Hjem og familieKæledyr

Om, hvor katte dø ...

Venner, som om det ikke lyder trist, men hver af os, der holder kæledyr som en kat, før eller senere nødt til at udholde en meget trist periode - hans død. I dag vil vi tale om, hvordan katten døde.

Desværre, intet varer evigt i dette liv. Dying alt liv: planter, mennesker, dyr ... Hvis vi taler om fortiden, så måske den mest usædvanlige død er netop i katte.

Katte - et mysterium af naturen

At lære at dø kat, vil vi tale om senere. Tillad et par indledende ord. Katte - en temmelig usædvanlige pattedyr. Ikke underligt, de altid tilskrives de mest mystiske egenskaber. Men uanset hvad de var, en af dem er syge, bliver gamle og, selvfølgelig, efterlader denne verden. Så lad os lære, hvordan katte dør.

Hvorfor de skjule før han døde?

Venner, så jeg vil tale meget triste ting. Personligt har jeg en tåre, når jeg hører om det. Men, som man siger: "ordene af en sang kan ikke slette."

Når et hus kat ved, at det er noget uforståeligt, så febrilsk begynder på udkig efter et afsides sted, hvor ingen kan forstyrre. Hvis katten er ved at dø hjemme, er det først og fremmest forsøger at skjule fra hans mestre, som hun engang lidenskabeligt og hengivent elskede. I smerte og føle faren dyret indvindes af noget, der kan skade ham ... Venner, det er trist at sige, men dit kæledyr i hans sidste øjeblikke i livet er fuld af tillid til, at det fornærmet nogen fra dig, at han blev angrebet, der forårsager frygtelige smerter. En kat kan ikke (og vil ikke være i stand) til at forstå præcis, hvem fik hende denne smerte. Det er derfor, at dyret foretrækker at gå væk fra alle for at forsøge at beskytte sig mod farerne ved det ukendte for ham.

Udtalelse fra forskere

I dag, for at forstå, hvordan en kat dø af alderdom, er ikke overraskende. Forskere har bevist, at dyret ikke kan se, hvorfor i går sin skattede og holili, og i dag var det meget smertefuldt. Selvfølgelig katten - ikke en person, og forklare, hvad der sker med hende, hun kan ikke nogen, så døende oplever kolossal stress. Forskere siger, hvis din kat pludselig blev skjult for dig i de mest utilgængelige steder i huset, blev hun kommer til at dø af alderdom.

Død af en kat og en persons død - to forskellige ting

Der er betydelige forskelle i, hvordan kattene dø, og dø som et folk. Folk på deres dødsleje bliver meget skræmmende, fordi de begynder at tro, at der er - i efterlivet. Enhver bange for døden. Vi er bange for det hele sit liv. Vi giver ikke hvile til tanken om, at når vi forlader denne verden for altid.

I tilfælde af katte, er det anderledes. De har ingen frygt, fordi de simpelthen ikke ved , hvad døden er! Katte kan ikke tænke, derfor, på sit dødsleje, at de ikke har nogen tanker om livet efter døden. De har lige ondt. De forstår ikke, hvorfor dette sker, og hvad der vil ske næste.

Hvad gør man, når en hunds død?

Selvfølgelig, bor på! Prøv ikke at torturere dig selv. Græd ikke bitre tårer kæledyr. Tværtimod husker de glade og lyse øjeblikke af dit liv med ham. Og igen, fjerne alle personlige ejendele fra de døde kat (skåle, bakker, legetøj). Tror ikke, at dette er grusom. Simpelthen, hvis du ikke gør det, du vil blive løbende plaget, at se på dem og huske din favorit kat ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.