HjemlighedGør det selv

Hvordan laver jet ski med sine egne hænder?

jet ski af forskellig type er fantastisk til udendørs aktiviteter. Aktuelle modeller er ret dyrt. Hvordan laver jet ski med sine egne hænder? Den første er at blive fortrolig med enhedens model.

simpel fartøjer

Den sædvanlige model indeholder et hus, en ramme, stopper, motor og stringer. Mange vandscootere brugt agterspejlet. Hans fiksering udføres på konsollerne. Fyldstoffet anvendes ofte styrofoam. Deck modellerne kan være af forskellige længder. Hvis vi betragter den øverste stringer, er det installeret med en kåbe. Du skal også huske, at bunden af modellerne er klistret over med et beskyttende lag. Kølen af fartøjer har udgivet brede stopper. Til styring aksel på husets åbning er tilvejebragt. Når nedbrud vandfartøjer reparere deres egne hænder kan gøres ved hjælp af en lille sæt værktøjer.

Fartøjer bådtype

Jet båd med dine hænder kan indsamles. For at gøre dette, først og fremmest indkøbt den nederste del af kroppen. Nasal gelændere kan skære dig selv. Mens han arbejdede på en stringer nødt til bulgarsk. Til slibning bundfladen af kværnen anvendes. Der lægges særlig vægt på dette stadium af kølen. Pontoon til jet ski med sine egne hænder kan foretages fra barer. Den øvre del af huset er fastgjort til konsollerne. Hul ratstamme kan gøres ved hjælp af en stiksav. I sidste ende vil det kun være nødvendigt at installere motoren.

Dobbelt-model

Saml Dobbelt-jet ski med sine egne hænder (foto nedenfor) er kun mulig på grundlag af bred stringer. Deck i dette tilfælde bør fastsættes på stativerne. I begyndelsen af rammen høstes direkte. Den øverste stringer lov til at reparere på støtter. Som et fyldstof, eksperter rådgive at anvende skum. Den nederste stringer skal nittes. Under krog er tilladt at bruge profilen af D16.

Trehpoplavkovaya model

Trehpoplavkovy jet ski med sine egne hænder er en bue håndlister. Mange modeller i den første endevæg er vedlagt. Derefter muligt at ordne bunden stringer. Linje i dette tilfælde valgte lille bredde. Den øverste stringer er sat til at vare. Trailer til jet ski med sine egne hænder kan være fremstillet af metalplade tykkelse på 1,5 mm. Kåben næsedelen bør vælges lille tykkelse. Overlays anvendes oftest ud af skummet. Det skal også bemærkes, at under operationen bør være opmærksomme på ratstammen. Hul til akslen kan gøres med en stiksav.

Enheden med en fokusering agterspejlet

Lav et stop jet ski med sine egne hænder er meget enkel. Til dette formål valgte lang stringer med en lille profil. Bow rækværk Fastgør først. Foring hensigtsmæssigt at lave et skum. Det skal også bemærkes, at de eksperter rådgive ikke straks at installere den øverste stringer. dækket er fastsat til begyndelsen af arbejdet. Lining tilladt prokleivat lille bredde. Kølen af fartøjer er forpligtet til at være godt beskyttet.

Til dette formål er glasfiber brugt eksperter. Når denne excipiens anvendes i standard skum. Krydsfiner direkte til kroppen, kan du bruge C5 serien. Bunden er oftest håndteres af en slibemaskine. På toppen af den stringer skal installeres stribe. Agterspejl abutments fikseres i kølen sektion. Når fejlen reparation motor fartøjer med deres hænder kan gøre, hvis du fjerner de bageste stolper.

Model agterspejlet med flere abutments

For at gøre flere stop jet ski med sine egne hænder, vil kræve en bred holdning. Først og fremmest indkøbt den nederste del af stringer. På dette stadium overfladen af det materiale, der behandles slibemaskine. Mange eksperter anbefaler at bruge en skum fyldstof. De bageste lægter er faste stringer. Sidevangerne monteret på konsoller. Det er også værd at bemærke, at for fartøjer der kræves ramme. Køl stråle kan roligt tage D16-serien. Under installationen af dækket, skal man være særlig opmærksom på plating. Ved afslutningen af det hul er under ratstammen.

