Intellektuelle udviklingReligion

Polygami i Islam: de betingelser, regler. Hvorfor er polygami er tilladt i islam?

Polygami eller flerkoneri, er formentlig en af de mest kontroversielle og fascinerende emner, ikke blot i den muslimske verden, men også langt ud over. Men vi ved, at det har været praktiseret siden oldtiden og er blevet socialt og kulturelt begrundet, forudsat reproduktion af afkommet. I dag er polygami ikke er obligatorisk for muslimerne, og i nogle tilfælde helt forbudt. Dette er på grund af visse regler og forskrifter fastsat af Koranen. Vi lærer, at i dag er en polygami i Islam, og om der er et presserende behov.

Historien om polygami

Troen på, at flerkoneri først dukkede op blandt muslimerne er forkert. Traditionen for at gifte sig med flere kvinder har eksisteret siden oldtiden og i forskellige civilisationer. Det blev begrundet med et fald i antallet af mænd på grund af deres død i adskillige krige. Men hvis først det var en nødvendighed, så senere i nogle samfund begyndte misbrug af denne praksis.

Mænd tog til Hustru et ubegrænset antal kvinder. Således har de krænke deres rettigheder og sår uretfærdighed, diskrimination og nedbrydning af moral.

Ganske anderledes er polygami i Islam. Denne religion har etableret strenge regler og bestemmelser om emnet. De vedrører primært af antallet af koner (der bør ikke være mere end fire), såvel som det ønskelige eller forbuddet mod polygami for hver enkelt mand.

Begrundelse for polygami blandt muslimer

Hvis du dykke ned i spørgsmålet om polygami, kan du opleve, at det slet ikke er obligatorisk. Denne ret er givet til enhver. Og det kan have at beslutte at anvende dem eller ej. Men mens det er tilladt og endda ønskeligt i nogle tilfælde. Så skal vi forstå, hvorfor islam tillod flerkoneri.

Historisk set, at først og fremmest er polygami praktiseres i de områder, hvor den mandlige befolkning er mindre end den kvindelige. Det er nødvendigt, at enhver kvinde kunne beskyttes og forbliver en gammeljomfru. Således er samfundet overvåges fra de onder og korruption. I dette tilfælde en kvinde accepterer at være den anden eller tredje kone kun, fordi han ikke kunne være den første.

Således er polygami i Islam primært til formål at sikre trivsel og lige rettigheder for alle kvinder.

Vilkår og betingelser

Dog er polygami ikke tilladt i alle tilfælde og ikke til hver mand. Der er visse regler for polygami i Islam, der skal følges. Først og fremmest, det er retfærdighed. Hvad menes der med denne regel? Vi lister kort de vigtigste bestemmelser fastsat af Koranen.

  • Manden bør ligeledes sikre, at alle kvinder. Dette gælder for mad, garderobe, bolig, møbler og så videre. Det vil sige, hver bør få, hvad hun ville.

  • Man accepterer at yde særskilt indkvartering af alle deres udvalgte. Den eneste undtagelse er tilfældet, når de er enige om at leve under samme tag, men i forskellige områder af huset. I dette tilfælde kan en mand ikke nøjes én kone i et luksuriøst palads, og en anden - i tæt skur. Det er uretfærdigt og overtræder loven.

  • Manden bør foretage deres koner samme mængde tid. Således bør en retfærdig fordeling være ikke blot materielle goder, men også opmærksomhed. En undtagelse er tilfældet, når en af de kvinder, der giver hendes mand tilladelse til at holde det på kortere tid end de andre. I dette tilfælde betyder det sharia ikke tvinge en mand lige så elsker deres kvinder. En mand, selv hvis det ønskes, kan ikke distribuere denne følelse tilsvarende.

  • Manden bør ligeledes tage sig af børn født af forskellige koner. Her princippet om ensartethed bør observeres mere omhyggeligt og samvittighedsfuldt.

Således betingelserne for polygami i Islam er sådan, at en mand skal være helt fair at deres kærester. Hvis han ikke er i stand til at levere dette, så skal han ikke gifte sig mere end én gang.

Sharia love om polygami

I islam er der visse bestemmelser om polygami. Ifølge dem, i forskellige tilfælde, kan det være ønskeligt, acceptabel eller forbudt for enhver mand. Betragt situationen nærmere for at finde ud af, hvornår præcis Islam tillod flerkoneri, og når den ikke er.

  • Når en mand ønsker at gifte sig med en anden gang på grund af sygdom eller infertilitet kone, polygami er ønskeligt for ham. Selvfølgelig forudsat, at det vil være rimeligt at hans elskede.

