BilerBiler

Opel Corsa OPC - en sportsvogn til hverdagsbrug kørsel

Takket være den lyse design og god køreegenskaber, model Opel Corsa OPC var for længst tjent verdensomspændende anerkendelse. Dens forgænger - Corsa kompakt hatchback - en eller anden måde betragtes som "kvindelige" bil, men eksperter fra Opel Perfomance Centre ødelagde det stereotype og vendte daglige kørsel i en reel drev, adrenalin-flavored.

Dette selskab er involveret i finjustering af Opel. Det blev skabt af en lille gruppe entusiaster i 1997. OPC har hovedkvarter i Rüsselsheim. Selskabets portefølje er der allerede flere modeller af Opel, udviklet sig fra en bil i denne racing superbiler.

"Charged" version af den velkendte sportsvogn i Opel Corsa tre-dørs krop dukkede op i 2007. sporty design Corsa OPC er virkelig imponerende. Aggressive kofangere, aggressiv mund luftinnsugnings, en usædvanlig trekantede tågelygter, side gæller i den forreste kofanger - alle disse elementer taler om stædige temperament af "baby".

Ingen mindre attraktive udseende og den side af Opel Corsa OPC. Hurtige og samtidig elegante dørtærskel covers, stilfulde spejle, 17-tommer letmetalfælge fra det materiale, "klædt" i en lav-profil dæk, alle slags understrege styrken og kraften i denne model.

Meget harmonisk passer ind i billedet af Opel Corsa OPS og et bageste kofanger med et par gæller på siderne og trekantede udstødningsrør i midten. A tonede baglygter og en elegant spoiler fuldføre denne dejlige portræt.

Opel Corsa OPC bils interiør design er helt i overensstemmelse med dens ydre fremtoning - en sports orientering mærkes i hvert element. Den vigtigste "chip" af interiøret stål sport Recaro sæder med sideairbags. Fremragende profil og gode laterale support sæder skabe en balance mellem sportslighed og komfort, og en bred vifte af justeringer kan mageligt rumme hjulet.

Rattet er beklædt med hud, det fik fladtrykt nederst sektor, ligesom de sportslige modeller Audi TT og R8. "Bagel" er meget komfortabel i hånden og fange den med de hurtige sving - en sand fornøjelse. Midterkonsollen er en styreenhed trip computer, lydsystem og klimaanlæg.

"Heart» Opel Corsa OPC model blev benzin 192-hk motor med en turboladet 1,6-liters, der arbejder sammen med en 6-trins manuel gearkasse. Udviklerne formået at udstyre deres afkom lokalisere håndtering, men de gjorde ikke glemme komfort, vel vidende, at de "opladet" version af civile modeller falder for det meste rider på almindelige gader.

Et paradis for denne model er en flad vejbelægning og forvandler en flok. Bilen klamre perfekt til asfalten, så det lader til, at enhver rotation kan gå uden at tabe fart. Men stabiliseringssystem altid diskret Juster førerens handlinger i tilfælde af overskridelse deres tilladte hastighedsgrænse. Er det ikke tilfredsstillende, og bremsen - gennem informativ pedal kan præcist dispensere indsats.

Sportsvogn til daglig kørsel - det er sådan du kort kan beskrive den model af Opel Corsa OPC.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.