Nyheder og SamfundNatur

Hvad er tegn på godt vejr?

Husk det gamle anekdote om Chukchi og Met? Når vejret forudsagt for hinanden? Dette er naturligvis at komme med latter. Kun essensen af historien ligger i det faktum, at hvis du kender tegnene på god vejr, ingen fremskrivninger, i virkeligheden, lytte er ikke længere nødvendigt. Og der er en masse af dem. Ikke blot i forskellige klimazoner, men også i de mindre områder deres symptomer folk varsel. Lad os betragte dem ikke længere afhænge af meteorologerne, der i øvrigt er ofte forkert.

Vi ser insekter

Hvis du har mulighed for at gå på jorden, så du er bundet til at snuble over de implicitte tegn på godt vejr. Vi så en myretue? Kig nøje på, hvad der sker der. Hvis små arbejdere tilstoppe dine bevægelser hurtigt at gå ind i jordhuler og gemmer sig, være regn.

Og når alle bevægelser er åben, mens de selv myrer travlt scurrying her og der, vente på en god dag. De føler atmosfæren til ingen værre barometer. Alligevel er det ønskeligt, at bierne at se. De vedrører mange varsler forudsige vejret. Hvis du bemærket, at stribede arbejdende ved daggry spredt af farve til at indsamle nektar, tøv ikke med - den dag vil nyde varmen. Da de så, at insekterne hurtigt til bikuben går, forsøger at skjule, være sikker på, at snart regnen vil gå. Af den måde, bier er meget følsomme over for den økologiske tilstand af miljøet. De dårlige forhold, som vi ikke bemærker dem katastrofale. Det anbefales derfor at stoppe for en picnic eller hvile, hvor de travlt summende. Dit helbred på steder ikke i fare.

Hvad skal vi fortælle edderkopper?

Er du spekulerer på, hvad er tegnene på vejret? Tro mig, behøver du ikke at gå langt for at få de oplysninger af interesse. Nogle gange er det muligt og på en edderkop, der gemte sig i et mørkt hjørne, tage et kig og bestemme, hvad der venter dig i dag. Sig, at en god værtinde jage dem? Eller måske, forgæves gør de det? Hvis denne lille jæger stod i midten af dit netværk, og derefter vente på det dårlige vejr. Og da han scorede i området og ligger der, sætter din paraply, fordi regn vil i dag. Edderkopper føler ikke dråberne, og ændringen i det atmosfæriske tryk. Deres prognoser er præcise meteorologiske centre.

Hvad er tegn på godt vejr, som er forbundet med den edderkop? Hvis han spinder en spindelvæv og kører på det, det varsler en solrig dag. Og når du ser spindelvæv fløj over marken, så det er Indian summer. Denne gang blandt den regnfulde efterår, når sommeren vender tilbage kortvarigt, glæde den sidste varme. Af den måde, og ved den indiske sommeren er relateret folkemusik varsler. Tegn på godt vejr for resten af efteråret er bestemt af de regnfulde dage "af sommeren opvarmning." Når Indian summer dårligt vejr, bør forberede sig på den varme efterår, og omvendt.

Fugle - Bedste vejr

Hvis du virkelig har brug for skiltene til at forudsige vejret, så kig ud af vinduet. Kig på opførslen af fuglene. Du ser, at svalerne og Mursejlere flyve i skyerne, så den dag vil være klar. Og når de trykker tæt på jorden, er regnen planlagt. Men i disse fugle er ikke særlig udbredt.

Men spurvene lever indstillet. Se, hvis de forsøger at svømme i støvet, så tag en paraply er nødvendig.

Når der kommer til landsbyen, også spørge, hvad er de tegn på vejret. Der er naturen meget tættere og mere åbent. Raven hørte - du ved, at denne fugl nedbør opkald (eller rapporter om deres tilgang). Selv dårligt vejr kan Blackbird dine lyde til at forudsige. Og hvis du hører en lærke om morgenen, derefter vente på en klar dag. Denne fugl er tavs til nedbør, og på klare dage til at synge foretrækker.

