Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Jana Guryanov: "Soldater", "Univer" og andre projekter med hendes deltagelse

Jan Guryanov - pin-up pige og en talentfuld skuespiller. blot et par år hun var i stand til at opbygge en strålende filmkarriere. Hvis du vil vide mere om, hvordan de børn, unge og studerende år, vores heltinde? Hvad projektet gjort det populært? Er består af Jan lovligt gift? Vi er villige til at dele oplysninger om hendes person.

biografi

Skuespillerinden Jana Guryanov blev født Den 21. oktober 1987 i Kazan (Republikken Tatarstan). Hendes forældre - almindelige mennesker, der ikke har nogen relation til biografen.

Vores heltinde voksede føjelig og venlig pige. Hun hjalp naboer-gamle damer klatre op ad stigen. Ian altid mødt med voksne, selv om det ikke var bekendt med dem. Høflighed, lydhørhed og venlighed - disse kvaliteter, hun har arvet fra sin mor.

Med 5 år Yana Guryanova deltog jeg ballet skole. Lærerne påpegede den naturlige fleksibilitet af pigerne samt dens storslåede fysik. Den lille pige ønskede at vokse op hurtigere, at tage til Paris og blive en verdensberømt danser. Men snart hun ændret hendes beslutning.

I 1994 John gik til første klasse. Sød og omgængelig pige let i stand til at komme i kontakt med resten af fyrene. Lærere også godt lide Guryanov. Pigen var en god elev, var villig til at reagere på bestyrelsen og ikke indgået konflikter.

I en alder af 10, har vores heltinde mistet al interesse for ballet. Forældrene blev ikke tvunget til at foretage sin datter til at deltage i denne institution. Jan Guryanov begyndte at engagere sig i en musikskole. I flere år, lærte hun at spille guitar. Pigen kunne lide det meget.

studerende

Venner og pårørende til de Yana var overbevist om, at efter gymnasiet, hun indskrevet i musikskole. Men den blonde alle overrasket. Yanochka dokumenter indgives på et af de teatre i Kazan universiteter. Guryanov bestået eksamen og blev indskrevet i den fungerende afdeling.

Ændringer i livet

Efter eksamen fra det 2. år af Kazan University, John besluttede at gå til Moskva. Hun overført til GITIS. Hun indskrevet i et kursus af Oleg Kudryashov.

I hovedstaden, Jana Gurjanova havde ingen slægtninge. Derfor havde vi kun at stole på sig selv. For at tjene penge til et anstændigt liv, vores heltinde tog enhver opgave - servitrice, manager i tjeneste af en taxa, osv ...

filmkarriere

Jan Guryanov (se foto. Ovenfor) gik på støbning, udført af berømte russiske instruktører. Hendes bekendtskab med biografen begyndte med deltagelse i masse film "The Dandies." Men teatralske gymnasieelev var glad, og at. Først fik hun uvurderlig erfaring. For det andet kunne jeg se på første hånd Oksana Akinshin, Anton Shagina og andre populære skuespillere.

I 2009 John modtog en afslutningsbevis. For et stykke tid fortsatte hun til at spille en mindre rolle. Men snart alt ændret sig til det bedre. to serier med hendes deltagelse kom i 2010 - den "garage" og "Hvad mænd Talk About". De billeder skabt af en ung skuespillerinde, elsket og afholdt af publikum. Kritikere roste også spillet Yany Guryanovoy. Derefter forslag til samarbejde faldt på skuespillerinden som en "overflødighedshorn". Hun studerede omhyggeligt scenarier. Hun har aldrig jaget en kæmpe gebyr. For Gurjanova vigtige er ikke antallet af filmprojekter og deres kvalitet. Og det med rette.

"Soldater"

I 2013 mange af os har set Jan Guryanov i en ny rolle. Skuespillerinden medvirkede i den populære tv-serie "Soldater. Tilbage i rækkerne. " Heroine, spiller hun, opkaldt Nastya. Hendes kæreste indkaldt til hæren. Adskillelse fra kære presser Anastasia til at begå skøre handlinger. Hun går til ham dels at se Makarenkova og kys. Og så Nastia lærer om eksistensen af en rival. Pludselig er pigen i et trekantsdrama.

"Praktikanter"

I 2013 producenterne af kanalen "TNT" annoncerede støbning. De ledte efter en skuespillerinde til rollen af Pauline i Ulyanova "Praktikanter" -serien. Kristina Asmus forlod projektet. Det var at erstatte den smukke blondine. Jan Guryanov på alle parametre nærmede til rollen som Pauline. Seerne hun blev introduceret som den nye praktikant, fik afdelingen Andrei Bykov.

Jan held vænnet til billedet af Poliny Ulyanovoy. Men få ved, at mange timers skydning på showet gav hende hårdt. Efter alt, pigen var i "interessant situation."

Fortsat karriere

Projekter som "Soldater" og "Praktikanter" bragt Yana hele berømmelse. De er blevet et springbræt for udviklingen af hendes filmkarriere. I hvor mange film i 2013-2015. Han medvirkede Ian Guryanov? Filmografi i denne periode blev suppleret med to hovedværker. Vores heltinde spillet en rolle i "otte" dramaet og komedien "Daddy for vækst". Skuespillerinden var en lille pause fra arbejdet i forbindelse med fødslen af deres datter.

Personlige liv

Yanochka - sød og strålende pige. I en sådan skønhed, er det umuligt ikke at falde i kærlighed. Gurjanova har altid haft en masse fans blandt drenge. Det er dog ikke helt flyvsk person. Ian drømte store og lyse kærlighed. Og snart blev hendes bønner besvaret.

Mens han stadig en studerende, blond mødte en fyr ved navn Alexander. Det var kærlighed ved første blik. Fyren svarede hende til gengæld. Parret mødtes i lang tid, og derefter begyndte at leve sammen. En aften, Alexander gjorde en elsket ægteskab forslag. Yanochka aftalt.

Den triumf har vendt konservativ. Blandt gæsterne - slægtninge til bruden og gommen, samt et par nære venner. Men Ian og Sasha skinnede med lykke. I hver af deres syn og røre hinanden føler en stærk kærlighed.

Hvem er han - manden af Yany Guryanovoy? Hvis du tror, Sasha er også en skuespiller, du tager fejl. Han har en grad i "finansmand". Alexander arbejder i en af Moskvas store virksomheder.

I 2013 John fødte en datter. Barnet blev opkaldt til ære for paven - Sashenka. I den nærmeste fremtid, at parret planen have endnu et barn, helst en dreng.

Som konklusion

Nu ved du, når født, hvor hun studerede og hvordan hullede vej til stjernestatus Yana Guryanova. Billeder af skuespillerinden, hendes biografi og detaljer om hans personlige liv - alt dette er indeholdt i artiklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.