er så karakteristiske glucocorticoider overdosis. Så vær forsigtig med ikke at misbruge stoffet "Posterisan Forte". Regelmæssigt vise proctologist at overvåge dynamikken i sygdommen. Han fortæller dig, hvornår det er tid til at reducere dosis eller afbryde behandlingen med dette middel.

Posterisan Fort antigemorroidalnym angår anti-inflammatoriske lægemidler. Han har en stærk kløestillende, antiallergisk, immun-stimulerende og anti-inflammatorisk effekt. Midler godt genererer specifik immunitet. Den består af to aktive komponenter (hydrocortison og suspension af bakterier kultur). Ved brug af narkotika stiger aktivitet af leukocytter og inducerer produktionen af cytokiner, øget lokal vævsmodstanden. Hydrocortison supplerer bakteriesuspensionen. Der er et fald udsondring normaliseret permeabilitet og tonen i blodkar. Posterisan forte reducerer hævelse og overbelastning, lette afføring. Smerter blive til intet.

Hvis du ikke kan finde i en almindelig apotek Posterisan forte, analoge og kan bestilles på internettet apoteket.

Vær forsigtig og pas på forfalskninger, tjek udløbsdatoen for lægemidlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.