TravelingRetninger

Antalya - by fuld af kontraster

Antalya, som en overraskende skønhed, den antikke by, er en af de mest populære feriemål i hele Tyrkiet. I denne by, kombinerer påfaldende gammel historie og turbulent liv og den hurtige vækst i selve byen.

Resort by Antalya ligger kun 12 km fra den internationale lufthavn, så nyankomne turister hurtigt nå deres Hoteller (gennemsnitlig rejsetid er cirka en halv time). Antalya, og er en stor turist centrum og tilbyder besøgende talrige caféer, barer, restauranter, klubber og diskoteker på utallige strande. Shoppere og gaver vil appellere til en bred vifte af butikker og små butikker. De dyreste butikker i Antalya er på Ataturk Caddesi. Det er også tilbyder delfin "Dolphinland", og to vandland - "Aqualand" og "Aquapark" - med et rigt underholdningsprogram. Badelandet "Aqualand" er berømt for sine nat diskoteker.

Hoteller i Antalya ligger på flere områder: Konyaaltı, Lara, Kundu og i den centrale del. Hoteller i den centrale del af strandene brugte platform på grund af den stenede terræn, beliggende i Antalya-området - kommunale strand rullesten hvid og hoteller i Lara og Kundu er berømt for sin egen sandstrand.

På grund af det faktum, at byen har en rig gammel historie, Antalya har mange monumenter. Af alle seværdighederne i Antalya skiller sig ud er symbolet på byen - Yivli moské med en høj minaret. En af de ældste attraktioner er bygget under regeringstid af det romerske imperium til ære for kejser Hadrians Gate, opkaldt efter ham. Bare elskere af antikken anbefales at besøge klokketårnet Saat Kulesi-tårne-Calais Capas og Hidirilik, samt ikke mindre berømte karavanserai Selcuk Khan.

30 kilometer fra byen er to af de største i Tyrkiets mest maleriske nationalparker: Duden vandfald og vandfald af Kurşunlu, samt den verdensberømte, og også den største i landet, Karain grotte kompleks.

Blandt byens underholdning, i tillæg til en badeferie, altid meget populær med besøgende turister nyde den udendørs diskotek på stranden Konyaalti, samt i "Club 29" og "Olympos" på hotellet "Sheraton Falaise".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.