Kunst og underholdningKunst

Impressionismen og dens indvirkning på den efterfølgende retning i maleriet.

Alt har sin oprindelse et sted i fortiden, herunder kunst. Tendenser i maleriet har ændret sammen med tiden, og strømmen er ikke alle klar. Men alt er nyt - er godt glemt gammel, og for at forstå den aktuelle kunst, er det ikke nødvendigt at kende historien om kunst fra oldtiden, er nok til at huske malerier af det XIX og XX århundreder.

Den midterste af det XIX århundrede - en brydningstid, ikke blot i historien, men også kunst. Alle, der kom før: klassicisme, romantik og den mere akademiske - strøm, der var begrænset. I Frankrig blev 50-60-erne af udviklingen i maleriet spørger den officielle Salon, men den typiske "salonovskoe" kunst ikke passer alle, viste det sig og forklarede den nye retning. I maleriet af den tid, der var en revolutionær eksplosion, der brød med de århundredgamle skikke og traditioner. Og en af de epicenters i Paris begyndte i foråret 1874 de unge malere, heriblandt Monet, Pissarro, Sisley, Degas, Renoir og Cézanne, organiseret deres egen udstilling. Værkerne præsenteres der, helt forskellig fra salonen. Kunstnere anvendes en anden metode - refleksioner, skygger og lys, der transmitteres rene farver, de enkelte slag, formen af hvert objekt, som hvis opløst i en luft-lys miljø. Ingen anden bevægelse i maleriet ikke vidste af sådanne metoder. Disse effekter har hjulpet så meget som muligt for at udtrykke deres indtryk af de stadigt skiftende ting, natur, mennesker. En journalist kaldte gruppen "impressionisterne", hvilket han ønskede at vise sin foragt for de unge kunstnere. Men de tog ordet, og han til sidst slog sig ned og gik ind aktiv brug, mister en negativ forstand. Så der var impressionisme, i modsætning til alle de andre områder i maleriet af det 19. århundrede. Ved første reaktion til innovation var mere end fjendtlig. Alt for fed og købe en ny maleri ingen ønskede, og bange, fordi alle de kritikere ikke tog impressionister alvorligt, lo ad dem. Mange sagde, at impressionisterne ønskede at opnå hurtig berømmelse, de ikke kan lide et skarpt brud med konservatisme og akademisme samt ufærdige og "snusket" type arbejde. Men at give op deres tro kunstnere kunne ikke få endnu sult og fattigdom, og de holde ud, så længe deres kunst endelig anerkendt. Men vent på anerkendelse kom for lang tid, nogle af de kunstnere impressionistiske derefter ikke længere var i live.

I sidste ende, der blev født i Paris 60'erne var af stor betydning for udviklingen af verdenskunst af det XIX og XX århundreder. Efter alt, blev den fremtidige retning for maleri fra impressionisme frastødt. Hver efterfølgende stil vises i jagten på den nye. Post-impressionisme gav anledning til de samme impressionister, der har besluttet, at deres metode er begrænset: en dyb og multi-værdsat symbolik var en reaktion på maleriet, "tab af mening" og en modernistisk, selv sit navn kræver en ny måde. Selvfølgelig, fordi 1874 i kunst der har været mange ændringer, men alle moderne bevægelse i maleriet eller anden måde frastødt fra de flygtige indtryk af Paris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.