Hjem og familieTilbehør

Multivarka børn - støtte unge mor

Ofte børnenes mad madlavning, kvinder bruger en masse tid. Men der er en særlig enhed i dag, der kan fremskynde betydeligt skub i processen. I denne artikel vil du lære, hvad der udgør børnenes multivarka.

Hvad er de multivarka?

Børns fødevarer bør være varieret og sund. Fordi det påvirker dannelsen af en lille krop. Det er grunden til producenter af køkkenudstyr opfundet multivarku, der er specielt designet til børns ernæring. Denne enhed er designet til høj grad lette livet for en ung mor, der har nok bekymringer derhjemme.

Grundlaget for en sådan indretning er taget multivarka kendt af alle, i hvilken de fremstillede tærter, fries og en række side retter. Men dens funktion og dimensioner adskiller sig væsentligt fra den "ældste" af prototypen.

Multivarka babymad - hvad er så specielt?

For det første, børn multivarka er lille i størrelse. Typisk er en skål kapacitet varierer fra 0,5 til 2,5 liter. Dette er tilstrækkeligt til udarbejdelse af flere stykker børns retter.

For det andet multivarka børn har funktioner såsom "Milk grød", "Yoghurt", "Ost", "Suppe" og "varme". Dette giver dig mulighed for at tilberede babymad siden de første dage af barnets liv.

For det tredje, Multivarki børn er langt billigere end deres kolleger for tilberedning af måltider til voksne. Således er den gennemsnitlige pris per enhed spænder fra 1.000 til 4.000 rubler, afhængigt fremstillingslandet og bægeret volumen.

Hvordan man vælger en baby multivarku?

Når du vælger en anordning til tilberedning af babymad, overveje følgende faktorer:

  • Antal børn i familien. skål med en kapacitet på 0,5-1 liter er fint for et barn. Og for en stor familie endda fuld multivarku 3-5 liter kan købes. Efter et sæt af sine funktioner vil også gøre det muligt at tilberede en række korn, og endda yoghurt.
  • Udnævnelse Multivarki. Hvis du vil udelukkende at koge mælk grød og varme op flasken med blandingen, kan du gøre en meget simpel model. Men for en lang række fødevarer får brug for mere funktionel.
  • Summen for køb af køkken-enhed. Fra i dag kan du finde billige kinesiske Multivarki. De har alle de nødvendige funktioner og er meget lys og munter design. Mere robust model, for eksempel, multivarka "Redmond" (børn) er dyrere. Efter instrumentet kendte mærke adskiller høj byggekvalitet og materialet er derfor i stand til at vare meget længere.

Hvad kan du gøre i børns multivarka?

Alt er kun begrænset af fantasien elskerinde. Dette gælder for både voksne og børnemenu. En af de mest populære opskrifter, som giver dig mulighed for at tilberede multivarka børn er mælk grød. For det kan bruge ris, hirse, semulje, og mange andre kornsorter. Mælk er bedre at tage pasteuriseret, da det ikke kræver re-kogning. Det skal blandes i en skål af korn 1 del, 2 dele mælk, tilsæt lidt sukker og smør. 30 minutter i "Milk grød" fadet er klar.

Ældre børn kan tilberede grøntsagssuppe med kylling bouillon. Dette kræver brug af Mode "Cooking". Den observeres sekvens af handlinger er den samme som når madlavning suppe i en normal gryde. Men på grund af den ensartede fordeling af varme parabol er kogt meget hurtigere.

Multivarka børn - dette er en unik enhed, der ikke kun vil sprede den daglige kost af barnet, men også for at lette tilberedningen for en ung mor. Efter brug af enheden, kan du ikke blot skabe en lille kulinariske lækkerier for børn, men også for at varme måltider og endda bruge den forsinkede start. Du kan konfigurere multivarku sådan måde, at lagde natten før produkterne er klar til morgenmad. Disse og mange andre funktioner gør enheden en uundværlig køkken i moderne familieliv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.