Af teknologiElektronik

Lad os se på, hvordan den aktuelle beregning udføres for strømmen

Inden vi går videre til design af elektriske i dit hjem, skal du foretage en betalingsordning med en angivelse af de forventede belastninger på lokaler og længden af de enkelte afsnit af kablet. For at kompilere en sådan ordning, og at det er nødvendigt at beregne den "magt" af strøm. Korrekt Kortlægning elektriske hjem vil afhente de nødvendige dele af kabler, der vil beskytte din ledninger mod overophedning og dermed muligheden for brand. Lad os se, men hvad er beregningen af den "magt" af strøm.

Korrekt valg af koblingsudstyr og kabel tværsnit afhænger af de forskellige værdier af parametre af elektriske netværk. Den vigtigste blandt dem er den elektriske strøm. Og i den fase af udformningen af disse værdier kan kun afgøres ved en matematisk beregning. Meget vigtigt betragtes som den "magt" i den aktuelle beregning i trefasede netværk, hvor lasten skal placeres jævnt blandt de faser, for at undgå forvridninger. Men i byerne boligområder netværk, disse beregninger skal udføres i udformningen af ikke kun skjoldet men også beboelse.

"Power" aktuelle beregning leveres elektrisk strøm kendte værdier, arten af belastninger og forsyningsspændingen. For en enfaset forsyningsnettet ved hjælp af følgende formel: I = P / (U × cos), hvor:

  • U - det faktiske spænding værdien måles i volt;
  • cos - svarende effektfaktor.

Afhængigt af arten af belastningen magt faktor er valgt. Således for den aktive belastning (varmeelementer, glødelamper) er omtrent lig med enhed. Men når man tænker på, at der i den resistive belastning altid en reaktiv komponent, så beregningen er almindeligt at bruge værdien af cos, svarende til 0,95. Når beregningen belastning, som er kendetegnet ved høj reaktiv effekt (chokes belysning, elektriske motorer, induktionsovn, svejsning transformere , etc.) Taget middelværdi coscp, svarende til 0,8.

For formel-faset AC strømforsyning, har følgende form: I = P / (1,73 × U × cos).

For trefaset net power factor for aktive og reaktive belastninger er fuldstændig ens enfasede net.

Ved anvendelse af de ovennævnte formler er nødvendigt at gennemføre beregninger af alle de magt belastninger af elektriske strømværdier, der skal anvendes på et bestemt sted.

Den næste fase af vores beregninger, vil være valg af kabeltværsnit. Selvom den tekniske litteratur ofte kan finde sådan noget som en "beregning strømkabel", i virkeligheden, er det ikke beregnet, men stadig "valg". Under forstå beregningsformel til at bestemme en aktuel belastning over. I nærvær af visse værdier for strøm og spænding kabel tværsnit er valgt blandt opslagstabellerne. Disse tabeller er meget visuelle og ikke kræver nærmere beskrivelse. Du først vælge trådmaterialet: kobber eller aluminium, og derefter forsyningsspændingen og værdien af strømmen er bestemt af kablets tværsnit.

Her faktisk, vi kiggede på, hvordan man beregner den elektriske belastning og den valgte tværsnit af kablerne til elektrificeringsprojekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.