ComputereComputerspil

"Maynkraft": hvordan man skriver "Geymod 1", og for hvilken han er ansvarlig

I dag præsenterer vi de vigtige spørgsmål i livet "Maynkraft": hvordan man skriver "Geymod 1" på engelsk og hvad der skal dette hold. Deltagere er villige til løbende at forbedre deres viden om mulighederne i spillet. De skal vide, at "Maynkraft" omfatter flere transportformer. I dette tilfælde, de alle tilbyder deres egen måde interessant proces.

Antal deltagere

Hvis du forstår, hvordan man skriver "Geymod 1" og de andre hold, vil vi være i stand til at skifte mellem forskellige former for leg. løsning af problemet afhænger af, om du bruger en enkelt eller multiplayer spil. For det første tilfælde er der flere muligheder for at skifte gamemode. Til at begynde, skal du tjekke tilgængeligheden af den tilsvarende tilstand i den version af spillet, fordi det ikke er understøttet af alle udgaver. Så vi forlader gameplay og gå til spillet menuen. Vi studerer det. Hvis der mangler gamemode blandt dem, forsøger at anvende andre muligheder for at løse problemet. På dem vil blive diskuteret yderligere.

Kosttilskud

Bortset fra det faktum, at det er nødvendigt at forstå, hvordan man skriver "Geymod 1» (gamemode 1), skal du også lære at aktivere denne tilstand. Til dette har vi brug for særlig modifikation. Load deres installation materialer. Vi kan nærme følgende løsninger: Alt for mange emner, Single Player Kommandoer. Nogle ændringer kan være nødvendigt at aktivere vores tilstand ved at trykke på en særlig knap i spillet uden at skulle gå til hovedmenuen. Vi kan vælge mellem følgende muligheder: Adventure - Adventure, Survival - Overlevelse, Kreativ - Creative. I nogle tilstande, der er en grænse af de anvendte værktøjer og produktionsenheder.

instruktion

Vores vigtigste mål - at forstå, hvordan man skriver "Geymod 1". Denne funktion er ansvarlig for aktivering af den kreative tilstand. For at bruge det, gå til kommandoen konsol og type / gamemode 1. Fås også er en kort version af denne kommando: / gm 1. Dette er den mest almindelige løsning for at løse problemet, men det kan variere en smule i forskellige versioner af spillet.

Blandt de numeriske værdier til rådighed, ikke kun én. Så hvis du ønsker at aktivere adventure mode, bruge "2", og er ansvarlig for overlevelsen af "0". Alternativt kan du bruge funktionen navn på engelsk: / eventyr, / kreative og / overlevelse. Disse kommandoer er acceptabelt at anvende i multiplayer mode på servere, fået tilladelse fra administratorerne. Du kan også lave en simpel indstilling, hvis du selv er leder af ressourcen.

Så vi var, hvordan man skriver "Geymod 1» (/ gamemode 1), hvad er dens essens, hvilken funktion aktiverer denne kommando.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.