De, der bliver sendt til havet, er det ekstremt vigtigt at vide, hvornår svømning er ikke farligt. Hvis du ikke kan holde øje med vejrudsigter, lytte til mågerne. Før stormen, de sidder på stranden og "Bazaar" tilfreds. I disse dage ikke svømme væk - det er farligt. Om vinteren, se på alliker. Hvis de sidder ned i sneen, vil det snart blive varmere. Foråret skal overholde dem, hvor fuglene yngler væve. Hvis fuglene føler den kolde sommer, så prøv at slå sig ned på sydsiden. Og når reden er knyttet til den nordlige gren af træet, så varmen varslet uden fortilfælde.

Glem ikke om tips kæledyr

Mennesker med kærlighed at tage sig af dyr, der er kendt tegn på gode og dårlige vejr, som de små venner dagligt rapporteret. Denne form for taknemmelighed for den venlighed. Hvis katten (hund) vilje næse i kløerne for at skjule, og derefter vente på det kolde vejr. I øvrigt, det er ikke kun sker i vinteren. En omhyggelig iagttager bemærker, at sommeren er et kæledyr adfærd er sandsynlig. Så vinden fra nord er lidt lavere grad af varme.

Folk varsler af godt vejr ofte forbundet med dyrs adfærd. Når en kat (hund) kollaps på det bare gulv, så varmen kommer. Det skyller ud af vinduet - det vil være klart. Men frøer hurlumhejet zaslyshite, forventer regn. Hvis de bliver solnedgangen råbe, derefter vente til om morgenen kold snap.

Men i landsbyerne køer blev bestemt ved vejret. Hvis aftenen flok ledet dyr lys farve, dagen er rolig.

Folk varsler af godt vejr på himlen

Hvis du ønsker at blive informeret meteorologer, vær ikke doven til at løfte sine øjne opad. Det viser sig, at himlen giver os tegn på godt vejr, uden nogen anmodning. Bare vide, hvad man skal kigge efter.

Lad os starte med daggry. Hvis du opdager, at der var en tåge, men hurtigt spredes, vil dagen sætte pris på klarhed. Det samme betydning, når det er spredt på vandet. En anden er, at tågen forsvinder af sig selv, uden vind. Det er også et tegn på en klar dag.

Om natten, også, ville det være godt at komme ud og se på stjernerne. Hvis Mælkevejen er klart synlig, så den næste dag vil være rolig. Månedsløn tager billeder. Tegn på godt vejr om sommeren er dette: da han pegede horn, så længe regn ikke forvente. Men når de er sløv, vil nedbør ske i den nærmeste fremtid.

Vinter i landsbyerne røgen blev bestemt hvordan vejret vil komme. Hvis det steg højt op, den forventede opvarmning. Afkøling blev bestemt ved måne. Det sker, at det hænger lavt på himlen, med en bordeaux farve. Dette er et tegn på dårligt vejr, der vil komme den næste dag. Og faktisk himlen er ofte taler om, hvordan man kan ændre vejret. Hvis solnedgangen maler skyerne med røde højdepunkter, derefter vente på vinden.

Folk varsler af dårligt vejr

Der er også langsigtede prognoser. I Krim, på kornel afgøre, hvad der ville være om vinteren. Hvis det er en masse freaks, skal du være forfrossen. Bare fordi ikke alle steder kornel vokser. I midten zone af denne plante ikke slå rod. Og hvis der er et eller andet sted, at det er afledt kunstige midler, for ham ikke at lave en pålidelig forudsigelse.

Det er ønskeligt at genkende tegn på god og dårlig vejr, typisk for et bestemt område. I midten zone menes det, at fjederen "fører" i efteråret. Da hun forlænget, har vinteren ikke komme hurtigt. Være en lang regn og sjap. Og her er et tegn på, at hvis der efter en lang tavshed blæste vindstød vind - regnen er sandt for ethvert sted i verden.

Landsbyboere bedømme, hvad vil vinteren på ant dynger. Når en masse af dem, og de er store, ved det bliver meget koldt, og foråret ikke vil snart otvoyuet dette område. For en lang og kølig vinter bør være forberedt, hvis set i efteråret fugle, der flyver lavt over jorden. Går i varme lande, de giver deres "sidste råd": Kuta, og træ kok, være en stor chill.

Hvis vi taler om de kortsigtede prognoser, vil det hjælpe følgende tegn forbundet med vejret. Du vil opdage, at fluerne skjule, skjule, vente et brusebad. Og hvis siden den gule akacie myldrer alle mulige mitter og andre insekter, znchit i den nærmeste fremtid sker dårligt vejr.

