KarriereRekruttering

Praktik på arbejdspladsen: hvordan skal det så være?

I dag er nogle skruppelløse virksomheder tager nye medarbejdere kun på én betingelse. Denne uddannelse på arbejdspladsen. Det sker ofte, at en nybegynder, der har arbejdet i 2-3 uger, er medarbejderen erklæret udelukket og afskediges uden løn. Dette er en åbenlys overtrædelse af lovgivningen, som giver en præcis definition af begrebet "uddannelse på jobbet", og regulerer det. Praktikophold kaldet beherskelse af færdigheder til at praktisere de værker, der er angivet i jobbeskrivelsen. Oftest dette praktiske periode er specialister i de produktionsmedarbejdere i farlige situationer. Men nogle gange kan det udpege folk, der flytter til en anden position, eller lignende får et løft Placering tid arbejdspladsen kan variere ansvar produktionen specificitet. Normalt tager det tre til ti dage. Nyansatte medarbejdere med ingen erfaring på dette område eller erhverv, er ikke uddannet, og uddannelse. Først efter at medarbejderen har modtaget den nødvendige teoretiske viden og færdigheder i praksis med at sende.

En praktikplads på arbejdspladsen

Processen med at erhverve færdigheder på arbejdspladsen har positive og negative momenter. Godt, selvfølgelig mere:

  • Medarbejderne har tid til at læse det mandat til at vurdere rigtigheden af deres eget valg, for at mødes med kolleger, for at vurdere deres egen styrke.
  • Der er en tid til at tilpasse sig den nye placering.
  • Arbejdsgiveren får også tid til at vurdere den fremtidige specialist.
  • Tid praktik giver arbejdstageren at blive fortrolig med de særlige kendetegn ved den arbejdsstyrke, arbejde tidsplan, betingelser, andre forhold i den pågældende arbejdsplads. Det hjælper til at starte fuld drift uden yderligere stress og nervøse spændinger.

Den dårlige nyhed er, at nogle ledere, der overtræder alle lovene i Den Russiske Føderation, gøre denne proces i ikke-fakturerbare timer, hvorefter praktikanten er fyret uden økonomisk kompensation. Praktik på arbejdspladsen - dette er ikke uddannelse og praksis, det vil sige, aktivitet, som betales på et obligatorisk grundlag. løn er angivet på forhånd.

Proceduren for

Praktik på arbejdspladsen begynder med det faktum, at ledelsen har udstedt en ordre til sin begyndelse. Det samme dokument er tildelt ansvaret for praksis. Oftest er afsnittet chef eller afdeling, lederen af de øvrige divisioner. Efter at praktikanten passerer de primære sikkerhed briefinger, mødtes med officielle pligter mv Hoved fører en log over daglig, hvilke toner længden af arbejdstiden, jobindhold praktikant, tager hensyn til alle former for at gøre tingene. Når træningen er slut, skal medarbejderen bestå eksamen, sikkerhed og færdigheder. Normalt kræves det ikke kun til den professionelle udførelse af opgaver, men også kendskab til de dokumenter, som han har til at lede arbejdet. Hvis en af disse regler overtrædes prøvetid, bedraget person har ret til at gå til domstolene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.