TravelingHoteller

Anmaria Beach Hotel 4 *, Cypern, Ayia Napa: anmeldelser

Hvis du planlægger en ferie i Ayia Napa (Cypern) og var på udkig efter en komfortabel, men billige hotel med fremragende service, skal du sørge for at notere Anmaria Beach Hotel 4 *.

Placering, en beskrivelse af

Set hotel er et par minutters gang fra Ayia Napa centrum i et område med veludviklede turist-infrastruktur. Afstanden til den nærmeste lufthavn er 46 km. Den nærmeste strand kan nås på blot et par minutter.

Anmaria Beach Hotel 4 * (Cypern, Ayia Napa) blev bygget i 2001. I 2008 blev renoveringen gennemført her. Residential ejendomsfond er repræsenteret med 107 komfortable værelser. Nogle af lejlighederne har havudsigt. På hotellet findes swimmingpool, solterrasse, restaurant, bar, fitness. Internettet er tilgængelig mod et gebyr.

Anmaria Beach derefter 4 * Hotel (Ayia Napa): anmeldelser

Som det er kendt, hotellet på en tur til udlandet for rejsende bliver en slags andet hjem. Og selv hvis du anser dig selv en uhøjtidelig person ikke har behov for særlige komfort, vil du sandsynligvis ønsker at være i stand til hver dag efter den daglige dosis af spænding tilbage i en behagelig ren værelse, et hvil på en behagelig seng, og stole på fremragende service. Særligt vigtigt er det, hvis du går på ferie med børnene. I den forbindelse er det nødvendigt at være mere opmærksom på at vælge et hotel. Det er i sidste ende spiller en stor rolle i den samlede indtryk af den længe ventede ferie. Ifølge mange erfarne rejsende, ikke til at tage fejl i at vælge et hotel vil studere anmeldelser de mennesker, der for nylig har opholdt sig i en eller anden sted. Efter alle tidligere gæster til at dele deres erfaringer, fra min egen erfaring. Så ved du på forhånd om alle de reelle fordele og ulemper ved et bestemt hotel, så du kan træffe det rigtige valg. I dag vil vi gerne invitere dig til at læse udtalelsen fra vores medborgere om hotellet i Ayia Napa (Cypern) kaldet Anmaria Beach derefter Hotel 4 *. Anmeldelser om dette hotel, blot notere de fleste er positive, og næsten alle de turister var tilfredse med vores valg. Bevis for dette er hotellet og bedømmelse. Den er baseret på skøn og beboere er 4,2 point ud af en mulig fem. Men vi ved alt i detaljer.

Placering og område

Denne klausul var tilfredse med næsten alle gæster Anmar Strand. " Så de sagde, hotellet er blot en fjerdedel af en time gåtur fra underholdning - Bar Street. Her vil de besøgende finde et væld af barer, restauranter, cafeer, klubber, butikker, souvenirbutikker, og så videre. N. I gåafstand er der en "McDonalds", en forlystelsespark med en masse af attraktioner for børn, havet museum, leje avtotransorta virksomheder, rejsearrangører og meget mere. Så manglen på underholdning i rejsende bor på hotel under overvejelse, vil ikke.

Med hensyn til det område af Anmaria Beach Hotel (Ayia Napa), vil det vise vores medborgere er ikke særlig stor, men meget grønt, velplejet og ren. Der er en stor smuk swimmingpool med liggestole og parasoller, voksende maleriske palmer og blomster.

Værelser

Med hensyn til boliger overvejet hotellet, er der på den del af gæsterne er muligt at konstatere en række klager. Men de generelt positive bedømmelser af værelserne. At dømme efter kommentarerne fra rejsende, hotellet er ikke længere en ny. Eftersyn her, tilsyneladende, vi ikke har gjort, og møbler og udstyr i værelserne er ikke opdateret. Derfor, her vil du ikke opfylde moderne interiør og fladskærms-tv. Men på trods af dette, alle værelser er meget ren og komfortabel, selvom møblerne er ikke ny, men det er af høj kvalitet, og alt udstyr er i orden. Hvis der pludselig noget og mislykkes, så efter opkaldet til receptionen problemet vil blive løst så hurtigt som muligt. Også nogle tidligere gæster "Anmar Beach" rådgive dem, der kun har planer om at komme her, så spørg ved ankomsten, at de fik værelser med udsigt over havet eller poolen. Den omstændighed, at resten af rummet, ifølge boet her turister overse den lille priglyadnoe bygning, mere som en hostel, og papirkurven.