Separat, om vinteren

Det er svært at sige, hvad tid på året prognoser er mest relevante. Men om vinteren de tillader at bevare nogle gange liv og sundhed. Hvis tæt på skoven, så lytte til støjen fra grenene. Da han bliver stærkere, varmere snart. Sneen begynder at smelte, hvilket skaber trafikproblemer. Det samme er sagt og snak spurve. De nød hurtig varme. Hvis du ønsker at bruge vejret tegn på vinteren (hele tiden), er du nødt til at forberede sig på forhånd. Husk sommeren. Når det er varmt, om vinteren er kølig. Og hvis det var blæsende, derefter vente i kulden en masse snestorme. I oktober, et tordenskrald? Sne skal ikke forvente vinteren. Hvis han falder, så i en lille mængde. Men i september vinteren kører væk. End det er tørrere og varmere, jo længere du er nødt til at vente på frost. Og på ligklædet generelt forsøge ikke at gå glip af noget. Er tilgængelige i denne 3 dages vejr skilte, som udføres nødvendigvis. Da det var varmt, om vinteren "bid" vil ikke. Hvis dækket med sne væk, vejret er godt. Og vinden bestemmer, hvor vinteren kommer. På hvilken side det blæser, med den kolde og trak ned.

Hvad kan du forvente i efteråret

Til køling forsøgt at forberede sig på forhånd. Det fremgår klart af succesen af denne proces i den gamle form for liv er afhængige af. Derfor falder vejret tegn var lige så vigtig som i enhver anden tid af året. Set på den første dag af indiske sommer. Hvis det viste sig at være rolig, er overraskelserne ikke forventet. Hele efteråret var varmt. Det betyder også torden i september. At høre det, bønderne jublede kan trygt forberede sig til vinteren, ikke travlt. Og i foråret kunne udarbejde et groft prognose for efteråret. Hvis det var tørt, så på tærsklen til vinteren venter på "himmelsk afgrunden." Dette betød en regnfuld efterår. Vær sikker på at se på fugle, der er til rådighed for os. Kraner højtflyvende, kurlycha, kender en fin efteråret vil skille sig ud. Men stære, dvælende i deres hjemlande, forudsagde blæsende vejr. Stadig tror, at de ikke flyver væk, når efteråret bliver en lang, ubøjelig. Den samme prognose spindelvæv, flyvende over jorden i august. Og fuglene flyve ikke travlt med at varme efterår. Det vil etablere ruten, vil det stoppe. En and overhovedet til de kolde regnskyl er forsinket i deres hjemlande. Alle disse er tegn på en lang og varmt efterår. Men når gæssene vil blive trukket mod syd, vil sneen kommer snart.

Tegn på planter

Det menes, at når i sommeren bladene begynder at tørre op, vil det snart falde. Dette er naturligvis kun tilfældet i områder, hvor træerne ikke påvirkes af negative miljøfaktorer. Generelt definitionen af nationale tegn på vejret på planter er meget forskellige. Har du bemærket, at blomsterne på området udstråler en duft med varierende intensitet? Hvis lugten er meget stærk, vil det snart regn. En mælkebøtte i dårligt vejr har en tendens til at lukke, stramt klemme hatten. Burre, tværtimod, i forventning om regn, forsøger at sprede brede pigge. Ikke at snerle. Denne plante blomster hurtigt deres grammofoner-folder og huder.

I foråret skoven er at se, hvad sommeren er. Hvis den første egeblade produceret, ikke aske, derefter vente på tørken. Og hvis birkesaft en masse at sommeren vil skille sig ud regnfuld.

Tidligere på siv regn forudsagt i morgen. Hvis der i morgen i hjørnet af hans bladene var dråber, så vil de helt sikkert vil blive hældes fra himlen. Det samme blev sagt saft, som er udgivet på buckeyes. Dette er blevet en klæbrig substans på bladene indsamlet i store mængder, forventer regn i morgen. Og i efteråret se på træerne. Hvis birk gule blade falder, vil sneen ikke snart komme. Når alle træer ved udgangen af oktober, er ikke villige til helt at "klæde", vil den hårde vinter være. På bjerget bestemt aske, om svampe mange havde forventet. Hvis det begynder at blomstre sent, vil det samle en god høst. Når røn frugter er fremragende, efteråret er våd og regnfuld. Men i så fald, hvis de bær på det lidt, tørt vejr vil vare indtil vinter.

