Af teknologiGadgets

Sådan tilsluttes en USB-flashdrev til Android smartphone? De væsentligste problemer

I dag en stor rolle i vores liv spiller moderne udstyr. Vi taler ikke om computere eller bærbare computere, der er allerede begyndt at gradvist forsvinde i baggrunden. Smartphones og tablets - bærbare computere, som har næsten alle de funktioner, såvel som bærbare computere. Desværre er disse moderne enhed ikke egnet til kontorarbejde. Indtast teksten på tabletten er ret vanskeligt, for ikke at nævne almindelige telefoner.

Folk begyndte at tænke over, hvordan man kan tilslutte en USB-flashdrev til smartphone "Android" eller tastaturet, musen og andre nyttige enheder. Det viser sig, at dette kan gøres. Men ikke alle ved, hvordan du slutter ekstra enhed til din smartphone. Lad os se på et eksempel på en konventionel pind. Som regel er dette den enhed mange mennesker forsøger at oprette forbindelse til din enhed.

Sådan tilsluttes en USB-flash-drev til din smartphone "Android"

Moderne enheder, der kører Android styresystem, har en standard microUSB-stik. USB-flashdrev til at arbejde på din enhed, teknologi det USB On-The-Go skal installeres. Producenterne er begyndt at indføre denne funktion i Android OS 3.1-version.

Som regel gør moderne tabletter og især i de telefoner ikke sætte USB-stikket. Derfor er du nødt USB-OTG-kabel. Nogle producenter sætte en pind i adapteren kit, hvis du ikke behøver at købe i enhver butik, der sælger digitale produkter.

På en smartphone er ikke mikro-USB-stik

Hvis du ikke kan finde på din smartphone microUSB-stik, skal du købe et første USB-OTG-kabel og adapter til det. Selvfølgelig er det helt ubelejligt, hvis du har brug for at tilslutte yderligere enheder nødt til at bruge mere end ét kabel. Men det er den eneste måde, der lader dig tilslutte et USB-flashdrev.

Sådan se indholdet af det eksterne drev

Så kiggede vi på, hvordan man kan tilslutte en USB-flashdrev til smartphone "Android". Nu flytter til åbningen af tilbehøret. Hvordan man gør det? Vi er nødt til at downloade en fil manager. Han kan have været der, da nogle enheder producent etablerer et bestemt sæt af programmer. Selvfølgelig, hvis du ikke har en filhåndtering, er det nødvendigt at installere. For smartphones, der kører Android OS indtager en førende sted ES File Explorer, FX Stifinder og Total Commander. Du kan vælge det program, der vil kunne lide.

Sådan åbnes flashdrev til "Android"

Som vi har set, vi har brug for en fil manager. Efter installation det, kan vi gå ind i dette værktøj og find pinden. Hvis du ikke kan finde en ekstern enhed, skal du prøve at indtaste stien til filerne (/ sdcard / usbStorage). Efter den vellykkede åbning af pinden, kan du se, kopiere og flytte filer, som i en konventionel computer. Nu hvor du ved, hvordan du tilslutter et USB-flashdrev til smartphone "Android" og åbne den, men desværre nogle devaysakh problemer. Lad os se på dem og forsøge Naieem løsninger.

"Android" -Tablet eller smartphone ikke se USB-flashdrevet

Hvis du kommer til dette sted, så du har problemer med at tilslutte stokken til din smartphone. Dette kunne være af forskellige årsager. Nu ser vi på de mest almindelige.

Først. Hvis filhåndteringen ikke se stokken, skal hjælpe ham. Nu er der programmer, der er i stand til at løse dette problem. Den mest effektive program - betalt, så vi vil se på et gratis alternativ. Beklager, du har brug for root-rigtige for hende. StickMount arbejder ikke kun med stokken, men også med de øvrige tilbehør.

Hvis du tilfældigvis få root-adgang , og du installerer de nødvendige værktøjer, kan du tilslutte en ekstern enhed. Når du tilslutter, skal du enig med StickMount regler, hvorefter den automatisk vil begynde og se pinden. Sådan finder enheden? Du kan gå i filhåndteringen på stien / sdcard / usbStorage / sda1. Glem ikke at korrekt deaktivere de ekstra funktioner, der yderligere problemer ikke var med dem. For at gøre dette, gå ind i programmet og klik på knappen «Afmontér».

Det er værd at bemærke en anden kvalitet app - USB OTG Helper, der arbejder på et lignende princip.

Den anden årsag. Før du installerer yderligere programmer og rod-rettigheder, der er nødvendige for at sikre, at problemet ikke er i flash-drevet. Hvad er årsagen? Enheden simpelthen ikke se USB-flashdrevet, da det kan indstilles til et andet filsystem (måske, NTFS).

USB-flashdrev i dette tilfælde ikke vil kunne læses på din enhed, så længe du ikke konvertere til et andet format (FAT32 eller exFAT). Dette kan gøres ved computeren. Detaljerede instruktioner kan findes i elektroniske kilder.

Lad os sige, at du ikke har en bærbar computer eller en computer: hvordan derefter tilslutte en ekstra enhed? Du skal downloade Paragon NTFS & HTS + - et program, der understøtter de ønskede tekstdata læseligt format. Desværre er dette program kræver opnå root-rettigheder. Du kan få dem med hjælp fra kong Root-programmet. Men root-adgang, du ikke kan få på alle dine enheder. Husk: du gør det på egen risiko. På grund af denne applikation, din smartphone kan begynde at arbejde er ikke helt korrekt. Hvis enheden er stadig under garanti, behøver du ikke at få root-lov som en garanti i dette tilfælde er tabt.

konklusion

Så vi kiggede på, hvordan man kan tilslutte en ekstern USB-flash-drev til din smartphone "Android", og beskrevet nogle af de problemer, der er forbundet med tilslutningen. Som praksis viser, opstår spørgsmål på ældre enheder. Hvis du har en ny enhed, der skulle opstå problemer. For at bruge et USB-flashdrev, tastatur, mus eller andre programmer på din enhed, skal du følge reglerne og præcist udføre alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.