BilerSUV'er

"Skoda" - delefiltre og SUV'er: lineup, fotos

Skoda - et af de selskaber i Volkswagen -koncernen. Indtil for nylig, den producerer høj kvalitet og billige sedans og hatchbacks. Men i slutningen af det første årti af det nye århundrede, har det udgivet den første bil med off-road egenskaber, som åbnede den model linje i denne retning.

Skoda Yeti 2009

Crossover Škoda Yeti, så opkaldt efter den selvsikre adfærd på en snedækket vej, i 2010, blev opkaldt Family Car of the Year. Den er ideel til rejser med børn. Delefiltre "Skoda Yeti" funktioner oprindelige udseende, som er blevet anerkendt af det offentlige med det samme. De kaldte selv den mest grimme i sin klasse. Tagrælinger gøre bilen visuelt højere. Maskinlængde - 4,2 m, bredde - 1,8 meter, højden -. 1,7 m ROUGHTERRAIN det gav frihøjde på 180 mm.

Stammen er en fem-personers og fem-dørs kompakt crossover volumen på 405 liter, mens bagsæderne foldet - 1760 liter, kan rumme mere end et halvt ton last, som er mere sikker og kan pålideligt ved hjælp af hele sættet af net. Jeg skulle til at crossover foran-hjulet og firehjulstræk versioner. Han havde benzin- og dieselmotorer, der spænder fra 105 til 170 liter. sek., automatisk eller manuel transmission.

Skoda Yeti 2014

Virksomheden "Skoda" crossovers, som har fundet deres niche, opdateret fem år senere. En tilstrækkelig lang periode, men Yeti blev udgivet på to forskellige måder. By bil er blevet et elegant og stilfuldt, og designet til forstæder rejseeksperterne kaldes Yeti Udendørs fyldt med eventyr ånd. Terræn udførelsesform suppleret karakteristisk crossover karosseri.

Begge muligheder er perfekt kontrolleret både på byens gader og på landeveje. Eksternt, varierer den nyindrettede udgave primært design foran, bi-xenon forlygter. Inde forsiden har ændret sig, blev det mere end elektronik, der var en bakkamera og avtoparkovschik. Rummelige og komfortable interiør er blevet mere moderne - hans efterbehandling materiale.

Kraftaggregatet kan være en benzin, en kapacitet 105, 122 og 152 på den forreste-l. a. Eller diesel, kapacitet 140 liter. a. på firehjulstræk version med robotiserede gearkasse DSG seks eller syv-trins. Meget snart vil den blive fuldstændig renoveret Skoda Yeti i MQB modulære platform.

Version af Skoda Yeti i Rusland

Ved udgangen af 2015 ved en hockey turnering i Moskva blev præsenteret for offentligheden skabt specielt til det russiske marked Skoda Yeti Hockey Edition i en Ambition plukning. Denne model har en original sort-sølv design på de sytten tommer støbt hjul diske, sølv tagrælinger, dørtærskel og navneskilte og klistermærker på et givent emne. Interiøret har ændret polstring sæder. Der er en ny tre-egede rat med en trapezformet.

Listen over udstyr omfatter et styresystem dyppet og fjernlys, tågelygter med kurvelys funktion, regnsensor, bageste parkeringssensorer, dual-zone klimaanlæg og meget mere. Det blev udgivet et begrænset antal biler. De kan udstyres med nogen magt enhed af motoren linje af standard Yeti. I almindelighed er det ikke ligefrem en ny "Skoda" crossovers "Bigfoot" er ikke længere en sjældenhed, og kun en dejlig forandring for russiske bilister.

Skoda Octavia Scout

Den velkendte "Octavia" i 2009 udvidet sortiment af SUV'er "Skoda". Delefiltre med præfikset Skout - hjulstræk fem-dørs med stor frihøjde (171-180 mm) biler. De er stabile, hurtigt og sikkert. Køretøjets længde - 4,6 m, bredde -. 1,78 m Metal lægter på kraftige kofangere visuelt øge bredden af maskinen. Kraftfuld (152 l. C) En benzinmotor på 1,8 liter med tiden er blevet erstattet af mere miljøvenlige og økonomiske to-liters dieselmotor. Dens kapacitet - 140 liter. a. Mængden af stammen af en kompakt stationcar - 580 eller 1620 liter.

Den opdaterede version af 2014 noget forandret udseende. Syntes beskyttende overlejringer på vinger, forbedrede tågelygter, sytten-tommer fælge. "Octavia spejder" kan trække en trailer der vejer op til 2 tons Øget vinkler for indrejse og udrejse :. 16,7 ° og 13,8 °. Det bliver stærkere og motorerne. Benzin, volumen 1,8 liter, producerer 180 liter. c, en to-liters diesel -. 150 og 184 liter. a. De arbejder med en seks-trins manuel gearkasse som og DSG. Alle motorer overholder den internationale standard Euro-6. Med crossover dieselmotor kan accelerere til en hastighed tæt på 220 km / t.

produktlancering

Hvis "Octavia Scout" - touring klasse "C" med off-road egenskaber, den "Yeti" - den rigtig bil SUV klasse af "Skoda". Crossovers, som er forberedt til frigivelse, er et trin over og under Yeti.

