Af teknologiElektronik

Sådan bruger du "Frøen" til at oplade telefonen. Universal opladning til telefon

Som regel komplet med ethvert digitalt udstyr, modtager køberen også en oplader. På den ene side - det er meget praktisk. På den anden side kan en hel samling af forskellige afgifter akkumulere derhjemme. Nogle mislykkes, andre tværtimod forbliver uden "mesteren". Uegnede enheder kastes i dumpet med hele bundter, og nye købes.

Officielle oplysninger fra Europa-Kommissionen

For nogle få år siden kom de største elektronikvirksomheder under presset fra økologer fra Europa-Kommissionen til en aftale om udgivelse af universelle opladere til enhver gadget. Med de nye telefoner i sættet vil blive solgt "universal". Senere kan både telefoner og opladere købes separat. Mens denne proces bevæger sig meget langsomt, men markedet stadig begyndte at fremstå af høj kvalitet, der kan erstatte "frøen" til opladning af digitale kameraer.

Varianter af opladere

Den overflod, mangfoldighed og inkompatibilitet af digitale "legetøj" tvinger brugerne til at have på lager en hel samling opladere til dem. Producenter producerer understøttende enheder af flere typer:

 • Mini transformatorer med strømforsyning;
 • Automatisk puls;
 • Universal opladning til telefonen og andet digitalt udstyr.

Transformer ikke-automatiske opladere

I disse enheder er der ingen beskyttende kredsløb. Hvis batteriet er overopladet, kan elektrolyten fra nikkelmetalhydridbatteriet koge af. Som følge af denne proces falder kapaciteten og enheden falder. I øjeblikket er sådanne enheder næsten ude af brug, på trods af dens holdbarhed og pålidelighed. Hvis du lægger en "frø" ved siden af denne enhed for at oplade telefonen, kan du straks se, hvor langt fremskridt i teknologisk udvikling har taget.

Pulsad opladning af batterier

For at opretholde arbejdet med digitalt bærbart udstyr (telefoner, kameraer, diktafoner, afspillere osv.) Anvendes automatiske enheder, der har en indbygget elektronisk timer. I hurtig opladningstilstand anvendes en maksimal spændingsstrøm på batteriet . Efter flere timer, efter at hovedopkaldskapaciteten er slået til, skifter enheden til pulsstrøm-tilstanden med timer-kommandoen. At overophede batteriet i dette tilfælde er umuligt, fordi enheden har et beskyttelseskredsløb. Men med hyppig og ufuldstændig opladning går litiumbatterier hurtigt i orden. Det er værd at huske at ressourcen af et sådant batteri er omkring 1000 cyklusser. Derefter skal det udskiftes, for selv ladning af batteriet med en "frosk" kan ikke genoprette dens vitalitet.

Funktioner i opladning af batterier

Mange brugere af digitale gadgets er bekendt med udtrykket "batteriet er faldet i søvn". Jeg "dø" ikke (det er jeg har udtalt mit udtryk overhovedet), nemlig jeg faldt i søvn. Hvad betyder dette, og hvorfor kan det ske? Der er flere grunde til dette:

 • Batterier udlades ikke altid til nul. Hvis du konstant sætter enheden på en afgift med ikke fuldt udnyttet batteristrøm, falder evnen til at akkumulere el (kapacitet) gradvist og reducerer arbejdstiden.
 • Hvis afspilleren, telefonen eller kameraet er i tomgang i lang tid, er batteriopladningen udtømt, og enheden holder op med at reagere på tændesignalet.
 • Nogle enheder er afbrudt fra brug i kulden.

For at genoplive batteriet kan du bruge "frøen" til at oplade telefonen. "Sovebatteriet" batteriet trækkes ud af sagen og klemmes af "frøens" kontakter på den sædvanlige måde. Derefter er enheden forbundet til netværket. Efter flere minutters eksponering under spænding (højst 5), returneres batteriet til telefonen. Yderligere opladning udføres på den sædvanlige måde, dvs. gennem en personlig oplader med ledning og adapter.

