TravelingHoteller

Hotel El Mouradi Beach 4 * (Hammamet, Tunesien) fotos og anmeldelser

Da Tunesien som en badeby populær blandt vore turister, i en artikel, vi ønsker at tale om et af de hoteller beliggende i Den Mexicanske Hammamet.

Lidt af dette hotel ...

El Mouradi Beach 4 * (Hammamet) - et strandhotel bygget på tre acres af smukke haver på bugten. Komplekset ligger lige ved kysten, i den nordlige del af området turist i Hammamet og femten kilometer fra parkeringspladserne lystbåde kaldet Yasmine Hammamet.

Afstanden til centrum - otte kilometer. Let at komme til hotellet, den nærmeste lufthavn Enfidha-Hammamet er 46 km væk. Men før Tunis-Carthage lufthavn - 71 km.

El Mouradi Beach 4 * (Hammamet) - en forholdsvis yngre kompleks, siden det blev bygget i 1985, og lige siden hvert år og glæder tusindvis af turister. hotellets sidste renovering blev lavet i 2011. I øjeblikket er det samlede areal af komplekset er 40 tusind. Sq. M. El Mouradi Beach 4 * (Hammamet) indgår i hotelkæden El Mouradi hoteller. Hotellet henvender sig både familieferie.

Værelser

I alt El Mouradi Beach 4 * (Hammamet) har 198 værelser i forskellige kategorier:

  1. Standard værelser - lejlighed til tre gæster med et areal på op til 25 kvadratmeter.
  2. Standard havudsigt værelser - standard værelse med en havudsigt.
  3. Junior Suites Rooms - mere rummelige med omkring 60 kvm. Værelserne består af et soveværelse og stue er der to badeværelser. De kan mageligt plads til tre personer. Altan og suiterne har udsigt til kysten.

Til rådighed af komplekset er der flere værelser til handicappede og tyve ikke-ryger værelser.

spisning

El Mouradi Beach 4 * (Tunesien, Hammamet) - en fire-stjernet hotel, der opererer på systemet All Inclusive. Ud over den store restaurant, hotellet har også to restauranter a la carte, som serverer tunesiske og middelhavskøkken, kød og fisk grill. Ferierende bør absolut besøge restauranten på stranden, tilbyder sine gæster den mest lækre skaldyr og fisk tilberedt på grillen. Poolbaren hele dagen, kan du opfriske frisk juice og lækre cocktails. I lobbybaren tilbyder turister at smage lokalt producerede alkohol. Hvis gæster af komplekset vil virkelig slappe af over en kop kaffe eller te og røg vandpibe, bør de besøger en maurisk café.

strand kompleks

El Mouradi Beach (foto givet i artiklen) har sin egen sandstrand, avlet lige uden for bygningen. Coast udstyret med liggestole og parasoller. Turister give ud badehåndklæder i receptionen.

Hotelfaciliteter

El Mouradi Hammamet Beach 4 * (Tunesien, Hammamet) har en veludviklet infrastruktur på dens område har alt, hvad du kan få brug for turister i løbet af ferien inkluderer renseri, vaskeri, pengeveksling, gavebutik, konferencelokale, indendørs og udendørs swimmingpools.

Conference Room kan rumme op til 300 personer, og ved banketter det rummer 180 personer. Lokalerne er placeret ved siden af køkkenet og er indrettet til at holde banketter og cocktailparties.

Underholdning og Sport

Hos El Mouradi Beach 4 * En skønhed og sundhedscenter, som omfatter sauna, massage, jacuzzi, tyrkisk bad, bioterapi sessioner med tang og en skønhedssalon. Hertil kommer, på-site service og faciliteter - tennisbaner, et vandsportscenter. Ikke langt fra de komplekse arbejde golfklubber.

Børns underholdning

Hotellet for de yngre gæster en børns mini-klub (accepterer børn fra 4 til 8 år). Derudover er der en udendørs legeplads. For børnene i løbet af dagen er organiseret fritidsaktiviteter. Det tilbyder børn - en privat pool.

Lidt om udvej ...

Hvis du er på udkig efter et hotel i badebyen, kan du godt komme El Mouradi Beach 4 * (Hammamet, Hammamet). Hammamet - et paradis for turister. Konservative og afslappet udvej er berømt for sine moderne thalassoterapi-centre og smukke sandstrande. Dens unikke ligger i det faktum, at den kombinerer en rolig ferie med et aktivt natteliv. Hammamet - dette resort har et europæisk niveau. Han betragtes som den mest respektable sted i Tunesien. Turister kommer her for at kombinere en badeferie med underholdning og et intensivt kursus af anti-aging og wellness-behandlinger.

Hammamet har en lang historie. Det blev grundlagt for mere end fem århundreder siden. Navnet på den udvej med den tyrkiske sprog betyder "sted at svømme." Siden oldtiden, byen var populære som et sted for rekreation, som det fremgår af ruinerne af badene, villaer af romerske borgere og andre strukturer findes ved moderne arkæologer. I byen på forskellige tidspunkter af hvile mange berømtheder: Maupassant, Flaubert, Churchill, Wilde.

attraktioner Hammamet

Hammamet - Tunesien maleriske udvej, som er interessant, ikke kun for sine strande, men også seværdighederne. Under fritid, kan du allokere tid til at udforske de mest interessante steder i byen. For eksempel for at besøge Ribat, den gamle Medina, den spanske fæstning af det 16. århundrede. På medinaen kan du besøge Museum of History of Hammamet.

Byen har en havn marina, som er den største i Nordafrika. Det ligger ved siden af det begynder et nyt område af Hammamet, kaldet Yasmine Hammamet.

