ComputereComputerspil

God simulator flyvning skal kæmpe

Mennesket har altid tegnet på himlen. Men drømmen til at flyve som fugle begyndte at blive til virkelighed kun lidt over et århundrede siden. Fra da af deres egen klatre ind i himlen det er blevet lettere, men rattet i bevingede maskiner er stadig ikke tilgængelige for milliarder af mennesker. Alt dette er et stort publikum af potentielle brugere af computere, som om han ventede på spiludviklere. Når pc'er har lært at spille på skærmen grafik, der dukkede straks programmet, hvilket gør det muligt at tage en virtuel flyvning i elektronisk himlen.

Som med enhver form for edb-programmer, har en god simulator flyvning, der er vidunderlige, er der dem, som det er umuligt at tage alvorligt. Selv om det er underforstået, at definitionen af "god" i dette tilfælde - som stadig er et problem. Sporer udføres indtil videre, men et konkret svar er endnu ikke blevet fundet.

Det hele startede jo i 1979, med den rem, der etablerede den første nogensinde Microsoft Flight Simulator. Udviklingen begyndte straks, og det gik på to måder. Oprindelse - med vægt på realistiske komponent. Her den ubestridte leder af den allerede nævnte MFS (siden 2012 er simpelthen MF) og X-Plane. Simuleringer skelnes så tæt som muligt på den virkelige fysik søgning, identiske kontroller (rat med motoren styrepinden), realistiske data på terræn, verdens største lufthavne, vejr og trafik fremragende grafik (kok magtfulde "jern"). Et komplet sæt af funktioner, der bør have en god simulator flyvning, er det ikke?

For dem, der ønsker ikke at gå i skole til civile piloter (og de to ovennævnte simulator kan bruges til undervisningsformål), og hurtigt kaste i himlen kampene maskine, så meget, at fjenden bare fnug, men fjer tilbage, en imponerende eskadrille flyve god simulator flyvning arkade fokus. Her er fokus på tre episoder fra historien om det XX århundrede: verdenskrig, anden verdenskrig og moderne bekæmpe jet fly hverdage.

At flyve på fly, født efter kun et årti efter den første "Kitty Hawk" flyvning i verden, ville være tilstrækkelig Rise of Flight: Iron Cross Edition. Det bedste simulator sidste (så må det være), Anden Verdenskrig, med det første år af det XXI århundrede og den dag i dag - "IL-2 Sturmovik". Sammen med alle dets ændringer, samt separat udstedt "Birds of Prey" og "Battle of Britain", kan du deltage i næsten alle større luftslag fra Anden Verdenskrig på en række forskellige mærker og typer af fly. En komplet billede af Knights of i dag himlen vil Lockon: Flaming Cliffs, DCS: A-10C Warthog og DCS Ka-50: Sort haj. Sidste simulator dedikeret til den berømte russiske kamp helikopter "Black Shark".

Det menes, at en god flysimulator skal opretholde en rimelig balance mellem realisme og arkade. Men det er en teori og praksis af beviser lidenskabsløst: en civil luftfart simulator er ni dedikerede militær luftfart. Piloter bliver nu Give adrenalin, og hvor hans bud på en transkontinentale fly af Airbus?

Således at den bedste simulator flyvning på pc'en 2013 kæmper. Og dem, stille og roligt træde til side til side, hvilket gør plads til et helt fantastisk online militære luftslag - World of krigsfly! Projektet har fået utrolig popularitet, kan sammenlignes kun med sin halvbror, selv før dens udgivelse - World of Tanks. Ligesom på jorden, på himlen, vil alle løse teamwork, netværk, taktiske ideer. Og lad modelfly er begrænset til de første jagerfly. Når desværre ivrig virtuelle flyers?!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.