Universal station opladere

Antallet af universelle opladere stiger konstant, deres funktionelle evner forbedres. Opladning til telefonen kan fungere fra forskellige strømkilder:

 • Fra det elektriske netværk;
 • Fra en computer eller bærbar computer;
 • Platforms med et sæt specialadaptere;
 • Fra solpanelet;
 • Fra bil cigaret lighter (CAM);
 • Bærbar dynamo opladning.

Nogle faste enheder kan samtidigt betjene flere telefoner med forskellige udgange. Avancerede virksomheder har startet produktionen af trådløse platforme, til at forbinde til hvilke der ikke er brug for nogen ledninger eller adaptere eller andre direkte kontakter. For at genoplade telefonen eller tavlen er det nok at placere på platformens overflade i et stykke tid.

Sådan opkræves en "frosk"

Ved hjælp af sæt med udskiftelige stik og en spændingsafbryder er det meget nemt at tilslutte opladeren til det bærbare udstyrsobjekt. Du skal dog tage hensyn til både opladningstiden og værdien af den optimale strøm for denne bestemte enhed. Ellers kan batterilevetiden reduceres drastisk. Denne proces kan gøres sikker ved at bruge en "frosk" til at oplade telefonen. Desuden er "vognen" af dette design uundværlig i tilfælde, hvor det indkommende stik er brudt.

Sagen har små dimensioner, en knap til reversering af polaritet, to kontaktklemmer, indikatorer, et foldet stik til tilslutning til et netværk med spænding fra 110 til 220 volt til en standardudgang. De mest avancerede modeller er udstyret med et LCD display til at overvåge kapaciteten af et genopladeligt batteri. Sådan ser "frøen" -ladningen ud. Sådan bruges, beskrevet nedenfor.

Instruktioner for tilslutning af "frøen"

For at oplade eller animere batteriet fra enhver bærbar digital enhed med en "frosk" skal du gøre følgende:

 • Fjern det fra tilfælde af den tidligere slukket enhed;
 • Klem kontaktminerne for opladning minus og plus på batteriterminalerne ;
 • Kontroller, at indikatoren lyser grønt;
 • Stik i stikkontakten;
 • En af indikatorerne er grøn, den anden indikator blinker rødt - opladningen er normal;
 • Efter 2-3 timer slukker det røde lys, og slutindikatorerne lyser med en stabil grøn glød, der angiver, at batteriet er klar til drift;
 • Batteriet frigives fra "froskens" ben og indsættes i telefonen, kameraet eller en anden enhed;
 • Medtag en digital enhed på den sædvanlige måde.

Hvis indikatorlampen ikke blinker, skal du ændre polariteten ved at trykke på knappen på opladeren. Nogle gange er kontakterne let presset eller skubbet. Hvis du ændrer deres position, vil alt blive fint. I nogle tilfælde, når batteriet er beskadiget eller har fuld kapacitet, viser indikatorerne ikke nogen tegn på liv.

Batteriet, som er udladet fra en langvarig inaktivitet, kan du genoprette effektiviteten ved at forbinde til netværket gennem "frøen". Efter et lille elektrisk stød vil batteriet fungere igen.

At vide, hvordan du bruger "frøen" til opladning, kan du opretholde dine foretrukne gadgets i funktionsdygtig stand uden at genere at søge efter "native" opladere.

Denne metode bruges dog ofte som nødsituation i tilfælde, hvor den indkommende kontakt er beskadiget, eller der er ingen egen oplader. At tænde og slukke telefonen ofte kan tilsidesætte de nuværende indstillinger. Uendelig åbning af huset kan føre til brud på fastgørelsesklemmerne på dækslet. Brug af noget tid "frosk" til at oplade telefonen, er det værd at bekymre sig om at købe en mere bekvem oplader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.