Vandfartøj med lige plader

Lav en model med lige plader er ganske enkel. For at gøre dette, skal du bruge en stringer med en lav profil. For at opbygge vandfartøjer primært høstet dæk model. Dernæst skal du installere den nederste stringer. Eksperter anbefaler ikke at bruge billig forsegling. Bue skinne monteret på konsollen. Bunden af fartøjer skal rengøres grundigt Sander. Dækker direkte er installeret i siden af vangen. Hul ratstamme kan ske i slutningen af robotten.

Model med skrå plader

Lav en vandscooter med skrå plader vil kun lange stringere. Start samling model værd ved at beregne længden af racket. Hvis du løfter små stop, kan det trapez bruges med en lav profil. Før du installerer den nederste stringer fuldt limet bunden af fartøjer. I dette tilfælde kan vi straks lave et hul til akslen til at styre modellen. Deck i dette tilfælde er monteret på stativer. Beklædningen ofte fastgjort til klæbemidlet. Den øverste stringer anbefales at fastsætte skinnerne. Ved afslutningen af arbejdet vil kun løse agterspejlet. fartøjer skrog reparation deres egne hænder til at gøre, er vanskelig.

Model med limning glasfiber

Lav en vandscooter med er meget let limning glasfiber. Stringerne er tilladt at bruge forskellige længder. I begyndelsen af brættet høstes under dækket. Bunden af det anbefales at slibe godt. Eksperter siger, at det øverste stringer er tilrådeligt at bruge en lav profil. Endevæggen skal fastgøres på bundrammen. Krydsfiner til dette formål er egnet mærket C5. Tærskelværdier for Jet sæt af skummet. Eksperter anbefaler at omhyggeligt rense kanterne af stringere. Desuden er det vigtigt at arbejde på installationen af ratstammen. Med dette formål i bunken udvidet skaft åbning.

Apparat dobbelt kåbe

Hvis det er nødvendigt, kan du lave en model af deres egen dual-kutte. Begynd at samle enheden bør være standard med datoer tællere og fremtiden for den nederste model. Den nederste stringer kan rette på støtter. Øvre beklædning limet langs skinnen. Mange eksperter anbefaler at bruge vandscootere krydsfiner C5 serie. Også værd at bemærke er, at udskæringen under akslen kan ske i slutningen af robotterne. Indsættelse bør behandles meget omhyggeligt. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at beskadige integritet stringer. Agterspejl til vandscootere af denne type er velegnet med huden. Også værd at bemærke er, at foderet del kan gøres med en fugemasse.

Model Lang stringer

Enheder med en lang stringer kan foretages på grundlag af en bred ramme. Til dette formål ikke kun høstet stringer, men under dækket bord. Separat valgt krydsfiner under overliggeren. Fastsættelse af lavere stringer udføres på en arm. Kåben skal dimensionering vandret. Det er også værd at bemærke, at de eksperter rådgive at bruge store nitter. En aksel åbning er lavet ved hjælp af en stiksav. For at skære det øverste stringer behov for bulgarsk. Agterspejl bord kan være fremstillet af almindelig krydsfiner. For at installere styrestang brug flere indehavere.

En enhed med et kort stringer

Model med kort stringer kan lave deres egen. Til hendes fit Agterspejlene på forskellige profiler. Rodmodifikation anbefalet samling med præforme backup. For agterspejlet har brug for et lille skrivebord. Krydsfiner kan bruges C5 serien. Eksperter siger, at fyldstof får lov til at tage ud af skummet. At installere de patches brug af lim. Kølen af fartøjer skal omhyggeligt tippet. Den øvre stringer til certifikaterne ved hjælp af konsoller. Bunden af fartøjet er vigtigt nøje polish.

Apparat med den langsgående redanami

For at producere en model med langsgående redanami meget vanskeligt. Det største problem i dette tilfælde ligger i udvælgelsen af stringer. For fartøjer egnet emne med kun høj profil. Hvis det er nødvendigt, kan reolen gøres uafhængigt med hjælp af kværne. Krydsfiner er hensigtsmæssigt at anvende C5 serien. Eksperter siger, at stævnen jernbane bør ske i slutningen.

Kølen skal være en del af redanami. Den øverste stringer er fast på beslagene. Endevæggen bør være med plader. Fyldstoffet anbefales at anvende et skum. Det er også værd at bemærke, at de eksperter anbefaler at bruge bred tilknytning til agterspejlet. Alt dette er nødvendigt for at aflaste belastningen på kølen af fartøjer. Samtidig øge styrken af rammen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.