Turister er interesserede i huset Georga Sebastiana, bygget omgivet af cypresser. Bygningen har en gammel kolonne pool, romersk bad. I haven kan man se amfiteater, bygget i tresserne. Den er udstyret med moderne lys og lydsystem. Hver sommer er der afholdt en international festival for kunst.

Vacationers bliver interessant turist-kompleks "Medina Mediterranee", som er et frilandsmuseum. Den blev udtænkt og designet i en traditionel arabisk stil. Komplekset er omgivet af en defensiv mur, bag hvilken er den indre del af byen. Det tiltrækker en masse turister produkter af lokale håndværkere, god siddepladser og underholdning.

Hertil kommer, Hammamet organisere en tur til ruinerne af Karthago i Tunesien og øen Cap Bon, i Sahara.

Underholdning Hammamet

I Hammamet arbejder Carthageland forlystelsespark med en bred vifte af underholdning for børn og voksne. Den udvej er kendt af flere verdensklasse golfbaner. Desuden har byen en rideklub, en zoologisk have og en skøjtebane.

På trods af den konservatisme af den udvej, har byen ikke kede enhver gæst. Fans af natteliv kan besøge området disco, som ligger ti minutter væk fra Jasmina.

El Mouradi Beach 4 *, Hammamet: anmeldelser

Opsummering af resultaterne af snak om hotellet, jeg ønsker at diskutere feedback af turister på ferie der. "El Muradi" (Hammamet) har en meget bekvem beliggenhed. Det er placeret væk fra stress og jag på kysten. Hotellet vil appellere til gæster, der søger et roligt sted for hvile tæt ved havet.

Selvfølgelig kan det komplekse ikke betragtes som elegant, men der er ganske anstændigt værelser, som rengøres daglig rengøring (rengøring er god). Som krævet udskiftes håndklæder (som regel hver dag). Hele lejligheden er rent og velholdt, med arbejder apparater. Møblerne er ikke meget nyt, men i god stand.

Det skal bemærkes, at feedback på den komplekse temmelig modstridende. Tilsyneladende, for at forstå, hvordan tingene fungerer i virkeligheden, behøver du kun at gå til dette hotel. Hotellets personale forstår russisk, især modtagelse personale, så du altid kan forklare, er den sproglige barriere ikke forekomme.

Den største restaurant tilbyder gæsterne en buffet. Undertiden dannes køer under middag eller frokost. Drikkevarer (alkoholiske og ikke-alkoholiske) sprede tjenerne, der ikke altid har tid til at gøre det. I sådanne tilfælde, rådes gæsterne til at tilbyde medarbejderen en spids restaurant. Dette simplificerer i høj grad yderligere meddelelse. Samlet, fødevarer er god, men mange af retterne, såvel som i alle muslimske lande, for skarp. Hvis du planlægger en ferie med barnet, valget for kids måltider er ikke så stor. For eksempel kan fra side retter kun træffes kartoffelmos, pasta og kager. Men ved poolbaren i eftermiddag uddele is (6 sorter). Denne godbid vil elske de unge gæster.

I løbet af dagen, er turisterne underholdt af animation programmer. Du kan deltage i vand aerobic, som bærer brandstiftende animator. Aften underholdning starter kl 21:00, hvilket er for sent for børn.

Der er en lille dejlig pool. I børnenes soppebassin, der er mini-dias. Hele komplekset er meget velindrettet, omend små. Under dit ophold, kan du benytte lejligheden og besøge spa at få en fantastisk foryngelse og healing sessioner. Deres omkostninger er ikke inkluderet i værelsesprisen, er spafaciliteter betales særskilt.

Hotellet har en privat strand på kysten. Den er udstyret med liggestole med premium madrasser og paraplyer, og badehåndklæder er gratis (en indbetaling) i receptionen. På bredden af en bar. Hav og sand er prisværdig. Indrejse i vandet er lavt, ideel for børn. Hav normalt ren og klar. Nogle gange, men efter at storme kysten gør alger, men det er ikke så vigtigt.

Hotellet er altid en lokal guide. du kan bestille en tur og gå på en tur, hvis det ønskes. I princippet kan byen ses uafhængigt. Der er dog nogle turister rådes til at gå af virksomheder til større sikkerhed.

Hotellet er ikke meget høj kvalitet signal wi-fi. Ved receptionen, de kan bruge gratis, men det er langsom. Men om adgangskoden i det rum, du skal betale.

Hvis du beslutter at gå slappe af i Tunesien, og nu er din største problem - udvælgelsen af scenen, El Mouradi Beach 4 * (Hammamet) kan komme ind i din liste over potentielle muligheder til overvejelse. Men det er værd at huske, at i komplekset har sine egne fordele og ulemper, så det er nødvendigt at smage nepridirchivym turister, for hvem vigtig badeferie. Hotellet er væk fra nattelivet, så folk der kan lide at feste, der er usandsynligt, at nyde. Men tilhængere af en afslappende ferie sikkert vil blive glad for. Ture til hotellet til tider kan købes til meget rimelige priser, så selv eksistensen af nogle mangler tilgiveligt. Glem ikke, at det komplekse er fokuseret på budget ferie af turister mening, er i overensstemmelse med forholdet mellem "pris-kvalitet".

i stedet for en epilog

Mouradi Beach 4 * (Hammamet) - dette er et godt hotel i en af de bedste resorts i Tunesien. Hvis du ønsker at nyde solen og nyde det varme havvand, bør du vælge denne komplekse, da dens uomtvistelige fordel er den fremragende beliggenhed. Langt til hver hotel kan prale af sådan en tæt afstand til havet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.