HjemlighedBadekar eller brusebad

Toilet "Santeri" (Santeri): model, beskrivelse, anmeldelser

Vorotynskaya VVS tiltrækker primært praktiske forbrugere. Toilet "Santeri" har en unik keramisk glasur, som giver en helt glat design, og overkommelig pris.

Ikke at forveksle med det valg og købe en anstændig kopi, tilfredsstillende i alle henseender, er det nødvendigt at adskille egenskaberne for de grundlæggende modeller og undersøge feedback.

Fordele Vorotynsk VVS

Producenten bruger til at fremstille sine produkter italiensk udstyr og den mest avancerede teknologi. Enhver toilet "Santeri" kun udført i porcelæn af højeste kvalitet. Derfor VVS er usædvanligt hvid.

Glasur, hvor forarbejdede produkter er resistente over for forskellige kemikalier, så produktet længe har tilskyndet sit udseende, selv ved anvendelse af aggressive rengøringsmidler.

Blandt de linjer har vi en masse muligheder, som adskiller sig kompakt størrelse. Derfor Santeri toilet velegnet til selv de mindste badeværelser.

Ved udformningen af modellen, fabrikanten tager hensyn til kundernes ønsker og producerer toiletter, der er fuldt vasket med vand, for at opnå den ideelle af renhed. For frigivelse af de særlige sæder anvendte antibakterielle forbindelse, der forhindrer væksten af mikrober.

Version af "Standard"

Toilet "Santeri Standard" hører til en serie af alsidige gulvmodeller. Sættet kommer alt hvad du behøver: en tank, et volumen på 6 liter, og plast sæde.

Ifølge producenten har tilstedeværelsen af "antivsplesk" -funktion, som ifølge anmeldelser, er praktisk ved brug af inventar. På trods af tilgængeligheden af nyttige funktioner og en behagelig udseende, toilet er fuldt tilgængelige for alle brugere.

"Santeri Ultra Standard"

Klassisk design stå toilet. Mange forbrugere siger blandt fordelene ved sit slanke design og fantastiske snehvide skygge boliger. Toilet tank "Santeri" fra serien "Ultra Standard" fylder ikke meget plads, og bægeret er forsynet med en funktion "antivsplesk".

Men designet er en del kritik. Så der er en ganske rund bæger. I betragtning af de ledige pladser, mange er ikke tilfreds med manglen på plads. Udover svage blommer, undertiden kræver re-rengøring.

Under hensyntagen til de synspunkter fra kunder, denne model er optimal for familier med børn eller for folk i korte statur. Dimensioner gør det muligt at nemt placere den i et lille rum, og højden på 38 cm gør det muligt at bruge dem børn.

"Vorotynsky Standard"

Kunder i de fordele, bemærkede sin kompakte størrelse. Toiletkumme "Vorotynsky Standard" helt ren hvid og har en glat overflade, der giver mulighed for nem rengøring.

Værdsat hul til dræning, som helt fjerner problemet med tilstopning. "Antivspesk" held udfører sine funktioner, eliminerer ulejligheden.

Men modellen har mangler, og der er ofte beskrevet i en bedømmelse. Producenten har givet stærk stram knap, som selv en voksen kan være svært at trykke på den første gang. Hertil kommer, ofte tanken er dækket med dråber af kondensvand, som er ganske ubehageligt, og føjer til problemerne med omhu.

Toilet "Vorotynsky Standard" er udformet på en sådan måde, at der er omkring skålen utilgængelige strimmel. På grund af dens funktioner er det ofte ophobes snavs og midlerne ikke falde for rengøring.

Kommentarer om toilettet "Victoria Standard"

Model adskiller kortfattet udsigt, producenten angiver brug GOSTs ved konstruktionen. Ud på toilettet, bundtet omfatter et armatur til installation, et komfortabelt sæde og skruer. Kunderne siger, at selv om producenten sæde giver en garanti på to år, hvilket er temmelig meget for den ukomplicerede design.

Blandt de påpegede mangler, er det svært at finde enkelte komponenter, hvis det er nødvendigt, udskiftning af salget. Forbrugerne klager over afløbet, der går ned. Det er imidlertid værd at bemærke, at der blandt de kommentarer vises tilstrækkelig lang levetid, hvorefter problemer kan forekomme.

For at opsummere de synspunkter, som findes på modellen, kan vi sige, at toilettet "Santeri Standard Victoria" fuldt tilfredsstiller udseendet egnet i badeværelser i alle størrelser. Men ofte er der fejl efter 5-7 års tjeneste.

Santeri «Victoria» og dens nuancer

Modellen har en funktion "antivsplesk", og har en fremragende udseende. Anmeldelser bekræfter sin rene hvide farve og let pleje. Tanken har et kompakt og originalt design.

Forbrugere som tilstedeværelsen af gummiindlæg på sædet, hvilket forhindrer for brat lukning af låget. Noter helt vaskede skålen produkt, der gør det muligt at opnå den ideelle af renhed med et tryk på en knap.

Men nogle kunder er ikke tilfredse med den manglende mulighed for dobbelt vask, at det ville være passende for en stor tank. For at lette brugen inden sædet fastsatte den oprindelige hylde, tillader ikke vand, der skal sprøjtes.

Blandt de konstaterede mangler kondens og mulig forekomst af skår og hårdhændet behandling. Santeri toilet "Victoria" er godt designet, men det kræver delikat håndtering.

Producentens garanti

Hvis du har valgt toiletter "Santeri" anmeldelser vil tjene som et referencepunkt for shopping. Men hvis valget er at tage hensyn til de garantier, som virksomheden tilbyder.

I garantiperioden, der er fem år, der er omfattet af produktkvaliteten af beplantning. Alle anvendte komponenter er den prøvning og standard kontrol. afløbssystem konstrueres baseret på anvendelsen af selv hårdt vand.

Alle modeller leveres med nødvendigt tilbehør til montering og sædet. Producent tager hensyn til kravene i klienter og udvikler en række fuldt vaskes af skåle.

På trods af, at produktionen er beliggende i Vorotynsk, den anvendte teknologi, som de europæiske standarder. Produkterne er lavet i italiensk og tysk udstyr, som gør det muligt løbende at forbedre og forbedre fremstillede sanitære produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.