FinanserBanker

Kort "Fordele", "Hjem Credit": betingelser, bonusser og anmeldelser

For at tiltrække kunder, mange banker bruger en række forskellige bonusprogrammer. De tillader ikke kun at bruge penge, men også at komme med hver købe yderligere bonusser og point. Og, selvfølgelig, de kan blive brugt på køb af nye produkter eller tjenesteydelser på en rabat. Et af disse produkter er banken finansierede kort "Fordele". "Home Credit Bank" byder det til alle deres kunder. Hvilken slags kreditkort? Og hvad er dens funktioner?

Generel information om bankens bonusprogram

Ifølge reglerne for loyalitetsprogrammet af banken, kan, når de foretager forskellige indkøb i organiseringen af klient-butikker får en vis procentdel af kompensation. Som regel er det fast og afhænger af, hvilken type bank produkt. For eksempel, hvis du er ejer af kategorien "Guld" kort eller "standard" ( "Tilbud Gold", "Vores Cashback kort", "Kort Cashback Standard»), og derefter bruge dem du vil finde en bonus i intervallet 1-3% af den købesummen. Desuden kort "goder" ( "Home Credit") "Platin-segmentet" vil give dig kompensation i størrelsesordenen 1,5-5%.

Kort ligner en "god"?

Card forbundet til programmet "fordel", som regel har en tilsvarende tema design. For eksempel, nogle af dem kan du se en slags horn, horn eller trompet med elegante håndtag, raffinerede forskellige mønstre og indlagt med ædelstene. Mens nogle kort har en hvid, og andre - sort baggrund.

Hvem kan deltage i programmet?

Kan deltage på ingen måde alle i programmet. Ifølge bankens forhold, forbindelse til den kun med eksisterende kunder kan særlige tilbud fra "Home Loan". I dette design pakken af sådanne forslag ville koste i størrelsesordenen 990 til 5000 rubler om året (afhængigt af typen af åbne kort).

Ifølge repræsentanter for kreditinstituttet, i dette beløb omfatter ikke kun grundlæggende vedligeholdelse kort, men den periodisering, beregning og annullering af point optjent af kunden i løbet af programmet. Alt dette giver dig et kort over "god" ( "Home Credit").

Nuancer af registrering, deltagelse i programmet

Først forbindelse til program er kun muligt ved afslutningen af kreditaftalen, såsom udformningen af forbrugslån eller kreditkort. Også, banken klient, at der er involveret i andre programmer den finansielle institution kan eje og ønsker at indsende en ansøgning om deltagelse i loyalitetsprogram.

Til regelmæssig obslzhivanie bank i systemet årligt indsamler et gebyr (i overensstemmelse med de gældende takster for kort af forskellige segmenter). Samtidig, hvis slutningen af denne periode, kunden ikke ønsker at trække sig ud af programmet, vil betalingen for de næste 12 måneder blive opkrævet automatisk. Hertil kommer, hver kunde har al mulig ret til at nægte ydelser, men ikke senere end 14 dage fra datoen for aktivering tjeneste. Her er et program "fordel" og handlinger. "Home Credit" afbryder fra at deltage i systemet gratis. Men igen det vil slutte sig til allerede umuligt.

Hvilke kort kan udstedes under programmet?

I øjeblikket er under de eksisterende loyalitetsprogrammer kan udstedes følgende kort:

 • "Tilbud Guld»;
 • "Tilbud Platinum».

For eksempel, hvis din opmærksomhed blev henledt på "guld" kreditkort "Benefits" ( "Home Credit" med det tilbyder at betale for varer og tjenesteydelser på 34,9% pa), så vil du være en revolverende kreditlinje på op til 300 000 rubler, og den afdragsfri periode - 51 dag. Kort "Platin" kan også betale deres regninger inden 29,9% om året. I tilfælde af kontanthævninger for "guld" og "Platin" kort har en enkelt rentesats - 49,9% apr.

Hvor meget bonus kan du tjene?