  • Hvis en muslim ønsker at tage en anden kone, uden at det særlige behov, for eksempel for at konsolidere deres position i samfundet, polygami er ikke meget ønskeligt, men det er tilladt for ham.

  • I tilfælde, hvor en mand er ikke sikret økonomisk eller fysisk svag, eller ved, at han ikke kan overholde ovenstående krav, polygami for det er forbudt.

Ovennævnte bestemmelser viser, at polygami primært bruges til lighed og trivsel kvinder.

Islam, polygami: reglerne, hvis den første kone er imod

Det menes, at en mand kan gifte sig igen kun med tilladelse fra den første kone. Så vidt det er sandt? Så dykke ned i islam.

Hvis den første kone er imod Koranen er ikke begrænset til mænd. Det er imidlertid ønskeligt at sætte sin mand i popularitet og at drøfte dette spørgsmål med henblik på ikke at bringe familiens lykke og harmoni.

Det er også muligt for en kvinde at forblive single og elskede kone, hvis efterspørgslen er forhandlet og registreres i udarbejdelsen af den ægtepagt.

familieydelse

Ifølge muslimer, polygami er med til at løse en masse problemer i familien. Navnlig reducerer sandsynligheden for utroskab og skilsmisse. Det menes, at mænd er af natur tilbøjelige til at polygami. Derfor er juridisk polygami er langt mere at foretrække end forræderi.

Polygami i islam tjener også til at øge eftertiden som en af de vigtigste principper i folks velstand. Denne faktor, også stammer fra fortiden, når mænd blev dræbt i krigen. Til befolkningen steget, havde vi en masse kvinder, der kan føde børn.

Fordele for samfundet

Der er også sociale begrundelse for, hvorfor polygami er tilladt i islam. Som nævnt ovenfor, i de steder, hvor mænd mindre, øger andelen af ugifte. En legitim polygami giver enhver kvinde til at være under beskyttelse og oplæring af en ægtefælle og opleve glæden ved moderskabet.

Vægtige grunde til polygami, er at beskytte nationen mod seksuelt overførte sygdomme, aborter og gadebørn. Det har reduceret antallet af skilsmisser, og den første kone kan ikke være bange for at blive forladt, selv om forholdet var køling. Det vil fortsat nyde den ære og respekt.

polygami verdensplan

I de fleste lande, muslim, polygami er tilladt og retsnorm. Men ikke alle steder. For eksempel, i Tyrkiet er det forbudt ved lov fra begyndelsen af forrige århundrede. Også det er ikke tilladt i Algeriet og Tunesien. En forudsætning for at indgå en andet ægteskab i Iran er samtykke fra den første kone. Og i Syrien, Marokko, Pakistan eller Irak, skal du først indhente en tilladelse myndigheder.

I Rusland, som i de fleste lande i verden, er polygami forbudt og strafbart. Efter sammenbruddet af Sovjetunionen var en masse udsagn om behovet for tilladelse. Men i praksis blev dette kun ske i Ingusjetien, og da kun kortvarigt.

Og, for eksempel i Frankrig, hvor polygami er også forbudt, for indvandrere fra muslimske lande, det gjort en undtagelse i denne henseende.

En levn fra fortiden eller en velsignelse?

Mange kvinder finder det vanskeligt, og nogle gange umuligt at acceptere det faktum, at de er ikke kun for deres mænd. Det er især svært at forstå polygami folk af andre trosretninger. Derfor omkring emnet er så varmt kontrovers. Nogen mener polygami er et levn fra fortiden og den måde at skørlevned. Andre - god.

Selvfølgelig, alle beslutter for sig selv, end at overveje polygami i Islam. Foto af glade familier, hvor alle lever i fred og harmoni, ser vi visdom denne tradition.

På den anden side, er hyppige tilfælde, hvor en mand misbruger sin ret til at gifte igen. Han konkluderer gifte sig igen kun for sjov, men så snart han keder sig ung følgesvend, skilt hende. Derfor er naturligvis at veje alt, før de går på rollen som en anden eller tredje kone.

Under alle omstændigheder, polygami er ikke en obligatorisk praksis. I dag er langt de fleste mænd er blot et ægteskab. Efter re-ægteskab er ikke kun besværlig og kostbar, men også forårsager vrede første kone, selv om hun er enig i det.

Det er kun rimeligt, at en mand kan bruge efter forgodtbefindende. Og godt, hvis den opfylder alle de nødvendige krav. Så er der fred i familien og polygami udfører funktioner historisk betroet ham: at beskytte kvinder og til at opretholde de moralske grundlag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.