Kunst og underholdningKunst

"Bebudelsen" - Leonardo da Vinci: to mesterværker

"Bebudelsen" - Leonardo da Vinci den klassiske bibelske historie. Til billedet af Jomfru Maria, før heralding engel behandlet af mange kunstnere - fra middelalderen til avantgarde. I renæssancen, er denne historie blevet trykt på lærrederne i de store mestre utallige gange. Ikke desto mindre ingen af dem ikke tiltrække megen opmærksomhed fra forskere og beundrere af kunst fra hele verden som et mesterværk af Leonardo.

Vincis "Bebudelsen": beskrivelse af billeder og andre historier

Navnet på Leonardo da Vinci mindst én gang i mit liv hørt endda en, der er en følelse af skønhed dybt fremmede. Men ofte og kunst eksperter snuble på det faktum, at i virkeligheden, en stor geni havde ingen efternavn i traditionel forstand.

Leonardo Vinci - bogstaveligt oversat som navnet på kunstneren. Fra denne lille by i Toscana begyndte sin opstigning til højder af den smukke håndværk.

Fjorten teenager Leonardo går ind i værkstedet af den florentinske maler Andrea Verrokko. Bare seks år, skrev han sin første "Bebudelsen".

Leonardo da Vinci, skrevet i 1472-1475, hhv. Det bevarer stadig funktionerne i kunsten at den tidlige renæssance. Unge kunstner efterlader den traditionelle sammensætning, statisk og verificeret. Arkitektoniske detaljer og møbler strenge geometriske former chotkom foreskrevet i overensstemmelse med lovgivningen i lineære perspektiv.

Tallet på Ærkeenglen og Jomfru Maria er traditionelt opdelt aflange vandrette format værker i to dele. I en ærkeengel Gabriel på dekorative baggrund frosne landskab symboliserer den himmelske verden. I en anden - Maria lige uden for døren. Det hører med til mere jordiske verden. I overensstemmelse med kanonerne af billedet af kunstneren skildrer hende majestætisk sidder foran Bibelen åben på en elegant marmor piedestal.

Fra tradition til sin egen måde

Den tidlige arbejde af den unge kunstner stadig fuld af traditionelle frimærker, og alligevel ser det ud til unik penselstrøg af Leonardo, som vil indeholde hans senere mesterværker. Den fulde kraft af talent, 21-årige kunstner fuldt ud dokumenterer den første "Bebudelsen".

Leonardo da Vinci mere komplet stagnation, unaturlig skønhed. Dekorative detaljer udfylde det, understreger storhed øjeblikket. Samtidig, bibelske billeder blottet for patos.

Tallet af Ærkeenglen sidder fast i trafikken, han rækker hånden i en karakteristisk gestus, den anden holder stilken af en hvid lilje som symbol på renhed og uskyld af Jomfru Maria. Han er afbildet ganske håndgribelig, i tætte gevandter med tunge folder under hans fødder trampet græs. Han forholdsmæssige tal og alligevel jordens Maria, og landskabet, og alle jordiske omgivelser.

Billedet af Mary er også blottet for ikonicitet majestæt. Det er stadig som en dronning, siddende på sin bænk, trone, løftede han sit hoved og roligt at se på messenger. Ikke desto mindre, det er Jorden unge pige. Som et tegn på accept til at lede det fint løfter hendes hånd.

"Bebudelsen" - Leonardo da Vinci? interessante fakta

I lang tid omkring billedet ikke aftaget slag specialister. Mange var tilbøjelig til at betragte det et værk af Ghirlandaios, og ikke den unge Leonardo.

Maleriet blev udsat til et senere indgreb, hvilket gør det vanskeligere for tilskrivning. Ukendt forfatter steget betydeligt Ærkeenglen vinger, hvilket gør dem grotesk stor. De overlevende dagbøger og skitser af kunstneren taler om det faktum, at han trak dem til fuglen, og, mest sandsynligt, i den oprindelige version var langt mere beskeden.

Ikke desto mindre, på trods af slut fragmenter, mange af detaljerne, ingen tvivl om, pege på kunstnerens hånd genkendelige tåget klippelandskab i baggrunden, ansigtet af ærkeenglen, der minder om den første engel, malet af Leonardo i maleriet af sin lærer, udtryksfulde, med anatomisk nøjagtighed overførte hænder, gyldne krøller og tunge gardiner på figuren. Alle disse funktioner er naturligvis, tyder på, at "Bebudelsen" - Leonardo da Vinci.

Anden Jomfru Maria

To år senere, Leonardo skrev en anden arbejde på det samme plot. I dag er denne lille bord gemt i indsamlingen af Louvre. Trods ligheden af sammensætningen, det andet billede er mere intimt, intimitet af billedet. Det er allerede fuldt oplyst funktioner unikke maleri stil Leonardo.

Vi har overvejet maleriet "Bebudelsen" - Leonardo da Vinci. Billeder gør det muligt at sammenligne billedet af Jomfru Maria fra første og andet billede og se, hvilke nye funktioner, det har erhvervet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.