I overensstemmelse med reglerne i bankens program, der eventuelt køb cards "fordel" (i landet og i udlandet), kan du tjene minimum 1% af det beløb, der bruges ved en. Og i løbet af måneden klienten får lov til at samle et maksimum på 2000 point. Alle bonusser modtaget over grænsen er annulleret som standard. I fremtiden er det maksimale bonus steget til 7500.

For alle køb kan du få point?

Loyalitet program "goder" ( "Home Credit" giver mulighed for at slutte den til alle udfordrere) yder kredit og tilbringe personlige midler med klient kort til at betale for varer og tjenesteydelser.

Antag, at du bruger Gold Card, give et eksempel på de omkostninger, baseret på de modtagne bonusser. Således er det muligt at bruge omkring 7500 rubler for en bred vifte af ture og rejser, 4.000 rubler til at betale for gas station og bilvask, 5.000 rubler vil koste dig ture til restauranter og cafeer, 15 000 vil koste shopping på online-butikker, ca. 18 500 rubler tage mad og andre genstande af daglige forbrug. Som et resultat af månedlige udgifter, ligesom du formår at tjene 5180 bonus, og for året - 62 160. I dette tilfælde opmærksom på, at 1 point er lig med 1 rubel.

Men når et tilsvarende beløb af omkostningerne, men ved brug af andre kort "Fordele" ( "Home Credit Bank" øger andelen af kompensation for indehavere af plast præmie) månedsløn bonus beløb til 5603 og for året - 67 236 point.

Som du kan se, erstatningens størrelse afhænger ikke kun af mængden af indkøb, men også på den type lån produkt, du har valgt.

Hvad kan jeg få flere tilbud?

Ud over de officielt fastsatte bonusser, som du kan få for Kommissionen om eventuelle køb af virtuelle og stationære butikker, herunder udenlandske og indenlandske deltagere i programmet "Fordele" ( "Home Credit Bank" har lanceret denne tjeneste i foråret 2013) kan få ekstra point. Gør det, de kan, kun have foretaget køb hos partnerne i kreditinstituttet. Som regel er nogle af dem der er anført i bunden af siden på den officielle hjemmeside homecredit.ru program.

For at få ekstra bekvemmelighed, er de sorteres i følgende kategorier:

 • Husholdningsapparater og elektronik.
 • Børns produkter.
 • Fritid og underholdning.
 • Andet.
 • Forsyninger.
 • Bøger.
 • Møbler.
 • Tøj, sko og tilbehør.
 • Parfumer og kosetika.
 • Gaver og hobbyer.
 • Fødevarer.
 • Sport og turisme.

Prietom uanset hvilken kategori du vælger, i hvert fald, du venter på yderligere punkter. "Fordele" ( "Home Credit") - et kreditkort, der giver dig mulighed for at kompensere for en del af de midler, der bruges på køb. For eksempel til køb af varer til børn i en virksomhed, får du plus 7% af bonussen, vil et andet selskab bringe dig 5%, og den tredje - 10%.

Hertil kommer, at bankerne selv partnere foretage ofte yderligere aktier for at tillade, ud over de ekstra point fra "Home Credit" og få en anden discountbutik er 10-20%.

Kort "fordele" ( "Home Credit"): Betingelser

Tjek kortet, "fordele" er russiske borgere i alderen 21 og 64 år. De skal arbejde, har en permanent registrering i regionen, åbner kreditkort. Deres erfaring i det sidste arbejdssted bør ikke være mindre end tre måneder. Det forventes også at have tilstedeværelsen af faste og mobile telefoner.

Ansøg om registrering af "gode" kort ( "Home Credit" giver hende alle i 10-15 minutter) i enhver gren af kreditinstituttet. Desuden kan alle drage fordel af online-registrering. Men i dette tilfælde, du stadig har, for at besøge kontoret og præcisere nogle af detaljerne på telefonen. Af dokumenter til registrering af kortet, skal du kun et pas.

Det er angivet i ansøgningen om registrering i systemet?

Ved indsendelse online ansøgning om kort "fordele" skal du angive følgende punkter deri:

 • Fulde navn;
 • antal og fødselsår;
 • gulv;
 • e-mail-adresse;
 • mobiltelefonnummer;
 • serie og pas nummer,
 • konto på det sociale netværk (hvis det findes).