Personale, service

Som for medarbejderne Anmaria Beach Hotel 4 * (Ayia Napa), derefter til dem af gæsterne er blevet rapporteret nogen større klager. I henhold til vores landsmænd, alle Hotellets personale - meget rart og venlige folk, som gør et fremragende stykke arbejde med glade deres ansvar og altid til at hjælpe med at løse ethvert problem. Også et stort plus var, at næsten hele personalet, "Anmar Beach", hvis du ikke sige, i det mindste til at forstå på russisk. Derfor eventuelle problemer i kommunikationen mellem vores landsmænd ikke er der.

Som for tjenesten, gæsterne især bemærket arbejdet i de tjener i restauranten. Ifølge dem, de er meget adræt, hjælpsomme og opmærksomme. Også oparbejdet positive anmeldelser og en rengøring. Som rejsende i deres lejlighed var altid ren. Daglige maid gennemført en tør og våd rengøring, genpåfyldning personlig hygiejne. Bedding opdateres to gange om ugen og håndklæder - på anmodning af gæsterne (hvis du ønsker at få rene håndklæder, smide brugt på gulvet).

afregning

På trods af at de nyankomne i overensstemmelse med de interne regler Anmaria Beach Hotel 4 * (Ayia Napa) belægning af antallet af turister skal være efter klokken to om eftermiddagen, i virkeligheden, i de fleste tilfælde, nøglerne til sin lejlighed lige ankommet otydahayuschie opnåede næsten øjeblikkeligt. Under hvilke receptionspersonale ikke kræver nogen yderligere betalinger, der er meget glade gæster. Med hensyn til afrejsedagen, skal du forlade lokalet indtil middag. Hvis din afrejselufthavn er planlagt på et senere tidspunkt, kan du forlænge dit ophold for et ekstra gebyr, eller at aflevere nøglerne til lejligheden, til at lade tingene i bagage rum og fortsætte med at hvile, gå til stranden eller omkring poolen.

mad

At dømme efter kommentarerne fra tidligere lejere "Anmar Strand Wanted", flertallet af vores medborgere har betalt halvpension når booking indkvartering. Det involverer de gratis morgenmad og middage. Af den måde, kan du bytte middag til frokost, hvis det ønskes. Men på forhånd skal du underrette en administrator i receptionen. Som for morgenmad, hvad turisterne siger, at de er de samme hver dag. Men valget af retter og produkter er bred nok, så at ingen vil gå sultne her. Så i morgen, du kan spise kogte æg, røræg, spejlæg, bacon, Sosikov, pølse og osteprodukter, bønner, kartofler, grøntsager, friskbagte kager og slik. Som til middag, menuen ændres hver dag. Så i aften gæster Anmaria Beach derefter 4 * Hotel (Cypern, Ayia Napa) tilbyder retter af kød og fisk med en bred vifte af side retter, supper, ost, grøntsager, salater, frisk frugt, desserter og is. Som til frokost, så nogle af gæsterne var ikke meget glad, fordi valget af retter er ikke så forskellige som middag. Derfor er næsten alle af gæsterne fortrød ikke, at valgte halvpension. Også, ved den måde, besøgende mindet om, at alle drikkevarer til frokost og middag betalt. Bestil kan være din tjener. Ud over halvpension, gæster på hotellet er mod et ekstra gebyr for at vælge forsyningsnettet "all inclusive". Men de fleste af de campister opgivet tanken om ikke at være, som de siger, bundet til hotellet for dagen og har mulighed for at deltage i en bred vifte af lokale restauranter og barer.

helligdage strand

Dette punkt er naturligvis, pleje af næsten alle rejsende planlægger en ferie på Cypern. Så med hensyn til behandlet på os, han ifølge rejsende, ligger ud til havet. Men tættest på den "Anmar Beach" stranden er ikke meget egnet til svømning, som når du går i vandet her har en masse sten, som du kan komme til skade nemt. De fleste turister, der rejser til de nærliggende strande. Hvis du ønsker at finde et sted med en let skrånende sandet indrejse i vandet, så er du nødt til at gå i ca 15 minutter er også mange turister flere gange under ferier besøger Nissi Strand. Dens afstand af 2,5 km.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.