SundhedSund kost

Kan jeg drikke kaffe under amning?

Alt for mange kvinder, især dem, der elsker den søde drikke og kan ikke leve uden det, efter levering stille et spørgsmål: "Er det muligt at drikke kaffe, mens ammer?" Dette skyldes det faktum, at det indeholder et stof, som kan skade barnet.

Lidt af en drink

Kaffe - det er måske en af de mest populære drikkevarer. Producere det fra kaffebønner. Nu er der forskellige typer af denne drik. For eksempel det naturlige kaffe, som fremstilles ved formaling af de ristede bønner og efterfølgende madlavning. Også det der er så mange sorter, ikke mindre og brygning metoder. Næsten alle lande har sin egen proprietære opskrift.

Også for nylig har der været andre populære typer af kaffe :

 • opløseligt;
 • i pulverform;
 • Det er også i granulatet.

Hver af disse typer har sine beundrere og fans.

Sammensætningen af kaffe og dens indvirkning på menneskers

Hvilken slags indvirkning har kaffe på den menneskelige krop? Den mest kendte evne, hvilket er grunden til denne drik er så populær er dens evne til at juble op en person. Alt for mange mennesker kan ikke forestille mig selv uden en formiddag kop kaffe. En anden af dens indvirkning på den menneskelige krop er, at det har en vanddrivende effekt. Det er også indiceret til hypotensive patienter og dem, der lider af migræne.

Som en del af kaffen, da der er en tilstrækkelig mængde næringsstoffer (aminosyrer, vitaminer og andre.). Alt dette gør denne drik er ikke bare velsmagende, men også helbredende.

Indflydelse af kaffe på barnet gennem modermælken

Hvad er konsekvenserne for barnet kan være, hvis du drikker kaffe, mens ammer?

 • Barnet bliver mere overgearet.
 • Måske fremkomsten af et udslæt på kroppen.
 • Da kaffe har en vanddrivende evne, at barnet kan miste en masse væske på grund af det faktum, at moderen bruger denne drik.
 • I udnævnelsen af lægemidler, som er i sin sammensætning har koffein, mulig overdosis.
 • Også komponenter af drikken kan påvirke hastigheden af tilbagetrækning fra kroppen af calcium og andre næringsstoffer.

Imidlertid bør ikke alle de ovennævnte tages bogstaveligt. Så mange eksperter mener, at den ammende mor kan drikke kaffe, hvis barnets krop reagerer på den normalt. For at gøre dette, skal du kontrollere barnets reaktion en lille mængde af det.

Undersøgelser af speciallæger på "Kaffe og baby"

mange læger mener dog, at denne drik er skadeligt at bruge i amning. Dette skyldes det faktum, at den voksne koffein tilbagetrækning er meget hurtigere end en ammende barn. Derfor er der en risiko for ophobning i kroppen. Som et resultat, barnets nervesystem er konstant for ophidset, og i virkeligheden i denne periode, det er en aktiv dannelse og etablering. Normal output af koffein i baby vil være det eneste år af sit liv.

Udover milten barn kan erhverve og allergier af varierende grader på grund af sin store ophobning i kroppen.

Dette er, hvad læger og begrunde, hvorfor du ikke kan kaffe ammende mødre. Og hvis du ikke kan bruge det under amning, er det bedst ikke at ignorere denne rådgivning.

Anbefalinger til moderen, der drikker kaffe under amning

For et barn til at føle sig godt, hvis min mor stadig drikker denne drik, samt reducere den potentielle risiko, bør følge nogle regler:

 • at afstå fra brugen umiddelbart efter fødslen barn (tre måneder), når det er dens tilpasning til omverdenen, til den nye mad;
 • hvis ingen kaffe ikke er muligt, er det bedst at indtaste det i kosten af første halvdel af dagen, at barnet ikke var ivrige af aftenen;
 • også nødt til at drikke en drink, så snart barnet pokormlyu;
 • mens kaffe forbrug under amning, og at der er en masse af væske i menuen;
 • også skal indebære i diætetiske fødevarer, hvor en stor mængde calcium til stede (siden kaffe letter en hurtig fjernelse fra kroppen);
 • anbefales også at drikke det gennem dagen, en kop, for at have tid til at fjerne koffein fra kroppen barnet;
 • gennemgå alle koffein-holdige fødevarer og begrænse alle de samme.

Hvis du overholder ovenstående anbefalinger, er det muligt at undgå de negative manifestationer. Det vigtigste er at konstant at overvåge barnets tilstand, især i de første dage efter den første brug.

Hvad er den bedste kaffe under amning

Drik kaffe, mens du ammer brug produktionskvalitet. Bedre, hvis det vil være friskmalet majs - hvor drikken er meget mindre koffein end hvor at bruge færdiglavet, købte produkt. Også, hvis kornene ikke er stegt, de har brug for til at pre-yngel, og slibningen skal være stor. Dette vil alle bidrage til at reducere mængden af koffein i drikken. Prøv også at drikke kaffe med mælk, det kan reducere mængden af forbrugt drikkevare, men smagen er stadig.

Hvis vi taler om opløseligt produkt, det indeholder koffein mange gange mere end jorden. Dette kommer fra det faktum, at for udarbejdelsen af opløselig drik bruger ikke den bedste kvalitet korn (fordi i princippet køberen ser kun det endelige produkt).

Hvis moderen ønsker at have en kop kaffe, når fodret modermælk, er det således bedre, at det var naturligt. Dette vil medføre mindre skade på barnet.

Jeg må sige et par ord om denne populære sidst kaffe som grøn. Hans damer anvendes til vægttab. Selvfølgelig, efter fødslen, mange er villige til at vende tilbage til de gamle former, men gør det ikke så hurtigt. Den første ting at fokusere på dit barns behov og også tage hensyn til din modificerede organismer. Efter levering, det vil tage nogen tid, så han gik tilbage til normal. Nå, efter allerede kan bruges, og grøn kaffe til vægttab.

Hvordan drikker kaffe på amning

I princippet bør en fornuftig brug af denne duftende drink på den mængde mælk ikke blive berørt, men hvis din kost er dens store antal på det tidspunkt, hvor du fodrer din baby, kan det reducere sin genereret nummer. Derfor anbefales det i brugen af denne drik til at følge nogle af anbefalingerne, samt kost, så mælken ikke forsvinder. Eller endda erstatte kaffe med amning andre mere brugbare og mindre farlige drikkevarer.

Kaffen kan udskiftes under fodring barn

Hvis du beslutter ikke at drikke kaffe, mens fodring sit barn, så han ville ikke skade eller af andre grunde, men fra tid til anden, du ønsker det, kan du bruge erstatninger. Det kan være:

 • cikorie;
 • hvis barnet ikke har allergi, kan du bruge en række af urteteer;
 • passer også en række urtete;
 • vil det være nyttigt at brygge dild vodichku, i stedet for dild kan anvendes anis eller spidskommen.

Disse drikkevarer kan erstatte kaffe ved amning, men som indførelsen af andre produkter i deres mors kost bør omfatte nøje.

Af disse erstatninger er mest almindeligt egnet cikorie. Dette naturprodukt er meget nyttige for organismen, samt dens smag er meget lig din favorit drink.

For at forbedre smagen, kan du tilføje en kop kaffe, ammende mødre vil sige ikke ondt. Det vil være værre, hvis begrænse deres smagspræferencer, som det er stressende for kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.