LovOphavsret

Objekter af ophavsret

Objekter af ophavsret - et udvalg af litterære, videnskabelige værker, samt kunstværker uanset hvad deres formål og værdighed, og den måde, de er udtrykt.

Produktet er det sæt af tanker, billeder og ideer, der er et resultat af aktivitet af forfatteren modtaget deres konkret udtryk i let forstå forskellige menneskelige følelser danner, som i øvrigt ikke udelukke muligheden for reproduktion. Objekter af ophavsret - at edb-programmer, som også er beskyttet af loven.

Hvis produktet overholder følgende funktioner, kan det betragtes som et objekt, der skal beskyttes af copyright og derfor nyde denne beskyttelse:

  • Det er - resultatet af kreativ aktivitet af en person, betyder det manifestation af kreative evner af en bestemt person (eller gruppe af mennesker), og derfor er præget af en unik identitet. Ligegyldigt hvor meget arbejde er værdifuldt og vigtigt for udviklingen af de områder, som det vedrører.
  • Må ikke lægger vægt og det faktum, et værk af genialitet eller middelmådig. Og i virkeligheden, og i en anden sag, ophavsrettigheder er beskyttet ligeligt. Og hvis ikke kreativ driftsresultatet og kan nås med andre, betyder det, at produktet betragtes ikke som et objekt, der skal beskyttes af disse rettigheder.
  • Hvis skabelse ikke udtrykkes udadtil, men er gemt kun i forfatterens hensigt, det heller ikke kan være genstand for beskyttelse.
  • Objekter af ophavsret er udtrykt i en håndgribelig form (musikalsk notation, manuskript layout, skulptur, lydoptagelse, video, skitse, tegning, maleri, foto ramme), og den ikke-økonomiske (da det blev læst op i det offentlige).

Det skal erindres, at forfatterens ret til arbejde ikke forstyrrer ret til besiddelse af det materiale, objekt, hvor denne skabning udtrykkes. Det vil sige, hvis du passerer, for eksempel et billede, som er skrevet af én person, en anden person, vil det ikke føre til overførsel af ophavsretten til værket. Copyright objekter at blive anerkendt som sådan, ikke nødvendigvis har, der skal offentliggøres - vises til offentligheden gennem offentlig visning, offentliggørelse, ydeevne, sendt på tv eller radio osv

Hvis der findes en skabelse er kun kendt til dens forfatter, er det også for at være genstand for ophavsret, så snart det blev etableret på en objektiv måde. Del af arbejdet - det er også et formål med ophavsret, herunder - og titlen, hvis denne del svarer til ovenstående krav og kan let bruges uafhængigt (et kapitel i lærebogen, etc.). Visse karakter arbejder for, kan kaldes et objekt af ophavsretten, hvis det er - resultatet af uafhængige kreative arbejde.

Afledte værker - behandling, oversættelser, essays, resuméer, performances, anmeldelser, resuméer, arrangementer - også underlagt forfatterens forsvar. Skaberen af disse værker kan drage fordel af ophavsretten, hvis det tog hensyn til de rettigheder, forfatteren af værket, der har gennemgået ændringer, overførsel og andre.

Således følgende typer af objekter af ophavsret:

  • Udtrykt oralt (via offentlige taler).
  • Dekoreret skriftligt (manuskript eller noter).
  • Billeder (tegninger, malerier, tegninger, billeder).
  • Har et volumen-dimensional form (konstruktion eller skulptur).
  • Lyd eller video-optagelse.

Ikke beskyttet og disse rettigheder kan ikke placeres som en specifik genstand for konceptet ophavsret, en idé, et princip, en metode, systemløsninger, organisatoriske og tekniske metoder, programmeringssprog, fakta og opdagelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.