Sport og FitnessVægttab

De mest effektive øvelser i puljen til vægttab

Sikkert er det ingen hemmelighed, at svømme i puljen er meget gavnligt for arbejdet i alle organer. Vandtæthed er med til at styrke hele human skeletmuskulatur. Hvis du kompromitteret kropsholdning, den bedste måde at få det er bare en svømmetur. Men måske ikke alle ved, at det er meget effektiv øvelse i poolen for vægttab. Med deres hjælp, kan du hurtigt og aktivt tabe sig, fjerne fedt fra maven og lårene. Gennemsnitlig badning i poolen vil ikke brænde en masse kalorier i din krop. Vi er nødt til aktivt at svømme, først da vil drage fordel af dette. Til muskelceller dygtigt forbrænde fedt, skal du puls varierede 130-160, og dette er kun muligt med den aktive bevægelse i poolen. Hvis du svømmer i poolen med en puls på 130 til 150 slag i minuttet, kan du i en time for at slippe af med 600 til 1300 kalorier. Strømforbruget afhænger af, hvad stil af sejlads du vælge, hvad din vægt.

Pool øvelser til vægttab til at hjælpe dig købe en slank figur, og du vil stadig opleve glæde fra sådanne aktiviteter. Til slankende effekt var den bedste, overveje din egen badning planen. Skiftende stilarter og intensitet, dine muskler, kan du holde mode giver dig mulighed for effektivt og hurtigt at forbrænde fedt. Den mest hensigtsmæssige stil for den mængde energi, der forbruges, er det crawl. Han er den bedste af trafikteknik. En halv time på dagen svømning i denne stil vil hjælpe dig til hurtigt at slippe af med overskydende vægt.

Lad os finde ud af hvilken slags pool øvelser til vægttab er mest effektive? For det første er det kører i vand. Denne øvelse vil hjælpe dig med hurtigt at tabe sig og forbedre den generelle krop tone. Indhente venner, kan du arrangere en konkurrence, så du vil være sjovere at udføre jogging i poolen. For det andet, god forbrænder fedt langdistance-svømning. Meget effektiv disse øvelser i puljen for vægttab, som jordomsejlingen. For at begynde at gøre en træning. Bliv hvor lavvandet nok og udføre enhver bevægelse, der vil hjælpe os med at strække musklerne. Derefter svømme et par omgange i den stil, som du kan lide mest. Må ikke overvurdere din styrke, i tilfælde af at du er træt, er det bedre at stoppe og hvile lidt.

Pool kost - et af de bedste steder, hvor du kan mageligt slippe af de forhadte kg overvægt. En af de mest effektive måder at brænde fedt i poolen er svømning for korte afstande ved den højest mulige hastighed. Så du kan brænde en masse kalorier. Kast dig ud i en sprint i poolen, svømme på sin vej med den største fart, du er i stand til at udvikle under sejladsen.

At være slank, kan du gøre gymnastik i poolen. For eksempel, tage et par humle, hugsiddende squat i vand og derefter brat hoppe op fra vandet. Forestil dig, at du er en delfin. Skub ud med benene med magt fra siden, eller nyde vand volleyball, stor hjælp i kampen mod overvægt.

Meget populær i dag vand aerobic. Med dens hjælp, kan du blive mere fleksibel, plast, slippe af fedt og bringe, i form af figuren.

Klasser i puljen til vægttab er meget effektiv, ikke kun i gennemgangen stil, men også i stil sommerfugl og brystsvømning. Style sommerfugl - det er en hurtig svømmetur på maven, når de to dele af kroppen gør symmetriske bevægelser på samme tid. Med slaglængde en stærk hånd kroppen er løftet op over vandet, og benene og bækkenet bevæger sig i bølger. Messing - en stor stil af svømning i brystet som arm- og benbevægelser udføres i et plan parallelt med overfladen af vandet. Dette er den langsomste stil, men det er temmelig kompliceret i tekniske termer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.