Sport og FitnessAtletik

Venera Zaripova: biografi og foto

Venera Zaripova - plast, yndefuld, bare unikt, men samtidig genert og reserveret. Hun er gudinde i sport og i livet. Hvilken skæbne ventede denne bemærkelsesværdige kvinde? Hvilket hun var i stand til at opnå i livet? På alle disse spørgsmål vil du finde svar i artiklen.

Kort biografi af atleter

Venera Zaripova blev født i en tatarisk familie i Tash-Kumyr der var i den Osh-regionen af den kirgisiske SSR, April 5, 1966. Tidlige år piger har været ganske vanskeligt. Hun blev født den femte i sin store familie. Vanskelige levevilkår, sammenkæde hans far af politiske grunde ... Det har også bidraget til dannelsen af den faste karakter af de fremtidige Sports Champions.

Straks efter min datter blev født, blev min far sendt i eksil i Uchkuduk (af den simple og banale dengang grund - uenighed med de synspunkter, som den part). For at mødes med familien far til Venus kun tilladt to gange om måneden. Da hendes datter blev lidt ældre, hans mor tager en temmelig vigtig beslutning - at flytte ind hos sin far i Uchkuduk til familien var sammen (heldigvis blev det tilladt af myndighederne). 7 personer, fem af dem - børnene boede i en et-værelses hytte. Så Zaripov familie begyndte at leve i Uchkuduk. Mor gav hele sit liv til uddannelse af børn, og faderen havde en hård tid - han arbejdede for mine.

Venus Uddannelse

Modigt overvinde alle de vanskeligheder, der faldt til deres skæbne, Zaripov gjorde alt for at ikke forstyrre børnene i valg af fritidsinteresser. Efter Venus var 5 år gammel, begyndte hun at gå til ballet studiet. Efter dette, har selskabet besluttet at gøre en ældre søster, og begyndte at lære gymnastik. Alt startede godt, men desværre, efter flere års gymnastik krus er væk. Ballet studie, som tidligere haft Venus, er heller ikke der. Derfor talentfuld pige besluttede at forsøge sig med en ny musikskole, som åbnede i deres hjemby. Venus og her viste deres bedste kvaliteter: mange breve og koncerter. Lærere rådes forældrene til ikke at stoppe skolegang, fordi pigen foregik forhåbentlig. Zaripov begyndte at kraftigt akkumulere finanser frem til meget alvorlige og dyre dengang købet - klaver.

Verden Rytmisk Gymnastik

Men, som det ofte sker i livet, alle ændret tilfældet radikalt. Uchkuduk besøgte Olga Vasilevna Tulubaeva. Kvinden så straks i pigen en enorm mulighed, evne og stærk karakter. Olga Venus overtalt til at forlade musik og til at afprøve sig selv i rytmisk gymnastik. Foran hende og hendes forældre stod et meget svært valg. Mit hjerte fortalte pigen, senere viste sig at være den rigtige beslutning. Jeg starter hver dag drysse i uddannelse Zaripova Venera. Gymnastik blev for hende en del af livet. Hun kunne ikke forestille mig uden denne form for sport.

Forældre, tværtimod var over afgørelsen. De sætter deres egne betingelser: datteren får lov til at gøre gymnastik, hvis hun ikke stoppe med at lave musik. Den lille pige var ingen steder at gå, og hun aftalt. Men det sker ofte, at de musikundervisning og uddannelse med gymnastik kamp. Far datter konstant venter i lobbyen på musikskolen. Venus og derefter viste mod og karakterstyrke: hun kom ned fra anden sal på skolen afløbsrør og løb væk fra sin far på gym. Selvfølgelig blev det straffet, men kun i første omgang. Nogen tid senere, Venus kloge forældre indså, at deres datter er født den sande karakter af en vinder. For hende er der ingen forhindringer, og hun kan erobre topmødet. De satte sig med valg af sin datter og støttede hende.

Tidlig karriere

Den første konkurrence i rytmisk gymnastik faldt til andel af Venus, da hun var 9 år gammel. De blev afholdt i Tasjkent. Der Venus mødes med Irina Viner. Det blev en anden mor til pigen og forvandlet hende til en stor gymnast. Irine Aleksandrovne formået at formidle til sine forældre, at hun havde en stor fremtid, men det vil ikke være Uchkuduk talent. Valget var igen meget vanskelig. Alligevel blev det besluttet, og Venus flytter til Tasjkent. Irina Viner, forelskede sig i pigen, hun investeret i hele hende selv. Og Venus, til gengæld studeret flittigt. Over tid, himlen Gymnastik tændte en ny stjerne.

Den landshold i USSR og laurbær af herlighed

Da Venus var 14, blev hun inviteret til landsholdet i Sovjetunionen. Det var første gang, at invitationen kom som en ung atlet.

Venera Zaripova uddannet fra en sports kostskole i 1981, og året efter var næsten (kun én uden mangler en medalje!) Den absolutte mester i Sovjetunionen. En fantastisk sejr i partiet. For det første, Zaripova dengang kun var kun 16 år gammel. Fans af rytmisk gymnastik og sport i almindelighed, er det kendt, at det er en meget ung alder for sådanne betydelige resultater. For det andet, konkurrencen fortsatte i Kiev. Mens mesterskabet der hævdede alle kendte Irina Deriugina. Besiddelse beskedenhed og generthed, gik Venera Zaripova omkring det på hjemmesiden arena. Det var en sensation! Om denne begivenhed blev skrevet i alle sportsgrene publikationer. Venera Zaripova - gymnast, fotos, som i stigende grad begyndte at dukke op på Spalt aviser og magasiner, har fået berømthed natten!

Sporting succes Zaripova Venus

Zaripov vandt sølvmedalje ved det nationale mesterskab i all-around.

Hertil kommer, Venera Zaripova, et foto, der viser din opmærksomhed på artiklen, Oslo fire gange mester i USSR (i nogle former for gymnastik).

Atlet blev medlem af World rytmisk gymnastik Championships i 1983, og tjente 4. plads i rum med bånd.

Personlige liv Zaripova Venus

Desværre, hendes karriere sluttede på grund af en skade. Som i dag, Venera Zaripova, biografi, som anses af os i artiklen, bor i Israel. Rytmisk gymnastik er ikke forrådt, nu arbejder som coach sætter sin sjæl ind i de nye stigende stjerner. Hertil kommer, hun er en god mor. I 1993 fik atleten gift i Israel for en forretningsmand. Venus har tre dejlige børn - to sønner og en datter, som hun navngivne Irina - var navnet på hendes foretrukne træner.

I lang tid Venera Zaripova - den administrerende direktør for de unge landshold Israel i rytmisk gymnastik. I denne tilstand, menes det store forhåbninger. Alle forventer, at en dag en af hendes højt elskede piger ophøjet til den højeste trin på podiet i sporten.

Vi kan kun ønske for denne vidunderlige, stærke kvinde succes i alle hendes bestræbelser og flere sejre, både personlige og atletisk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.