SundhedAlternativ medicin

Tyttebær: nyttige egenskaber og kontraindikationer. Funktioner af ansøgningen i graviditeten

Tyttebær anses nordlige bær, så velkendt er ikke alle. Hendes voksagtig blade og røde bær høstes i sensommeren, koldt i områder, der er tættere på den Polar cirkel (Karelen, Arkhangelsk og Murmansk, Sibirien) og sene efterår i bjergrige områder i Kaukasus. Hvilke sygdomme brugte tranebær? Nyttige egenskaber og kontraindikationer for brug af bærrene er beskrevet i artiklen. Anbefalinger er også givet til gravide kvinder, der ønsker at anvende uddrag fra denne sunde råvarer.

Tyttebær blad: terapeutiske egenskaber

Den første omtale af brugen af tørret råmateriale mere end tusind år. Især gavnlige virkning teer og infusioner til behandling af luftvejssygdomme, maveproblemer, uorgenitalsystemet og i tandplejen.

"Stranger" tranebær: nyttige egenskaber og kontraindikationer for forskellige sygdomme

De helbredende egenskaber af denne stedsegrøn busk kendt siden oldtiden. Vi beskriver brugen af bær og blade for nogle sygdomme indikerer korte opskrifter.

kredsløbssygdomme

For at styrke karvæggen og øge deres fleksibilitet er mulig ved hjælp af te tranebær blad. To spiseskefulde tørrede masse blanding med halv teskefuld kamille og en teskefuld timian. Hæld blandingen kogende vand (500 ml) og vente på den afkøle. Drik, fortynde en fuld spiseskefuld af infusionen i et halvt glas kogt mælk, to gange om dagen, lige før frokost og middag.

Urogenitale system,

Ved kronisk og akut blærebetændelse anvendt bouillon fra den knuste plante, taget ligeligt: tyttebær blad, baldrian rod, græs bearberry, hyben, Motherwort og dild. Hæld en fuld spiseskefuld af den resulterende blanding kop kogende vand og lad det stå i tyve minutter. Den resulterende infusion ved anvendelse af gaze omhyggeligt stamme og drikke per dag i tre opdelte doser. Forløbet af behandlingen ikke mere end syv dage. Kontraindiceret ved lavt tryk.

Bær: funktioner bruger

Det skal bemærkes, at det ikke er nødvendigt at blande de friske tranebær med sukker, da der i dette tilfælde er der en opløsning af næringsstoffer. Brug honning til at forsøde der er mere nyttigt. Tørrede bær er normalt kogt frugtdrikke og drikkevarer.

Kan jeg gravide tranebær?

Ingen læge kan tydeligvis ikke besvare dette spørgsmål. Nogle gynækologer kategorisk imod det faktum, at gravide kvinder blev brugt og de høstede blade og friske tranebær. Nyttige egenskaber og kontraindikationer for behandling af Berry kan være både forbundet med hinanden og i modstrid med hinanden. En ting er konstant - overensstemmelsesforanstaltninger hele. Korrekt valgte dosering og administrationsmåde vil ikke være i stand til at skade den vordende mor og hendes baby og naturligvis underlagt obligatoriske forudgående samråd med lægen.

Tørrede blade og friske tranebær: nyttige egenskaber og kontraindikationer i graviditeten

Kogte bouillon og urtete er steget vanddrivende effekt. Ved ukritisk brug kan forekomme svaghed, svimmelhed og generel udmattelse, kendetegnet ved at sænke trykket. Derfor bør gravide kvinder blive brugt temmelig svage urtete og kogte bær kompot. Og glem ikke at rådføre sig med din læge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.