HobbyKortspil

Omaha high-low: regler og kombinationer

Mange mennesker er glad for kortspil. I dag er deres antal endda vanskeligt at tælle. Det kan som sædvanligt være berømt, som "Fool", og et stort antal forskellige solitaires.

Der er flere typer dækkort. Nogle gange for et bestemt kortspil behøver du ikke kun ideelt at kende reglerne, men også at have et passende dæk. Sandsynligvis har hver person nogensinde hørt om poker. Det var han, der kørte mange mennesker skøre. Spille for penge, og derfor introducerer spillet stærkt i spænding. Ofte var der tider, hvor folk tabte store summer i poker, men det skete undertiden omvendt. Det hele afhænger af kendskab til reglerne, evnen til at bluffe og om hvordan kortet vil falde. Selvfølgelig er der i dette spil en stor risiko, så du skal være en bestemt person og forstå, hvornår man skal tage risici, og hvornår ikke.

Kortspil, der er tæt på poker

Berømt poker er ikke det eneste kortspil for penge. Der er mange lignende spil på den. De mest berømte kortspil, som han: treknka, seka, enogtyve, Omaha Hi Lo og andre. Disse kortspil svarer meget til deres regler. De spilles også for penge, hovedopgaven er at indsamle de nødvendige kombinationer af kort.

Interessant kortspil - høj lav Omaha

Som allerede nævnt ovenfor er der et spil kaldet "Omaha High Low". Hun fik hurtigt sin popularitet takket være interessante regler. Hovedtræk ved Omaha high-low er reglerne. Den nederste linje er, at banken er opdelt i 2 dele. En del er som regel taget af hånden med den højeste kombination, og den anden del - med den svageste samling af kort.

Hvad du skal spille

Omaha high low, som poker, har ukomplicerede regler. Hvis en person er interesseret, kan han let forstå det. Som i andre kortspil har du brug for følgende komponenter:

 1. Et dæk af "poker kort".
 2. Chips.
 3. Spilletabellen.

Selvfølgelig behøver du ikke at spille bord og chips. Du kan spille alt og hvor som helst det vil være bekvemt for dig.

Generelle begreber

Hver spiller får fire kort fra dækket, kun han skal se dem. I Omaha high-low-spillet er reglerne konstrueret på en sådan måde, at alle spillere til komponerende kombinationer har mulighed for at bruge to lommekort, ikke mere. Kombiner dette par, han kan kun med tre åbne kort "bord". Alle spillere skal som regel lave et minimumsbud før de udleverer kortene.

Stadier af Omaha High Low

I spillet Omaha er høj-lav regler og kombinationer meget ligner poker. Når alle deltagere i spillet så på kortene, skal de udføre handler og satse på et væddemål, dette stadium hedder "Pre-flop". Spillets deltageren har mulighed for at hæve indsatsen, fordoble, springe eller lægge kort og "passere".

Herefter begynder den anden fase, den kaldes "flop". Der er tre åbne kort på bordet. Den samme satsningsordning gentages, alle tænker på deres efterfølgende handlinger, indsamler kombinationer af deres lomme og "flop" -kort, og beslutter, hvordan han skal gøre i denne situation.

Næste kommer den næste fase, spillet indeholder det fjerde kort, kaldet "The Turn". Når kortet blev optaget i gameplayet, gentages det samme kredsløb. Hver aktiv spiller, der ikke har forladt spillet, tænker hvordan man skal fortsætte. Handlingen er med uret fra spilleren, der gav kortene.

Når væddemålene er lavet, kommer den sidste etape af "floden". Det sidste og mest bestemte femte kort er afsløret. På dette tidspunkt er de mest spændende og risikable satser lavet. Hver spiller, henholdsvis fra venstre mod højre, hæver, fordobler eller folder.

Efter at have accepteret væddemål viser spillerne kort. De åbnes af spillerne, der sidder fra venstre til højre fra den person, der gav kortene ud. Husk, ud af de fire kort, der blev udstedt til dig, kan du kun bruge to og kun tre af dem, der hedder "ford".

Når alle spillerne viser de samlede kombinationer, er puljen opdelt i to dele. Den ene halvdel er taget af spilleren, der har samlet den højeste kombination af kort. Den anden er taget af spilleren med den tilsvarende lave kombination, det vil sige det mindste.

