TravelingHoteller

Tyrkiet Hotel Titanic: behagelig ferie

Hvis du kommer til at tilbringe deres ferie i udlandet for første gang, er det bedst at vælge et besøg i et land som Tyrkiet Titanic Hotel 5 * nær Antalya er ideel til en familieferie. Der er en bar med retter af verdensberømte tyrkiske køkken og konfekture - især for børn og søde kærester. Der er mulighed for at dyrke sport og have det sjovt godt.

Prototypen af hotellet 5 * Titanic tjente eponyme legendariske oceandamper, har modtaget verdensberømmelse. Arkitekter, inspireret af den berømte film, designet hotellet på en sådan måde, at det er formet som et skib, der sejler i havet. Placering Hotel Titanic i Tyrkiet er meget praktisk - det er tæt på Antalya.

En af de mest besøgte lande ved russiske turister traditionelt Tyrkiet Hotel Titanic, har en fremragende ry blandt turister har hektar dens område er flere puljer, der er forbundet i kaskade og vandrutsjebaner, omringe hotellet på tre sider, og det lader til, at det er et skib flyder i vandet. På stedet er der et sted for afslapning, hvor man kan sidde i skyggen eller ligge i en hængekøje, og om aftenen, sidder på skammel, shisha.

On-site er restauranter, barer og en mini-klub, der er bygget som en skonnert. Tjener klædt i en form, der svarer til formen af de sejlere og en kok - i form af et hvidt kaptajn. Ni konferencelokaler er udstyret med moderne udstyr er nødvendigt for konferencer, præsentationer og forretningsmøder.

Hotel anmeldelser Titanic i Tyrkiet siger, at de bedste værelser ligger i stævnen. Alle værelser er minder om skibskahytter, og har enten balkon eller terrasse. Værelserne har bad, deponeringsboks på værelset og minibar som er genopbygget dagligt. Værelserne rengøres dagligt. På TV på en kanal hele tiden vride Titanic, de to andre - indspillede overførsel. Imidlertid er nyheden opdateres dagligt.

Værelserne er designet som skibskahytter. Baren og den store restaurant har et hjul. Hvis du ikke ønsker at vente længe på at bringe antallet af dine tasker, medbringe deres egen. De fleste af de turister - russisk, ungdom er ikke nok. Mange børn op til syv år. For dem er udstyret med specielle børnebassiner, en børns park, vandland, børnediskotek holdes.

Placering Hotel Titanic i Tyrkiet er, at det har sin egen store sandstrand. På stranden er altid en masse mennesker, men problemet med steder aldrig så solsenge nok. Gratis badehåndklæder, madrasser, stole og parasoller. Det er muligt at ride på vandski eller jetski. På stranden brusere, Cabana der. For at skylle fødderne, der er udstyret med særlige kraner.
Den dårlige nyhed er, at så længe du nå de liggestole, alle fødder i sandet, da sporene ikke er rene. Sådanne kommentarer turister kan findes ved at læse hotel anmeldelser Titanic i Tyrkiet. Havet ud for kysten af små, kun 10-15 meters dybde begynder, så børn og dem, der ikke kan svømme - det er et sandt paradis. Vandet i havet på grund af den mudrede sand.
Om morgenen ved morgenmaden, giver bare en lille smule presset appelsinsaft fortyndet med vand, som du kan drikke alt hvad du ønsker. Te og kaffe kan brygges selv. Tea tilbyder flere slags.
Det UAI Systemet omfatter mange typer af drikkevarer - vand, cola og Fanta, til øl og vin. Lamb især muligt på grund af de kødretter, selv om andre kødretter er også meget velsmagende. Fisk retter er forskellige, men meget velsmagende fad er fremstillet af laks. Kylling og kalkun også serveret. En side parabol til kød og fisk retter er pasta, ris og kartofler. Tyrkisk salater, grøntsager og forskellige saucer og frugt i et stort sortiment også serveres dagligt på bordet - her stadig Tyrkiet Hotel Titanic er anderledes, idet det tjener en masse slik, især baklava.
På bordet for slik er altid flere slags kompot, dåse sandhed. Brød bages meget velsmagende, især alle former for boller. Is givet to gange om dagen - til frokost og middag. Om eftermiddagen på stranden uddelte vandmeloner eller kogt majs. Og alligevel her de bage meget velsmagende, ligesom pasties, kager med kød og ost. Den lille restaurant med et sjovt navn "Cactus" kan-spise retter af kartofler, samt slik og is, gratis.

Ja, det er Tyrkiet Titanic Hotel tilbyder et omfattende underholdningsprogram. Animatorer er lige stor! De organiserer forskellige konkurrencer for børn, ridning en banan båd, pony og ridning, maling eller personer under Toon dyr. Hver aften, der blev afholdt i amfiteatret af showet. Nogle gange er der levende musik. Udførelse af en række forskellige grupper fra forskellige lande. Ved galla aften behandles til alle de store kage og uddele stjernekastere. Dance klubber vare op til tre om morgenen, det er bare kedeligt musikken afspilles, så folk er uenige barerne.

I nærheden ligger den traditionelle tyrkiske basar, men der er meget dyrt. Selv hvis en god handel, kan prisen skyde ned tre gange, sammenlignet med priserne i den nærmeste indkøbscenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.