FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvor er Cuba - et paradis for turister

På grund af den øgede turist flow fra Rusland, mange mennesker allerede ved, hvor er Cuba. Og hver elev trygt svarer, at sådan er det Liberty Island uformelle navn - er placeret i Caribien, i "bug" i USA. Af den måde, fra denne supermagt citadel socialismens det adskiller en lille, et hundrede og firs kilometer i bredden, Florida Bay.

Hvad vi ved om Cuba? Cigarer, Hemingway så revolutionære omgivelser - det er de tre ting, der kommer til at tænke på i forbindelse med øen frihed. Vil du lære om dette land længere? Så læs videre.

Øen Cuba på verdenskortet

Ja, staten er virkelig en ø, men kun én stykke jord med titlen Cuba er ikke begrænset. Korrekt at sige, at landet er på øgruppen. Det kaldes sådan her: Big Antiller. Af disse, den største er Cuba. Men denne øgruppe omfatter en række mindre øer klynger. Det er værd at nævne i hvert fald Canarreos Øhav. I denne "kanariefugl" øgruppens næststørste ø Isla de la Juventud (Ungdom), som indtil 1978 hed Pinos (Pine). Vi tilføjer, at for omkring halvanden tusinde af rev, klipper og små stumper af jord, der ejes af staten og administrative Cuba. Udover Canarreos Øhav land ejer øgruppen Los Colorados, Sabana, Camaguey og Jardines de la Reina. Lad os nu se, hvor er Cuba kortet. Dens geografiske koordinater er 22 ° nordlig bredde og 79 ° vestlig længde.

grænserne beføjelser

Vi har allerede nævnt, at den mest "Den standhaftige Tinsoldat" socialistisk adskilt Florida Bay fra USA. Men Cuba har en landegrænse med denne supermagt. Men det er lille - kun 29 km, men det er meget vigtigt politisk. Efter alt, den anden side af afspærringen er en flådebase Guantanamo. USA Lease denne del af øen i den samme bugt i flere år nu, og aldrig har Cuba havde ikke nogen problemer med, i modsætning til Ukraine, som er så uforsigtigt underskrevet en aftale med Rusland Kharkiv aftaler. I Vestindien, hvor Cuba har andre ø-nationer: Haiti (dens afstand - 77 km) og Jamaica (140 km). Mexicanske kyst fra Cuba adskiller Yucatan Kanal, hvis bredde er mere end to hundrede km.

klima

Liberty Island ligger syd for Krebsens vendekreds. Det betyder, at hvor der er Cuba, er det i næsten ækvatoriale varme. Staten kender kun to sæsoner i et år - tør og våd. Den første er fra november til april. Derfor Cuba og blandt de 10 lande i verden, hvor en behagelig hvile i en mudret og kolde måneder. Men man skal ikke underkende set Liberty Island som en ferie sted i perioden fra maj til oktober. Lufttemperaturen og vand, hvilket resulterer i regntiden reduceres med kun 1-2 grader (+ 28-32 + 27-29 grader imod). En vand altid lige tiltalende varme - 26 grader. Det skal også bemærkes, at i modsætning til de kontinentale områder, der ligger i tropiske breddegrader, Cuba omgå storm skyer.

natur

Hvis vi beregne længden af kystlinjen af staten, vil blive frigivet ganske imponerende tal - tre tusinde syv hundrede km. Ja, ikke alle områder er smukke strande med hvidt eller gyldent sand. Efter alt, hvor det er Cuba, vokse og mangrover, der skråner ned mod havet. De er oversvømmet, vrimler med alligatorer og andre eksotiske dyr. Men disse områder er de nationale naturparker. Er beskyttet af loven og nogle vandområder - Dybest set er det koralrev. Der på øen Cuba og bjergene. Den højeste top i landet er den Pico Turquino (omkring to tusind meter over havets overflade). Smukke vandfald, floder og søer gør Cuba et paradis for turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.