SundhedMænds sundhed

Om "Zidena" forberedelse: anmeldelser

Med hver dag der går bliver verdens flere mænd, der er diagnosticeret med "erektil dysfunktion". Denne stigning i antallet af patienter med erektil dysfunktion, læger skylden stress og skøre psykisk stress, miljø og dårlige vaner , kombineret med usund livsstil. Relativt nylig har forskere udviklet et stof "Zidena". Kommentarer om denne medicin, kan du læse en lang række.

Blandt de stoffer for at genoprette fading eller allerede uddøde seksuelle funktioner en masse medicin relateret til PDE-5-hæmmere. Generelt lægemidler til behandling af impotens i den farmaceutiske marked besætte et af de første steder i salget. Dette indikerer, at spørgsmålet om, hvordan man kan øge styrken pleje meget større antal mænd end af deres appellerer til de professionelle. Selvfølgelig effekten på mænds sundhed og en forkert måde at leve på, som er de fleste af hans samtidige, og alkohol med nikotin, og stressende situationer på arbejdspladsen og i hjemmet.

Når man starter med potensproblemer, har de fleste af mændene ikke gå til lægen og apoteket, i håb om hemmeligt fra alle hurtigt og fuldt restaureret med hjælp af medicin tabt seksuel funktion. Forberedelserne er der, men de er ret dyre. Så for nylig dukkede op på apotek hylder relativt billig medicin "Zidena", anmeldelser af som kan ses i medierne og at høre fra interesserede mennesker. Dette stof er designet til at stimulere styrke. Dens aktive stof er Udenafil.

Oval tablet lys rosa farve beregnet til oral administration. Det opløser hurtigt nok til, at effekten af medicinen manden begynder at føle efter kun en halv time. Kendetegnet ved, at anlægget fortsætter med at fungere i løbet af dagen. Og med højt kalorieindhold mad, og tage piller "Zidena" kan kombineres med små doser af alkohol. Gennemgå denne medicin kan findes i den vigtigste positive. Mænd siger, at langsigtede effekt af lægemidlet har, ud over muligheden for samleje i løbet af dagen flere gange, også en positiv psykologisk effekt.

Tilliden til dig selv og dine evner, nyttiggørelse (ved selvfølgelig indtag) erektion, tilgængelighed i pris - disse fordele medicin "Zidena" (feedback blev sjældent set negativ) indflydelse på valget af dette stof ved de fleste mænd mindst én gang for at prøve det. De én gang og nægter at acceptere import af dyre modstykker. Hvis taget betyder regelmæssigt "Zidena" (detaljerede instruktioner er på pakken), i de urogenitale organer kommer øget blodgennemstrømning. På grund af dette nogen tid senere restaureret erektil funktion.

Det anbefales af eksperter tager denne medicin ved tilstedeværelse af hjerte-kar-sygdomme, samt mænd over '71. De, der lider af sukkersyge og som har forhøjet blodtryk, kan tage midler "Zidena", men først efter samråd med din læge. Tabletterne fremstilles i en dosis på 100 mg. Du må ikke overstige den daglige dosis er 200 mg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.