SundhedSygdomme og betingelser

Tragt bryst deformitet: funktioner og konsekvenser

Deformerede bryst dag har 1-2 promille. For eksempel, gode kvalificerede hospital eller en klinik diagnoser sådan afvigelse i ca. 150 patienter om året.

Det er temmelig SÆSON Cue indikator, som ikke er på sit bedst beskriver den generelle tendens for at forbedre sundheden.

En af de mest almindelige af disse afvigelser er tragt bryst deformitet.

Ifølge nogle rapporter, et barn ud af tre hundrede har denne defekt. Han nedtrykkes i brystbenet (i retning af rygsøjlen). Med en sådan deformation henvisning til toppen af recessen repræsenteret peritoneum og nederste brystet.

Vægge på siderne af det deformerede område dannet brusk ribben. Thorax selv ser visuelt forbedret.

Tragt bryst deformitet væsentligt påvirker den krumning af rygsøjlen i bryst-regionen, som meget amplificeret under dens indflydelse.

Årsagen til denne afvigelse er unormal udvikling af de kystnære brusk og mellemgulvet. Tragt bryst deformitet - ikke kosmetisk defekt udseende. Unormal udvikling af brystbenet fører til fortrængning og komprimering af de indre organer, til et alvorligt brud på deres opgaver.

mulige vibrationer Niya blodtryk: den øvre grænse er reduceret, og bunden - forøges. Trykket kan også øges i store vener.

Efter fødslen af barnet ikke føler noget ubehag. Men en aktiv krop udvikling tidligt i livet bidrager til og forværre stamme. Dernæst er der en betydelig forsinkelse i fysisk udvikling, der er forstyrrelser i det autonome system forstyrret aktiviteterne i lungerne. I tre år barnet har et sæt af forskellige sår.

Den tragtformede deformation af brystet er opdelt i flere sorter, afhængigt af symmetrien af tragten og dybde. Sidstnævnte påvirker forskydningen af hjertet til siden.

Den første grad er bestemt af to-centimetric dybde tragt (2 cm). Denne fordybning forårsager ikke forskydning af hjertet.

Det andet niveau omfatter en tragt dybde på 4 cm Dette hjerte er også forskydes til siden (med en sådan deformation - 3 cm fra dens normale placering) ..

Hvis tragten har en dybde på mere end 4 cm, angår den en tredje grad (hjertet i dette tilfælde kan fortrænges med 3 cm).

Når diagnosen "tragt bryst deformitet 'behandling uden handling er kun mulig, når den indledende (første) grad. Korrektion opnås ved aktiv brug af særlige øvelser og uddannelse en voksende sportsgrene: roning, svømning, basketball, volleyball.

I en mere kompleks grad af deformation af drift. Som regel er det muligt i en alder af 3-14 år. Barnet er undersøgt i detaljer for ikke at miste opmærksomhed andre sygdomsfremkaldende stamme. Umiddelbart før operationen udføres et behandlingsforløb. Operationen udføres ved en af to metoder tiere. Men, alligevel, hvis drenge tragt bryst deformitet, det ikke truer hæren. Selv om sidstnævnte dom, på trods af de negative tendenser, betyder det ikke lette livet for en ung person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.