Næste vil kun acceptere informations behandlingsregler og indsende et udfyldt ansøgningsskema.

Kontrol og nem implementering af programmet operationer

For nemheds skyld, som lovet "Hjem Credit Bank" bonusser på kortet "fordel" kan overvåges og styres ved hjælp af en personlig konto. Til dette formål, men du skal først tilslutte netbank tjeneste, og derefter gå gennem en simpel registreringsprocedure. At gå ind i den personlige konto, kan du udføre følgende handlinger:

 • kontrollere oplysninger vedrørende betalinger og sendt til regnskabet;
 • udføre pengeoverførsler;
 • betale kortene, at købe varer online butikker;
 • til at betale gælden på lånet;
 • overvåge rettidig indførelse af den obligatoriske månedlige betaling på lånet.

Tips til deltagere i programmet

Blandt den enorme mængde af vigtige oplysninger vedrørende programmet "Benefit", har vi identificeret en række vigtige og interessante punkter. For det første at få svar på eventuelle spørgsmål i forbindelse med søgningen efter den nærmeste filial for at oprette forbindelse til bankens program, kan du ringe til hotline 8 (800) 700-10-29. For det andet er det nødvendigt at udveksle de akkumulerede point i løbet af året. Ellers vil de ikke blive overført til den næste periode, og simpelthen aflyst.

For det tredje, i løbet af den afdragsfri periode og i mangel af gæld på lånet, du ikke betale renter. Hvis en lang tid der er gået afdragsfri periode, og du har ikke tid til at tilbagebetale lånet, vil banken opkræve dig interesse er nødvendigt, og for hele fase-gratis tjeneste. Og endelig deltager i loyalitetsprogram, kunden har fuld ret til at bruge et ubegrænset antal af bank kredit midler.

Hvor du kan tilbringe penge tjent bonusser?

Tilbring akkumulerede point kan bruge en personlig konto i netbank. For at gøre dette, skal du blot indtaste passende brugernavn og adgangskode, indtaste, skal du vælge fanen "fordele" og være opmærksom på listen over varer og tjenesteydelser, der kan bruges. I dette tilfælde vil du være i stand til helt eller delvist at afbetale køb betaling. I dette tilfælde vil alle afhænge af antallet af indsamlede point. Efter at have brugt bonusser er deres annullering.

Hvad tilbagemeldinger kan høre om programmet?

Som lovet "Home Credit", "fordel" (anmeldelser om dette program kan findes nedenfor) - er en særlig loyalitet tjeneste, hvilket giver en restitution og inspirere nye indkøb. Men hvad de siger om sådan en attraktiv brugere program?

For eksempel har nogle af deltagerne i programmet udtrykte deres beundring. Ifølge dem, at betale kortet med den "gode" er meget praktisk, fordi pengene er afskrevet hurtigt og i samme tempo krediteret point. Andre, tværtimod, deler deres negative erfaringer. Ifølge dem bliver det klart, at når de forsøger at betale for varer akkumulerede bonuspoint i et af partnerlandene netværk af apoteker har en misforståelse med sælgerne. Dette skyldes det faktum, at de fleste af dem er ikke godt informeret om arbejdet med scoringer og ikke ved, hvordan man skriver dem.

Atter andre siger det besvær bonusser overvågning via internettet banken. Ifølge dem, på samme tid kan du få vist kun de sidste fem forudbetaling og krediteres for de tilsvarende punkter. Som et resultat, de havde for manuelt at søge efter og overføre alle data for bedre kontrol i en separat Excel-fil.

Fjerde ros stemmetællere hotline, hvorigennem de var i stand til at løse konflikter med tilmelding bonusser.

Kort sagt, de kort "fordele" - universelt værktøj. Det giver dig mulighed for at handle hos dine foretrukne butikker og få nogle ekstra bonusser og rabatter. Og indløse point igen blive brugt til at betale for varer og tjenesteydelser. Systemet er ikke nyt, men det er stadig relevant og efterspurgt blandt bankernes kunder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.