BilerLastbiler

Giant bil verden

Den aktuelle tid - det er den æra af maskiner og mekanismer. For at hjælpe en person kommer til bilen, de hjælper i sager som hejsning, transport, shipping, og så videre. D.

For mange år siden, da hjælpere til at levere tunge læs brugte dyr: .. Heste, tyre, bøfler, elefanter, kameler osv Med udviklingen af teknikker og teknologier til at tilpasse sig menneskeheden ved vandkraft, damp, elektricitet. Menneskeheden har opfundet og skabt en enorm mekanismer og maskiner, der udfører tungt og til tider farligt arbejde.

Denne artikel vil tale om den gigantiske maskine af verden. De, at mennesket opfandt de all-time ingeniørvirksomhed og ideer. Repræsentanter for forskellige lande vil blive annonceret. Maskinerne vil blive malet er ikke bedømt, men netop fremlagt. Dog kan forskuddet skal bemærkes, at de fleste af de gigantiske maskiner er designet til at arbejde på minedrift virksomheder.

Bagger 288 gravemaskine

Gravemaskine opkaldt Bagger 288 blev etableret i Tyskland. Gravemaskine fra serien "Giant Maskinen" i højden op til omkring 90 meter, en længde på 200 meter og en vægt på 30,5 tons. Bagger 288 genkender den største terrestriske maskine. Det overstiger de største transportører på spor, der bærer missiler.

Bilen-dumper Liebherr T282B

For at transportere jord, som er taget fra jorden minedrift maskiner, som er sammenlignelige i størrelse til gravemaskinen Bagger 288, passende dump. De fleste af de lastbiler, som anvendes inden for minedrift, er et karakteristisk træk - den enorme størrelse.

Da artiklen, vi taler om en kæmpe maskine, for ikke at nævne bil Liebherr T282B. Her er de dimensioner:

  • længde - 15,3 m;
  • højde er 7,84 meter, hvilket er sammenligneligt med de to-etagers bygning;
  • maskine bredde på 9,52 meter.

Og alt dette med en vægt på 252 tons. Kraner - omkring 363 tons gods, når motoren magt 3650 hk.

Caterpillar 797V

Ligesom andre gigantiske maskiner, denne model også anvendes i minedrift applikationer. Caterpillar 797V er anden på told. Dumper trucks er blevet anvendt i stenbrud til udvinding af jern, kul, kobber og guld. Iværksættere har længe regnet ud, at det er billigere at have en enorm losseplads, end en flåde af lastbiler.

Titan

Giant maskiner er forskellige, og hvad siger denne artikel. Nu taler vi om dumper under navnet Terex 33-19 «Titan», designet til brug i miner og stenbrud. Tipper produceret i et enkelt eksemplar i 1974, har maskinen en løftekapacitet på 350 tons gods. Til dato, maskinen er en udstilling på et museum.

Indenlandske bil Belaz

Taler om de mest gigantiske maskiner, for ikke at nævne den indenlandske udvikling - Belaz-75.710. Denne type transport har afsonet i stenbrud og kulminer. Køretøjers vægt er 450 ton gods. Mængden af brændstoftanke af 5600 liter.

"Mammoth" den LTM

Tyske eksperter har bragt forholdene i orden med de lette lastbilmonterede kraner og udviklet en sand gigant, hvis navn - kran "Mammoth LTM".

I dag er det verdens største mobilkran på hjul dreje. løftekapacitet på 1200 tons med en løftehøjde på 180 meter. Opsætning og forbereder sig på at begynde at arbejde på maskinen varer omkring otte timers arbejdstid.

Bulldozer D575A-3SD

En af de største blandt de bulldozere i verden er en bil designet og fremstillet i Japan. Denne maskine har en imponerende størrelse:

  • højde - 4,9 meter;
  • længde - 12,5 m $
  • bredde - 7,5 meter.

I dette tilfælde en bulldozer vægt er 152,6 tons - er lig med vægten af tre moderne tanke.

Militær bil giganter

I 2015 Kina afholdt den første 24-timers flyvning af en kæmpe luftskib ved navn Yuanmeng, som har følgende dimensioner:

  • længde - 75 meter;
  • højde - 22 meter.

Dens dimensioner er ganske korreleret med et volumen på 18 tusinde kubikmeter. Luftskibet steg til en højde af tyve kilometer til at teste kontrolsystemer og motorer.

Anvendelse af moderne teknologi i maskinkonstruktion (solenergi og moderne elektronik) gjort det muligt at give en gangreserve på seks måneder eller mere nyttelast kapacitet, som er fem til syv tons.

Forskere fra det kinesiske videnskabsakademi påpegede, at luftskibe (luftskibe) er egnede til lang tid på flyet i højder mellem 20 og 100 kilometer over havets overflade.

Denne højde betyder, at luftskibet vil blive placeret i den linje af syne med et areal på over 100.000 kvadrat miles. Luftskibet er udstyret med en radar, der gør det muligt at fange et stort område. Til gengæld denne betydning ekstra tid, når der registreres trusler, såsom krydsermissiler eller ubemandede luftfartøjer, for at undgå fatale skæbne, hvorved tropper er mere tilbøjelige til at opdage og ødelægge trusler. Luftskibet kan klassificeres som "kæmpe kæmpe maskine."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.