Mad og drikkevarerSalater

Vi forbereder til ferien: et mimoser salat med æble

Alle former for salater har længe været fast inventar af festen. De gør en bred vifte af bordet og giver dig mulighed for at vise værter tabellen dine evner og fantasi. En af de traditionelle, og i tillæg til Olivier salat, har det længe været betragtet som en mimose salat, som fik sit navn takket være den oprindelige visning, ligner denne forårsblomst. Der er mange variationer af denne skål, herunder en af de mest lækre og originale opskrifter - en mimose salat med æble.

For at koge det, du får brug for en bank af fiskekonserves (det skal være i olien, kan du tage Makrelgedde, sardin, tun, etc.), nogle æg, løg (bedre at tage den hvide, ideel til salater, fordi den ikke har nogen stærk bitterhed), gulerødder, et par mellemstore kartofler, æble, mayonnaise. Før hvordan man forbereder en salat Mimosa med æbler, nødt til at være bekymret om ingredienserne. Kogt æg er opdelt i æggeblommer og hvide, den første smuldrede og anden pulveriseret (gaffel kan strække dem godt). Kogte kartofler og gulerødder og gnide på et groft rivejern. Med æble skræl fjernes, hvorefter den gnides på et fint rivejern eller knuses blender. Fisk trukket ud af dåse, knogler fjernet (hvis nogen), og mørbrad er godt æltet med en gaffel. Endvidere brede plade lagt lag, som hver især er omhyggeligt smurt med mayonnaise.

Skiftende ingredienserne er som følger. På Apple lagde fisken, derefter kartofler, løg, gulerødder og æggehvide. Drysses på toppen af alle æggeblomme, mayonnaise promazyvat dens ikke umagen værd. Til at dekorere, kan du bruge kviste af dild og purløg.

Jeg må sige, at salat mimoser tun har en mere delikat smag, især hvis det er fremstillet i overensstemmelse med den opskrift, som anses for næsten en klassiker. For det er nødvendigt bank tunfiskekonserves, 5 æg, ost (fast kvalitet, fortrinsvis Parmesan) polpachki smør, løg og persille. Olien placeret i fryseren i et par timer, og derefter gnides på et rivejern. Kogt æg er knust (æggeblommer og hvide separat). Hak løg, ost gnides, æltet og tun. Derefter er lagene lagt salat. De første vil æggehvider, som er lagt olie. Det næste lag vil være ost, og derefter sætte fisk og løg. På toppen af salat med mayonnaise generøst smurt, der lagde ud æggeblommer. Før servering fadet er bedre at give lidt tid til at indgyde i køleskabet.

Original i forberedelse og smag er en mimose salat med æble og ris. For at gøre dette, 100 gram kogt ris (parboiled bedre at tage, viser det sig ganske smuldrende). Den forberedte skålen salat lagt lag, som er overtrukket mayonnaise. I første omgang vil det blive konserveret fisk i olie knust med en gaffel. Det sætter det hakkede løg, man kan tage så løgene, tilføjer en skefuld citronsaft, og grøn, som vil gøre smagen mere mørt salat. Lagt oven på dampet ris. For at gøre det smager mere komplet, her tilføjes teskefuld sojasovs. Næste vil følge den revet æble. Bedre at tage de sure-søde sorter til bedre kompatibilitet til at smage med ris. Efter det, lagt ud jorden egern, og salat fuldt blindet æggeblommer. Sådan en mimose salat med æble har en interessant smag, som er meget behageligt at fans af usædvanlige flavor kombinationer.

Før fad serveret på bordet, skal det stå i nogen tid i køleskab - til lagene mellem dem gennemblødt. Tid til at forberede denne salat er brugt ikke så meget, måske det er derfor, han henviser til en af de mest elskede. Jeg må sige, at det er svært at finde en enklere og mere lækker end en mimose salat. Opskrift med æble i øvrigt ganske originalt, og denne skål vil pryde ferien bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.