SundhedMedicin

Seabuckthorn. Kontraindikationer og nyttige egenskaber

I naturen er der mange forskellige bær, som på grund af deres sammensætning har en gavnlig effekt på menneskekroppen. Havtornet tilhører sådanne bær. Der er kontraindikationer til hendes brug, men fordelene ved det til kroppen er uforlignelige mere end skade.

Seabuckthorn er en tæt busk, der kan nå op til 5 m. De gul-orange bær af denne plante er så tæt placeret på grene, at de bogstaveligt talt holder sig til dem. Det er på grund af denne havtorn og modtaget et sådant navn.

Havtornens bær er meget nyttigt, fordi de indeholder mange vitaminer og nyttige mikroelementer: E-vitamin, provitamin A, nikotinsyre, vitaminer B2, B3, B1 og indholdet af C-vitamin af C-vitamin bærer selv citroner langt bagud.

Denne vitaminsammensætning af bær er gunstig for, at havtorn bruges ganske ofte til forkølelse. For eksempel, hvis du lider af hoste, hjælper indånding med havtorn sig til at slippe af med det. Under rennende næse begraves havtornsolie i næsen, og for at genskabe immuniteten kan havtornolien endda tages ind.

Havtorn er ofte ordineret inde med mave og duodenale sår, samt med nedsat immunitet og beriberi. Havtornolie fungerer godt for nogle hudsygdomme. Og med revmatisme bliver kompresser fra bladene af denne plante påført ømme stedet.

En sådan ubehagelig sygdom som hæmorider er kendt for mange mennesker. Der er mange måder at behandle det på. En af dem er den konservative metode, dvs. Behandling med rektal suppositorier, som indeholder forskellige lægemidler. Men ikke alle er nyttige som helhed for organismen, fordi Sommetider kan forårsage irritation af den rektale slimhinder.

Men blandt sådanne stearinlys er der også dem, der næsten ikke har nogen bivirkninger, og de kan bruges selv af kvinder, der er i graviditetstilstand. For dem henviser kun de rektale lys med havtorn. De har antimikrobielle, sårheling og forstærkende virkning.

Det er hende, havtornet. Der er naturligvis kontraindikationer for hende såvel som for noget andet produkt. Det skal huskes, at der i havtorn er BAS (biologisk aktive stoffer), hvilket betyder at i nogle tilfælde og med overdreven brug af havtorn kan de forårsage en stærk allergi.

Derudover vil havtorn, kontraindikation om brugen af disse blive overvejet i øjeblikket, være uønsket for de mennesker, der lider af sygdomme i bugspytkirtlen, leveren og har gastrointestinale problemer. Dette skyldes primært, at der er mange syrer i havtorn, der irriterer mavetarmslimhinden.

For at forberede hjemme, havtorn olie, skal du først klemme ud de samlede havtorn bær bær juice. Pulpen skal tørres godt og derefter hældes og hældes med solsikkeolie i et forhold på 1: 1,5. Du skal insistere 20 dage, røre lejlighedsvis. Efter at infusionen er færdig, skal du tømme væsken og placere den i køleskabet til opbevaring.

Før du anvender havtornolje til overfladen af huden, skal du først rense snavsens hud og derefter slippe et par dråber olie på det beskadigede område og påføre et bandage på såret. Hvis sår behandles på denne måde på huden, skal de vaskes med en opløsning af penicillin.

Uanset hvad det var, men stadig havtornen, er kontraindikationerne til brugen af, som vi anførte ovenfor, generelt meget anvendelige til menneskelige bær. Derfor, selvom en person føler sig helt sund, bør man ikke forsømme de nyttige egenskaber ved denne bær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.