Med hensyn til vejret at afgøre, om utilfredshed

Ikke kun med regnen og vinden var bundet folkemusik observation. Akkumuleret en masse vilje, der forudsagde den mulige omvæltning i samfundet. For eksempel, hvis vinden i vinteren driver stenet ligesom kister, derefter ventet pesten i landsbyen. Når det skete stormen, med en rod-wrenching store træer, forberedelse til de mange sygdomme, der vil forbløffe alle, der bor i nærheden. Når spillet ud en lang (flere dage) snestorm, blev det sagt, at et eller andet sted er der en død mand, venter på ceremonien.

Interessant, naturkatastrofer formået at bruge til deres fordel. Således menes det, at når du hører den første torden om vinteren, at det haster med at vaske. Og ikke det alene, men fra en sølv skål. Denne rite, i henhold til den overbevisning, bringer sundhed og skønhed. Og om sommeren, da han hørte torden, kører i regnvejr. Hvem er de "himmelske" vand Feeds og greb for hans lommepenge, til rigdom forudsat. Og hvis du er bange for torden, gå derefter udenfor, når han hørte ham, og kysse jorden. Frygt din arm lift, i henhold til de mennesker. Men det anbefales til folk, der lider af revner i læberne. Hvis fjederen torden, og is endnu ikke er væk, at være en stor fangst i dette år.

Det er, hvad folk blev rådet, hvis stormen fanget dig på vej. Prøv at få væk fra vejene, køre gennem græsset, så forbliver uskadt. Coley besluttede at skjule, derefter køre under birk. En gran og fyr side bypass. Rig høst møtrikker på boded storm, der brød ud ved bebudelsen.

Endnu mere interessant forudsigelser for regn. Hvis himlen vand flyder, og solen er ikke skjult, skinner som en klar dag, jeg troede det ville være druknet. Når vandet i puljer af boblende, er regnen ikke kommer til at ende snart. Men i tørke forsøgte at forårsage regn. For at gøre dette, kvinden beordret til at stå ved brønden og spray iskolde vand af alle, og ikke at glemme sig selv.

Tegn på stjernerne

Sagde, at som en mand er født som en ny gnist antændt på himlen. Når nogen dør, en stjerne går ud. Om efteråret meteoritter også eksisterede en masse vilje. På den ene side troede jeg det var en engel stiger ned til jorden, den anden - det gode vejr kommer. En anden dråbe i stjernen kunne varsle vind den næste dag. Og hvis du ser det flakkende lys, forventer klart og fredfyldte vejr. Det samme gælder, hvis du ser rundt stjernerne lyse cirkler. Men til kometer holdning var helt anderledes (og forblev den samme). Man mente, at deres udseende på himlen varsler pest, sult, sygdom og alle former for katastrofe. Når snart den første medier komet, der er beskrevet deri, har det forårsagede stor uro i mange lande. Og glem ikke, at hvis du har tid til at gøre et ønske, indtil stjernen falder, vil du blive glad.

Dommer af vejret på månen

Når ansigtet af Nattens Dronning klare og lyse, så være frost (vinter) eller vind (sommer). Hvis du tror, at månen var hvid, så skal du ikke forvente nedbør. Når dannet omkring night lights "blodig" hoop være stærk vind. Hvis det går hurtigt, og derefter vente på den hårde frost. Men det mente, at manglende respekt til Månen er fyldt med konsekvenser. Imod det skidt og stak en finger. Det blev sagt, at hvis du bliver en punkt til månen, at hænder magt tabe, intet at holde dem. Og sover godt fit kun "haven" af dens lys. Fælles tro på, at barnet er under dens indflydelse kan blive en galning. Så vil der være en drøm at vandre ned ad gaden, i en trance.

Måned også hædret. Sagde, at hans horn vejr show. Hvis sendt ned, vil det være tørt, og hvis op - regn. Når måneden begyndte at aftage, forsøgte noget nyt venturing. Man troede, at det gode af det vil ikke. Gratis strøm, du bruger.

Folk tegn på godt vejr, mange bemærket. Himlen og dyrene, planterne og konstellationer kan fortælle en masse om en person opmærksom kommende dag. Kun anbefales at holde sig for øje, at tegnene præsenteret ovenfor ikke er universelle. Hver klimazone har sine egne nuancer, der nødvendigvis afspejles i observationer af mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.