ForretningForretningsmuligheder

Alt om tilladelse til registrering i SRO - Engineering Surveys, Energy Audit And Other

Organisationens aktiviteter udføres i overensstemmelse med loven "På selvregulerende organisationer" og Den Russiske Føderations byudviklingskodeks . SRO er en ideel organisation, der er baseret på juridiske enheder og individuelle iværksættere, der arbejder inden for byggebranchen. I et vist omfang er optagelsen af udtrykket analog med licensen. Selvregulerende organisationer er skabt til at kontrollere byggefirmaer. For at undgå svindlere, skrupelløse iværksættere og for at forhindre uforudsete situationer gennemføres der streng kontrol over virksomhedernes handlinger. Udførelse af værker uden SRO adgang fører til administrativ straf eller likvidation af firmaet.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om clearingen i SRO -ingeniørundersøgelserne, energirevisioner og andre aktiviteter.

Lad os først overveje de krav, som SRO stiller til medlemmerne.

- Organisationen skal omfatte mindst fem medarbejdere på dette område i mere end fem år. Uddannelse af medarbejdere - højere eller sekundær special.

- På virksomheden skal der arbejdes med mere end tre eksperter med erfaring fra arbejdet med denne handel fra tre år. Specialundervisning er påkrævet.

- Tilstedeværelsen af nødvendigt udstyr, udstyr og inventar, som er nødvendigt for udførelsen af arbejdet, er obligatorisk.

- SRO kan også stille andre krav, hvis det anser det for nødvendigt.

Hvis din organisation overholder alle SRO regler, så kan du ansøge om medlemskab ved at indsamle den nødvendige pakke med dokumenter.

Ingeniørundersøgelser er værker, der udføres for fuldt ud at studere terrænet på et bestemt sted. Stedets jord, beliggenhed og parametre, de foreslåede byggematerialer og andre elementer, der er vigtige for byggearbejdet, undersøges. Det naturlige miljø er også kontrolleret , det er nødvendigt for den yderligere prognose for ændringer i miljøet, som vil blive påvirket af konstruktionen. Forskningen udføres på en kompleks måde, de er nødvendige for indsamling af materialer, hvor information der skal bruges til yderligere arbejdsplaner. Det er således muligt at udvikle optimale økonomiske og tekniske ordninger for arbejde. Enhver byggearbejde begynder med ingeniørforskning, det hjælper i fremtiden med at foretage de mest præcise beregninger for fremtiden.

Geodetiske, hydrografiske, geokryologiske, topografiske værker og observationer, geologiske undersøgelser, undersøgelse af objekter på dette område, seismologiske og hydrometeorologiske undersøgelser, miljøundersøgelser - arbejder, der kræver clearance i SRO.

En organisation, der planlægger at gennemføre energimålinger, bør få adgang til disse værker. SRO-certifikatet giver en iværksætter, en juridisk enhed eller en person mulighed for formelt at udføre en energirevisionsprocedure, da kun SRO-medlemmerne har ret til at foretage energirevisioner . For at opnå optagelse skal en virksomhed overholde kravene i SRO for alle etablerede varer, indsamle den nødvendige pakke dokumenter, betale et gebyr og anmode om medlemskab. Adgang til SRO giver iværksættere mulighed for selvstændigt at foretage energirevisioner i deres firma, hvilket reducerer de økonomiske omkostninger og tid betydeligt, fordi der nu ikke er behov for at søge hjælp fra eksterne organisationer til denne procedure.

Der er en vis liste over typer aktiviteter, der skal indrømme en selvregulerende organisation. For hver aktivitet er der regler for adgang og arbejde, der skal følges.

SRO-certifikatet har ikke en bestemt gyldighedsperiode, den er ubegrænset og kan annulleres på grund af virksomhedens likvidation, grov overtrædelse af regler eller når iværksætteren forlader SRO.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.