Elskere af "Skoda" venter på opdatering "Yeti" gennemsnitlig crossover, fremkomsten af et stort syv-sæders med en endnu ikke helt bestemt navn, men allerede præsenteret for offentligheden. De fleste miniature kaldet "Polar» (Skoda Polar), som showet blev flyttet til 2017.

Den ældre model

Ny stor 7-sæders crossover "Skoda" har givet et nyt navn, der vil blive udstedt. Af den måde, det er tredje titel, som er et projekt.

Begrebet en stor SUV blev udviklet under navnet "Skoda Snoumen» (Skoda Snowman). Verdenspremiere på Geneve Motor Show, som fandt sted i marts 2016 blev afholdt under navnet Skoda visioner. Og i serien vil gå Skoda Kodiak, som forventes at repræsentere offentligheden i Paris i efteråret 2016 på Motor Show. Ny "Skoda" - en stor crossover. Dens dimensioner: 4,7 × 1,91 × 1,68 m.

Eksperter beskriver udseendet af konceptbilen som en kombination af tjekkisk kubisme og tradition for bøhmisk glas, skarpe linjer og skarpe kanter med det spil af lys og skygger på de kunstfærdigt afgrænsede bøjninger. Crossover ser udtryksfuld og mystisk. Modellen, som blev præsenteret på motoren, udstyret med blandet motor. Benzin motoren udvikler strøm 1,4 TSI 156 liter. a. og fungerer med elektrisk effekt på 54 liter. a. Motoren flydende brændstof gennem en seks-trins robotiserede gearkasse DSG overfører drejningsmoment til forsiden og en elektrisk - til bagakslen.

Intelligent wheel drive system, der ikke kræver en mekanisk kobling, styrer de forreste og bageste køretøjsaksler uafhængigt af hinanden. Motorer er forbundet med hinanden, føreren i forskellige driftsformer kan skiftes med en elektrisk trækkraft og til at oplade lithium-ion-batteri, hvis kapacitet 12,4 kWh. Kits anbragt før dets bagaksel. Designere løfte, der byggede på MQB modulære platform bil vil blive udstyret med flere kraftenheder, magt der varierer fra 150 til 280 "heste" med multi-hjulstrukne transmission. Og det vil blive produceret i de syv-sæders, og i de fem-sædet version.

Junior model delefiltre "Skoda"

Delefiltre, er intervallet som kun repræsenterede mellemstore og store biler, har udvidet sin linje i den mindste klasse af "Skoda Polar". Det er kendt om bilen, indtil en lille smule. Hun skabte på platformen af den nye Volkswagen Taigun. Det faktum, at det nye selskab "Skoda" - en crossover, et foto show i utvetydige vendinger. Primært på grund af de billeder og de foreliggende oplysninger er trukket.

Kendetegn nyttig plads skal være beskeden. Designet vil blive foretaget i virksomhedernes stil af gruppen, for den sags skyld, og det indre, som vil være ergonomisk. Motorer vil være små, tre-cylindrede, med lavt brændstofforbrug. Frigivelse forventes kun i forhjulstræk version.

Den nye "Skoda Fabia Combi"

Virksomheden "Skoda", crossovers og SUV'er, som indtil for nylig blev præsenteret en enkelt model, er blevet en leder i omdannelsen af de eksisterende ændringer i SUV klassen modeller. Denne alsidige "Octavia", og en helt ny version af "Fabia Combi", kendt siden 2008. Skoda Fabia Combi Scout Linje blev et firehjulstræk med beskyttende plastik tøj, seksten-tommer hjul (sytten-etableret for et gebyr), ekstra undervognsbeskyttelse under udhæng.

Udformningen af modellen meget sølv. Dette skinner og bund beskyttelse og en overflade af sidespejlet, og tågelygter. Disse dele er skraveret sort plast nederdele, dørtrin og hjulkasser af samme farve. Designere tror endda tæpper i kabinen, som er beskyttet mod snavs off-road særlige belægning. Det nye er som en benzinmotor på 1,2 liter volumen, og diesel og 1,6 volumen 1,4 liter, svarende til standard Euro-6.

Skoda planer fra mange virksomheder. Modellen rækkevidde er stigende som en fornyet allerede eksisterende og helt nye udviklinger. De er forenet af traditionel kvalitet, pålidelighed og relativt lave priser. Det er stadig uvist, hvad der ellers den nyankomne vil blive præsenteret for retten af fans af delefiltre og SUV'er i Europa, Rusland og Kina.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.