Hvis spillerne har samlet de samme kortkombinationer, skal de dele banken for to. Hvis der ikke blev hentet kort fra en spiller, der svarer til en svag kombination, tyder reglerne i spillet Omaha high low på, at hele banken kommer til spilleren, der samlet den store kombination. Efter vinderen af banken begynder den næste distribution. Den person, der sidder næste, fra venstre til højre, efter den sidste distributør, overleverer.

Omaha høje lave regler, kombinationer (høj)

Omaha høje lavkombinationer kan være til både høj hånd og lav hånd. Bemærk at i dette spil er esset svagere end de to. Husk at for at oprette kombinationer af kort, kan du kun bruge to af de fire, overleveret til dig og tre fra "ford."

Typer af kombinationer:

 1. Det højeste kort - når en situation opstår, hvor deltageren af spillet ikke har de indsamlede kombinationer, dømmes han ved tilstedeværelsen af et kort af højeste rang. I tilfælde af at det sker, at rivaler har lige store kort, vælges det andet stærkeste kort for begge spillere, og resultatet er besluttet på det.
 2. Parret - betragtes i det tilfælde, hvor deltageren af spillet har indsamlet 2 kort af samme værdighed. Ud over disse to kort er der 3 kort tilbage, som ikke er inkluderet i kombinationen. I tilfælde af at flere spillere har samme kombination, afgøres vinderen af det højeste kort.
 3. To par - kombinationen er tildelt deltageren af spillet, hvis han har to kombinationer af samme rangkort. Det resterende kort kaldes "kicker". Det bestemmer vinderen, hvis parrene af rivaler er ens.
 4. Tre - Spilleren samlede tre kort af samme rang. Nogle gange kaldes også "sæt". Hvis to eller flere spillere har kombineret de samme tripler, vil den der har det højeste værdighedskort vinde.
 5. Street - når spilleren har fem kort med et alternativt stigende værdighedsniveau. I en situation hvor flere spillere har en lige i deres hænder, er vinderen den, der har det højeste anciennitetskort. Essen kan bruges som et kort højere end kongen, eller lavere end de to.
 6. Flush - anses for at være en kombination, hvis spilleren har kombineret 5 kort af samme farve. Hvis flere deltagere lykkedes at gøre dette, vil den der har det højeste værdigheds højeste kort vinde.
 7. Fuldt hus - vil blive udnævnt i den situation, hvis deltageren af spillet lykkedes at samle et par og tre. Hvis flere spillere har samlet Full House, er vinderen den, der har det højeste kort i top tre. Hvis de er lige i top tre, er det øverste kort parret.
 8. Kare - når spilleren indsamler alle kortene i samme rang, det vil sige fire. Hvis flere spillere har samlet denne kombination, vil den der har den ældre "kicker" vinde.
 9. Street flush anses for at være den højeste kombination. Udpeget i tilfælde af at deltagerne i spillet kombinerede 5 kort af samme farve, som går i rækkefølgen af stigende værdighed.

Omaha høj lav: regler, kombinationer (lav)

Lav kombination betyder, at det er let at forstå - den svageste kombination. Spillet indeholder følgende typer svage kombinationer:

 1. 8, 7, 6, 5, 4.
 2. 8, 7, 6, 5, 3.
 3. 8, 6, 4, 2, A.
 4. 8, 4, 3, 2, A.
 5. 7, 6, 5, 4, 2.
 6. 7, 6, 5, 2, A.
 7. 7, 5, 4, 2, A.
 8. 6, 5, 4, 2, A.
 9. 6, 4, 3, 2, A.
 10. 5, 4, 3, 2, A.

Da det er let at forstå, tages den svageste kombination af den anden bank.

Dækvalg

Du skal bruge et dæk til 52 eller 54 kort, poker spilles uden jokere. Brug ofte plastikkort. De er mest bekvemme i poker.

Et kortspil til poker skal nødvendigvis være af høj kvalitet. Inden du starter spillet, skal du inspicere hvert kort til noter. Dette er nødvendigt, så spillerne ikke kan bestemme trøjen på kortet. Ofte køber de for hvert spil et nyt dæk, så det ikke slides ud, og der er ikke forskellige mærker på det i form af skruer eller bøjninger. Der er et ret stort udvalg af dæk med en række skjorter. Du skal vælge den, du finder mest egnet til dit spil. Succesfulde spil og store banker!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.