Mad og drikkeOpskrifter

Borsch med lam. Borsch med fårekød: opskrift

Borscht er en lækker og nærende skål, der ikke efterlader nogen ligeglad. Hver husmor har sin egen måde at lave mad på. Men oftest er denne skål kogt af svinekød eller oksekød.

Det er stadig muligt at lave en borsch fra fårekød. Det viser sig at være mere originalt og med en usædvanlig smag. Han forbereder sig let, men der er nogle hemmeligheder, som du finder i vores artikel.

Lam borsch: en opskrift med et billede

Skålens vigtigste ingrediens er kød, som giver en speciel, unik smag. Glem det dog ikke om grøntsager. Det er takket være dem, at borsch er rig og tyk.

Først skal du vælge den rigtige fårekød. For borscht er den mest egnede nakke, scapula eller brisket.

Men de er ofte til stede fedt, som skal skære på forhånd. Det er han der giver en bestemt lugt, som ikke er behageligt for alle.

Når fedtet er skåret, vask kødet, skære det tilfældigt, men i små stykker. Sæt i en gryde med vand. Sæt kokken. For 2 liter vand skal du tage ca. 0,5 kg fårekød.

Fremstilling af grøntsager

Ved kogning af kød skal du halse 350 gram kål. Tag det til siden. Tag to mellemstore løg og skær i små terninger, hæld i en plade. Så vask og rengør en stor gulerod. Det gnider på et stort rivejern og også, mens det er afsat.

Tag nu en sukkerroer, som er mere rød. Det skal også rengøres og vaskes. Så gratulerer på et stort rivejern. Kartofler, som altid, skal rengøres og skæres i terninger.

Gå nu til tomaterne. De har brug for 3-4 stykker. Tomater gnider på et rivejern i en dyb beholder. Tilsæt 100 ml vand. Et andet sæt i stegte tomater 2 el. l. Tomatpasta. Bland alt godt, og du kan forberede en dressing til borscht. Det afhænger af hendes grundlæggende smag.

Tilberedning af stege

Opvarm først stegepanden, hæld vegetabilsk olie og sæt den hakkede løg. Steg det, men ikke indtil gyldenbrun. Løget skal være let og blødt. Sæt derefter gulerødder her. Steg det godt.

Når løg og gulerødder er klare, skal du i forvejen tilføje de svinede rødbeder. Grøntsager stege, periodisk omrøring med en træ spatel i 5-7 minutter. Så skal du hælde den tilberedte tomat. Hvis det er tykt, skal du tilføje lidt mere vand. Hæld straks 1 tsk. sukker. Dette er for at sikre, at der er en rig rød farve.

Når zazharka koger, lav den mindste ild. Den skal stuves i ca. 15-20 minutter. Når det meste af væsken koger væk, kan du slukke stegningen. Sæt den til side.

Tilslutning af produkter

Som vi husker, har du kød i panden. Det skal koges i mindst en time. Det hele afhænger af fårekød. Hvis hun er ung, så vil hun lave mad i en time. Prøv kød på beredskab. Det skal være blødt og falde fra hinanden.

Sæt derefter kartofler og kål i en gryde med lam. Kog i ca. 20 minutter. Alt afhænger imidlertid af de mange grøntsager. Så glem ikke at forsøge at være klar. Husk: Borscht af fårekød vil vise sig lækkert, hvis alle produkterne er kogte, og der er ingen rå grøntsager eller kød tilbage.

Når kartofler og kål er kogte, kan du hælde steken i puljen. Bland alt godt. Når væsken koger, salt efter smag. Dette er ca. 1,5 tsk. Efter borsch venstre med stege og grøntsager i 7 minutter, kan du slukke det.

Dæk panden med et låg, lad det stejlere i 20 minutter. Før du serverer, kan du dryssede hakkede grøntsager eller hvidløg i selve fadet. Du skal have en lækker borsch med fårekød. Opskriften er slet ikke kompliceret.

Madlavningstips

Borsch selv er meget hjertelig og velsmagende. Der er dog nogle madlavningshemmeligheder, som kokken ofte bruger. For eksempel, for at gøre borscht en rig rød eller burgunder farve, ikke kun sukker, men også et par dråber naturlig citronsaft.

Gulerødder skal steges grundigt. Hvis det forbliver rå, så er der en mulighed for, at borscht fra fårekød hurtigt vil forringes.

For at holde bouillon gennemsigtig, fjern det skum, der ofte vises under kogningen af kødet. Det er bedst at udnytte støjen. For større klarhed, i slutningen af kødet madlavning, tilføje en hel pære. Lad bouillon tømme omkring 5 minutter.

Det er alle de vigtigste hemmeligheder, som det er ønskeligt at holde sig til, så borscht af lam viste sig lækre og smukke. Glæd din familie med en udsøgt originalret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.