FormationSprog

Regler for at skrive breve på engelsk: personlige og forretningsmæssige korrespondance

Regler for skrive breve på engelsk er nødvendigt ikke blot til dem, der driver forretning korrespondance, men også dem, der valgte engelsk som et valgfrit emne til eksamen. Regler og orden, og for de øvrige tilfælde er ens, men der er nogle nuancer i dem.

Regler for at skrive breve på engelsk til eksamen

På eksamen er forpligtet til at skrive et personligt brev til en ven via korrespondance. I overensstemmelse hermed dens regler registrering ikke er så strenge, tilladt dagligdags udtryk og ord. Dette materiale vil være nyttigt ikke kun for dem, der tager en eksamen, men også dem, der har brug for at skrive et brev til en ven af hans hænder.

  1. "Cap" er et bogstav i øverste højre hjørne, angiver afsenderens adresse, som er skrevet ud fra navnlig den generelle. giver først husnummeret og vejnavnet, og derefter landet (vi har besluttet at skrive adressen på det modsatte - fra generel til specifik). I samme del af toppen, i en linje, angives dato. Det kan se uformelt - 18/06/13, eller mere strengt - 18 juni 2013. den mest almindelige stavemåde af dato - Juni 18, 2013.
  2. Den vigtigste tekst af brevet. Uformelt behandling begynder med Dear, Darling, Min kære, osv, uden at angive status (Mr., Ms, Mrs), for eksempel: .. «Kære Jenna». I et officielt brev betyder Dear ikke betyde "dyre" og "respekteret". Efter konverteringen af kun et komma, et udråbstegn anvendes ikke. Når det kommer til at skrive et brev til eksamen, skal kroppen af meddelelsen har følgende struktur. Den første del er en introduktion - takket være en ven af hans brev, en undskyldning for, hvad du tog så lang tid til at reagere. Enten er det et personligt brev, kan være en henvisning til den foregående, fordi den måde vi gennemfører korrespondance i livet - som om at fortsætte en samtale. I et brev til eksamen er det nødvendigt at takke og undskylder. Dernæst skal du svare på spørgsmålene, der er anført i jobbet, og bede et andet spørgsmål. Dette er den vigtigste del af brevet. den tredje del - finalen. Det omfatter alle former for høflige standardformuleringer, der bekræfter ønsket om at fortsætte dialogen, såsom "Venter på et svar så hurtigt som muligt» (Håber at høre fra dig snart), «Før tilslutning!» (Må holde kontakten!).
  3. Nedenfor den vigtigste del af brevet, i en linie angivne sætning kliché. Disse sætninger kan være forskellig afhængigt af graden af nærhed af forholdet. De fleste officielle versioner - Med venlig hilsen Med venlig hilsen, som er magen til vores "venlig hilsen", "Med venlig hilsen". Men det er muligt at bruge mindre formelle udtryk: Kærlighed, Al min kærlighed (med kærlighed), med de bedste ønsker (bedste ønsker). Den mest passende mulighed for at vælge til det tonen i brevet. Efter ordet komma.
  4. Efter kommaet indikerer navnet på forfatteren af brevet. Som en venlig brev, er det ikke nødvendigt at angive enhver position eller navn.

Regler for skrive breve på engelsk er fordøjet lettere, hvis at se prøver af bogstaverne og lære stereotyp sætninger for hvert af afsnittene, valget af hvilket er meget stort. ANVENDELSESEKSEMPEL skrive til:

Lenina St 105

Novosibirsk

Rusland

18 juni, 2013

Kære Tina,

Tak for dit brev. Jeg var meget glad for at modtage den, og ved, at du er fine. Jeg må undskylde for ikke at skrive tidligere. Jeg var meget travlt med at forberede til eksamen. Jeg vil tage dem snart. Jeg er især bekymret for mit engelske sprog eksamen, fordi jeg tror, at mit ordforråd er ikke stor nok.

Hvordan har du det? Jeg har modtaget dit foto med elektronisk guitar. Du ligner ægte rockstjerne. Hvilken sang er du lære disse dage?

Du spurgte mig om mine hobbyer. Jeg er nødt til at udskyde min fotografering klasser, for efter min eksamen, jeg har brug for at hjælpe min fætter. Hun vil også have nogle eksamener, og hun bad mig om at forklare hende nogle aspekter af russisk sprog og historie.

Ser frem til at høre fra dig.

Al min kærlighed,

Olga.

Skrive breve på engelsk til eksamen kræver overholdelse af særlige regler. For eksempel bør brevet være strengt mellem 90 og 154 ord. Eksemplet givet ovenfor, indeholder 148 ord.

Regler for at skrive forretningsbreve på engelsk

I mange virksomheder, der er en skabelon for udformningen af forretningsbreve, både papir og elektronisk. Forretningen brev skal indeholde følgende elementer:

  1. "Hat". Det kan gøres på forskellige måder, men den skal indeholde navn og betegnelse for det område af sin aktivitet, er det muligt - de vigtigste kontakter.
  2. Velkommen. Der henvises til modtageren i en virksomhed brev, skal du ved navn og efternavn, og status (Hr, Ms, Mrs). Vær sikker på at starte med ordet "Kære", det vil sige, «Kære ...». For eksempel, "Kære Fru Julia Johnson". De fleste officielle anmodning er "Dear Sir".
  3. indholdet af brevet. Det skal være klart og præcist, uden videre. Hvis denne e-mail, skal det være kort. Hvis du ønsker at præsentere noget lang, er det bedst at sende det som en separat fil i den vedhæftede fil. Meget ønskeligt høflig formel af et brev, for eksempel: Hvis du har nogen spørgsmål pls velkommen til at kontakte mig. Ser frem til din tidlige svar. Venlig hilsen. Hvert forslag skal skrives på en ny linje.
  4. afsenderens underskrift. Underskrifterne skal angive navn og afsenderens navn, stilling og personlige kontakter. Kontakter kan også angives nedenfor. E-mails kan fyldes med en signatur, der automatisk vises i hver e-mail. Så i slutningen bare nok til at give deres navne.
  5. I slutningen af linjen gennem den angivne kontaktperson virksomheden, link til webstedet, hvis det er nødvendigt - logo. Kontakter skal angive så detaljeret som muligt, din partner har brug for at kende alle de måder at kommunikere med dig, og at være i stand til at vælge den mest bekvemme én. Her er hvad der skal medtages i din e-signatur moderne virksomhed:

Kontakt Navn: Olga Petrova

Firma: GreenHouse.ltd

Hjemmeside: www.greenhouse.ru

Kontorets adresse: Room202, 45, Lenina St., Novosibirsk, Rusland

Telefon: +7 (383) 258-89-65

Mobil: 7 (800) 389-08-90

Fax: 7 (800) 335-08-91

MSN: olga51121@mail.ru

Skype: olga51121

Business-mail: sales@greenhouse.ru

Der er andre bogstaver staveregler på engelsk, men de er bekymrede ikke så meget design af breve, som deres indhold. Reglerne kan også variere afhængigt af typen af post og dens indhold. For at kunne skrive en virksomhed eller personligt brev, stifte bekendtskab med de regler og etikette af skriftlige og populære engelske Writing nedskæringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.