KarriereKarriere ledelse

Systemadministrator - hvem er det? At lære et handel

Så i dag vil vi forsøge at besvare spørgsmålet: "? Sysadmin - hvem er denne" Derudover skal vi forstå, hvor meget tjener en mand, hvad han gjorde, og hvor god og vigtigste af hans arbejde i den moderne verden. Efter alt, for alle erhverv har sin plads. Lad os starte med dig så hurtigt som muligt til en analyse af vores aktuelle emner.

begreb

Systemadministrator - hvem er det? Lad os prøve at besvare dette spørgsmål, men først dechifrere dette koncept. Efter alt, navnet på vores fag i dag - det er ikke et russisk akronym.

Sagen er, at de "systemadministrator" står for "systemadministrator". Det vil sige, den person, der udfører arbejde med nogle netværk. Og da det er et erhverv computeren, er det let at gætte, vil sådanne mennesker være at arbejde med disse maskiner.

Systemadministrator - hvem er det? Når vi har lært med jer fulde titel afslører hans opgaver og erhvervet som helhed er mange gange lettere. Således, lad os prøve at gøre det. Efter alt, før du begynder at arbejde, er det altid vigtigt at vide, hvad der ligger forude.

hvad betyder

Efter at vi afslørede en lille smule konceptet og forstå spørgsmålet: "sysadmin - hvem er det?" - du har brug for at lære om de job opgaver af medarbejdere. Især hvis du er interesseret i dette erhverv. Måske vil det være med dig "rive op tre skind" og kræver et stort stykke arbejde?

Overhovedet ikke. Faktisk, arbejdet i "sysadmin" - det er det, drømmer næsten hver bruger. Du er nødt til at foretage detaljerede justeringer af operativsystemet geninstallation, installation af software og hardware-forbindelser. Også inkluderet opsætning af internetforbindelse, computer behandling af virus, beskytter systemet fra en række forskellige infektioner. Generelt alt hvad der er nu i stand til at håndtere den gennemsnitlige bruger.

I sandhed, systemadministratoren, software og computere - er de tre integrerede dele af erhvervet. Nogle gange, især avancerede systemadministratorer engageret selv programmering. Dette giver dem en betydelig fordel frem for andre arbejdstagere. Lad os nu se, hvad der er fordele og ulemper er i erhvervet. Efter alt, kan ikke alle være så godt, ikke? Så alle prøvet at være en systemadministrator.

ulemper

Nå, lad os starte med de negative punkter. Efter alt, har de en tendens til at gøre os til at tænke, om vi eller det sted eller ikke egnet. Notes "sysadmin - er det godt eller dårligt," ofte at finde i mange artikler om emnet arbejde.

Den første ting at bemærke er kun - er obligatorisk tilstedeværelse af udholdenhed hos mennesker. Betjening af systemadministrator, bliver du nødt til at tilbringe det meste af tiden ved computeren, uden at afbryde ham. Heldigvis, for de fleste af nutidens brugere er ikke sådan en katastrofe.

Derudover er systemadministratorer begavet med et stort potentiale, og som en konsekvens, ansvaret. For det er op til, vil du afhængig af arbejdet i virksomheden, der kører på pc'er. Noget bryder ned - og du har alting hurtigt og straks rettet. I tilfælde, hvor du ved præcis, hvad du laver, skal du ikke være bange.

Slid og monotoni af det - her er en anden væsentlig ulempe valgte erhverv. Hver dag, vil alt koges ned til det faktum, at du kommer til arbejdspladsen, kontrollere driften af computere, hvis det er nødvendigt, oprettet udstyr, og derefter gå til deres job og gøre boss ordrer vedrørende indstilling pc'en. Meget en tidsplan meget gider.

Godbidder

Men i vores nuværende erhverv, er der en række fordele. At de kan findes ved at læse noter "sysadmin -. God eller dårlig" Faktisk er den positive side er der meget mere end det negative.

Det første punkt - denne tidsplan. Meget ofte er systemadministratorer ansat med en gratis tidsplan, der er på vagt. Når tjenester ikke er brug for, du kommer til arbejdspladsen, og derefter kontrollere driften af alt det udstyr og forlade. Og nogle gange du bor på sit kontor og gå om deres virksomhed, så længe ikke har brug for dine tjenester. Og lønnen er den samme "dryp".

Det andet punkt - det er nemt at arbejde for de fleste brugere. Moderne mennesker er meget avancerede i computere. Det er derfor, du kan løse de fleste af de problemer på computere uden problemer. Hvis arbejdet er "ikke støvede og simple", men stadig bringer en god indtægt, vil medarbejderen udføre det på højeste niveau.

Det er også værd at bemærke, at i de fleste tilfælde, systemadministratorer efter daglig inspektion af udstyret på egen hånd. Du kan drikke kaffe, spille spil (især hvis chefen ikke holder øje med dig, og har givet et separat rum), arbejde på internettet eller chatte med venner. Alt dette er meget gavnligt for din livsstil. Det vigtigste er ikke at "overreagere" og begynder at "arbejde på bekostning".

Plus, arbejder ved computeren - det er for det meste psykisk arbejde. Du behøver ikke at bære mursten, arbejde i dårlige vejrforhold og så videre. Typisk arbejdere give deres værelser, hvor du kan drikke te, varme op og bare føle sig godt tilpas.

Hvis du ikke går ind for at omgås mennesker, systemadministratoren - det er dit erhverv. Alt, hvad du vil gøre - er at arbejde på computeren. Med mennesker derefter kontakt minimum. Det er således en guldmine for lukkede personligheder.

hvor meget tjener

Og her er en anden temmelig vigtigt punkt. Denne løn. Faktisk skal ethvert erhverv og position eller anden måde skal betales. Sysadmin-løn - er det link, hvorfra, som regel afhængig af en persons kvalitet i arbejdet.

Sagen er, at hvis du vil være påkrævet enormt arbejde for små lønninger, så selvfølgelig, bør opgives. Systemadministrator med deltidsarbejde, og deltidsansatte (kaldet - kom og repareret, gik hjem) er 10 000 rubler om måneden. Men arbejderne, selv de mindste virksomheder med fuld tid eller flekstid - fra 20 000 rubler.

Med alt dette jo flere løn, vil det bedre systemadministratoren udføre deres opgaver. Efter alt, hvis han ville være interesseret i dette. Således kan vi sige, at dagens erhverv - en temmelig indbringende erhverv.

konklusion

Her er vores samtale kom til en ende. I dag har vi lært med jer, der er systemadministratorer, hvad de gør, hvad erhvervet har fordele og ulemper, samt hvor godt betalt for arbejdet i sådanne arbejdstagere.

Som du kan se, kan dette "sted" være egnet til de fleste avancerede computerbrugere. Helt ærligt, en systemadministrator har brug for at lære. For eksempel, på en specialitet "computersikkerhed". Derudover kan du udfylde specialiserede kurser for "skorpe". Men nogle gange kan man undvære det. Det er alt tilfældet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.